Tesekurler cnm bu benim ikinci gebeligim hissediyorum oynadiklarini hatta gecen hafta esimde farketti herkeste ayni olmaya bilir cnm yakinda oynarlarGözün aydın inşallah hep böyle devam eder sana bisey soracaktım benimde ikiz ben daha hareketlerini hissedemiyorum sende durumlar nasil
Cok saol cnm insallah hepimiz saglikla kucagimiza alirizAllah sağlık la kucağına almayı nasip etsin bebeklerini canım..
Ben hiç hissetmedim daha,Kizlar dun aksamdan beri bebisim hareketlerini hissetmeye basladim surekli kipir kipir sizde hissetmeye basladinizmi? Benim haftamda olanlar.
Benimkide 3 veya 4 gündür güm güm vuruyor tekmemi atıyor yumruk mu bilemedim sabahları o uyandırıyor..bugün sağlık ocağına gittim tetanoz oldum..kalp atışlarını duyduk dopler de..ama idrar da kan ve enfeksiyon çıktı gene..uff..Kizlar dun aksamdan beri bebisim hareketlerini hissetmeye basladim surekli kipir kipir sizde hissetmeye basladinizmi? Benim haftamda olanlar.
Bende hiç hissetmiorum ama drum 22. Haftaya kadar hissedersin dedi.Tesekurler cnm bu benim ikinci gebeligim hissediyorum oynadiklarini hatta gecen hafta esimde farketti herkeste ayni olmaya bilir cnm yakinda oynarlar
Yemek düzenin nasıl canım..hic açlık hissediyormusun..düzene koydun diye soruyorum..geçen gün bi yazı okudum orda anne aciktiginda bebek daha çok kendini hissettirmiş...bende bunu farkettimBen hiç hissetmedim daha,
Açlık hissettiğim oluyor ara ara ama çok değil.birde bende cok gaz ve şişkinlik oluyor.ya benim için hissetmek sorun değil bu hafta olmaz 2 hafta sonra olur.çünkü herkesin vücut yapısı farklı.ultrasonda baya oynuyorlar.belkide gaz var ya karıştırıyorum :))Yemek düzenin nasıl canım..hic açlık hissediyormusun..düzene koydun diye soruyorum..geçen gün bi yazı okudum orda anne aciktiginda bebek daha çok kendini hissettirmiş...bende bunu farkettim
.açken varlıgini daha çok hissettiriyor
Bende de ilk gaz ve şişkinlik gibiydi..bu hafta artik bariz kendini farklı hissettiriyor..muhtemelen karıştırıyorsun ben gibi :)) az kalmis hissetmeye..benimki yatarken içimden bam diye hissediyorum..özellikle sırt ustu yattığımda daha çok tepki veriyor o zaman hareket ediyor..bir yerini dayıyor tahminimce kafasıdır..O anda birşey olup görsem tahminim doğru diyeceğim :))Açlık hissettiğim oluyor ara ara ama çok değil.birde bende cok gaz ve şişkinlik oluyor.ya benim için hissetmek sorun değil bu hafta olmaz 2 hafta sonra olur.çünkü herkesin vücut yapısı farklı.ultrasonda baya oynuyorlar.belkide gaz var ya karıştırıyorum :))
Tetanoz daha erken degil mi canim bana 20haftadam sonra demislerdi ama demek ki senin agrilarinin sebebi de enfeksiyon mus canimBenimkide 3 veya 4 gündür güm güm vuruyor tekmemi atıyor yumruk mu bilemedim sabahları o uyandırıyor..bugün sağlık ocağına gittim tetanoz oldum..kalp atışlarını duyduk dopler de..ama idrar da kan ve enfeksiyon çıktı gene..uff..
Bana 18 den sonra ağustos ayında gel demişlerdi..dun aile hekimim aradı..tetanoz geldi ama bir daha ne zaman gelir az var gel vuralim belli olmaz ne zaman geleceği deyince bugün gittim...cuma günü bir daha idrar kan tahlil i filan vercem..az kan var deyince korktum iste..benim doktor nasılsa çok rahat birşey demeyecek diye onu aramiycam bile..özel hastanedeki ne diyecek cuma bakalım..bulamadım içimesinen bir doktor..huzursuzluk var doktora karşı..Tetanoz daha erken degil mi canim bana 20haftadam sonra demislerdi ama demek ki senin agrilarinin sebebi de enfeksiyon mus canim
Birsey olmaz insallah canim Valla ben de bir tanesiyle tartistim dort ay beni kontrol etti sonra bana diyo ki senin bebegin degerli bir bebek tam tesekkulu bir hastaneye giy dedi deli oldum bebek de bir sikinti var diye ben anlamiyorum bu doktorlari var ya ciktim gittim iki defadir da baska doktora gidiyom simdilik iyi davraniyor ama sonu nasil olacakBana 18 den sonra ağustos ayında gel demişlerdi..dun aile hekimim aradı..tetanoz geldi ama bir daha ne zaman gelir az var gel vuralim belli olmaz ne zaman geleceği deyince bugün gittim...cuma günü bir daha idrar kan tahlil i filan vercem..az kan var deyince korktum iste..benim doktor nasılsa çok rahat birşey demeyecek diye onu aramiycam bile..özel hastanedeki ne diyecek cuma bakalım..bulamadım içimesinen bir doktor..huzursuzluk var doktora karşı..
İnşallah hayırlıdır bu sefer canım..eşimde çok seviyor doktoru akademik adam diye..çok goy goy yapmıyor yaglamiyor diye..herşeye gerek yok gerek yok...bunca milletinki niye bu kadar ilaç veriyor o zaman..deseki kader senin karaciğer problem olabildiğince ilaçsız bu sureci atlatmaya çalışıyorum..biraz daha büyüsün dese gene anlıycam...Birsey olmaz insallah canim Valla ben de bir tanesiyle tartistim dort ay beni kontrol etti sonra bana diyo ki senin bebegin degerli bir bebek tam tesekkulu bir hastaneye giy dedi deli oldum bebek de bir sikinti var diye ben anlamiyorum bu doktorlari var ya ciktim gittim iki defadir da baska doktora gidiyom simdilik iyi davraniyor ama sonu nasil olacak
Bnm cok cikti, goren alti aylikmi diyir, ikiz oldugu icin 1 ay daha buyuk gorunuyor heraldeKızlar sizin karnınız çıktımı benim pek çıkmadı daha
Omega, vinalac konpleks viamin, tiroit ilaci birde dr demedei ama kendim magnezyum icior her gunKızlar kim ne ilaç kullanıyor yazabilir mi bana..ben tek imom omega kullaniyorum..dikişleri rahatlatıyor diye progestan fitil..tiroid yüzünden tiroid ilacı..bebek le ilgili siz ne kullaniyorsunuz acaba
Canim bende sadece imom kullaniyorum bu gidisimde birde magnezyum verdi o kadar hatta ben kalp atisini duyunca butun ilaclari birakt ondan beri de kullanmiyorumİnşallah hayırlıdır bu sefer canım..eşimde çok seviyor doktoru akademik adam diye..çok goy goy yapmıyor yaglamiyor diye..herşeye gerek yok gerek yok...bunca milletinki niye bu kadar ilaç veriyor o zaman..deseki kader senin karaciğer problem olabildiğince ilaçsız bu sureci atlatmaya çalışıyorum..biraz daha büyüsün dese gene anlıycam...
Selam canim imom elevit coraspirin bastam belli devam ediyorum ilac eklemedi daha ama su kan hapi varya demir onu nezamn verir herkese verililiyormusKızlar kim ne ilaç kullanıyor yazabilir mi bana..ben tek imom omega kullaniyorum..dikişleri rahatlatıyor diye progestan fitil..tiroid yüzünden tiroid ilacı..bebek le ilgili siz ne kullaniyorsunuz acaba
Elevit i araştır canım yaa bir kaç yerde domuz jelatini var diye doktorların vermediğini duymuştum...hem imom hem elevit ten aliyorsun diye demir hapı vermıyor dur belki hee?? Sürekli kanda bakiliyormu kan değerlerine demire vitaminlere filan..Selam canim imom elevit coraspirin bastam belli devam ediyorum ilac eklemedi daha ama su kan hapi varya demir onu nezamn verir herkese verililiyormus
Yok canim birkez bakildi hepsine normaldi degelrler bide ben benim doktora elevit verme desem olmazki adamin isine karismak ne yapacam bilmiyorum inanki dogumu nerde yapacagima bile karar veremedim dahaElevit i araştır canım yaa bir kaç yerde domuz jelatini var diye doktorların vermediğini duymuştum...hem imom hem elevit ten aliyorsun diye demir hapı vermıyor dur belki hee?? Sürekli kanda bakiliyormu kan değerlerine demire vitaminlere filan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?