Benim 3.de doktorum elevit vermişti o hep senelerdir ayni ilacı veriyor..dayanamayıp sordum 3.de internette boyle diyorlar dedim..ama ne dedi hic hatırlamıyorum zaten o gebeligim gelişmemişti yaaYok canim birkez bakildi hepsine normaldi degelrler bide ben benim doktora elevit verme desem olmazki adamin isine karismak ne yapacam bilmiyorum inanki dogumu nerde yapacagima bile karar veremedim daha
Bende haftaya başka bir perinatologtan randevu aldım bakalım bu adam ne diyecek herkes çok met ediyor bu adamı..yarin da özel hastanedeki doktorda randevum var..su enfeksiyon ve kan idrarda sinirimi bozdu..bir kaç gündür sirkeli su da yapıyorum amaYok canim birkez bakildi hepsine normaldi degelrler bide ben benim doktora elevit verme desem olmazki adamin isine karismak ne yapacam bilmiyorum inanki dogumu nerde yapacagima bile karar veremedim daha
Bende de cok akıntı var. Bugun bizim eve yakın baska bir dra gidecegim.hem bakar ultrasonla hemde idrar tahlili yapar.Bende haftaya başka bir perinatologtan randevu aldım bakalım bu adam ne diyecek herkes çok met ediyor bu adamı..yarin da özel hastanedeki doktorda randevum var..su enfeksiyon ve kan idrarda sinirimi bozdu..bir kaç gündür sirkeli su da yapıyorum ama
Enfeksiyon yüzünden de erken doğum olduğunu okuyunca göz ardı etmemek lazim..benim fitilen dolayı akıntı varmı yokmu anlayamiyorum fitil hep alıyor çevreside hep ıslak oluyor çamaşır değiştirmekten gına geldi ...geçen seferden de o kadar iç çamaşırım var bu seferde aldım ama yetmiyor yemin ediyorum..o akintimi islaklikmi dir diye korkuyorum..Bende de cok akıntı var. Bugun bizim eve yakın baska bir dra gidecegim.hem bakar ultrasonla hemde idrar tahlili yapar.
Embriyoların ilerlemesine gore transfer oluyor kiminin 3.gün kiminin 5.gün canım..arayıp sana gelişimleri ile ilgili bilgi vermediler miTransfer günümü bekliyorum daha belli değil salı günü opum oldu ne zaman çağırılar sizce bide dua istiyorum sizden
Dün aradılar iyi dediler şimdilikEmbriyoların ilerlemesine gore transfer oluyor kiminin 3.gün kiminin 5.gün canım..arayıp sana gelişimleri ile ilgili bilgi vermediler mi
Ay siz kac doktora gidiyorsunuz ben bu iyiyesede kotuysede bilmiyorum gidiyor mecburBende haftaya başka bir perinatologtan randevu aldım bakalım bu adam ne diyecek herkes çok met ediyor bu adamı..yarin da özel hastanedeki doktorda randevum var..su enfeksiyon ve kan idrarda sinirimi bozdu..bir kaç gündür sirkeli su da yapıyorum ama
Ben iki doktora gidiyorum..simdi başka perinatolog buldum haftaya onla görüşcem..belki perinatolog doktorumu değiştiririm..Ay siz kac doktora gidiyorsunuz ben bu iyiyesede kotuysede bilmiyorum gidiyor mecbur
Ultrason da mi anladı akıntıyı canım..nasıl anladı..aman hic birşey geç olmasın zamanında farkedilsin de..bende 3 gündür sirkeli su yapıyorum ama benimde hep ıslaklık mi nem var çamaşırımda ne olduğunu anlamadım bende istiycem yarin kültür idrar tahlili doktordan..Geldim drdan, vajinafa cok alinti vardedi, kültür ornegi aldi, o da ptesicikacak, o cikana kadar fitil verdi, birde idrar kültürü aldi, oda ptesi cikacak.
Ewet cnm alttan baktı gordu.ben kprktum twbi oyle diyince dr.bitsey olır die,korkulaxücak bisry yok.tedavi ile hemen gecer dedi.Ultrason da mi anladı akıntıyı canım..nasıl anladı..aman hic birşey geç olmasın zamanında farkedilsin de..bende 3 gündür sirkeli su yapıyorum ama benimde hep ıslaklık mi nem var çamaşırımda ne olduğunu anlamadım bende istiycem yarin kültür idrar tahlili doktordan..
Ayy sevindim valla..bakalım yarin bana ne diyecekler..korkularıma enfeksiyon da eklendi bu aralar..bir o eksikti..millet kortizon filan kullaniyormus..Ewet cnm alttan baktı gordu.ben kprktum twbi oyle diyince dr.bitsey olır die,korkulaxücak bisry yok.tedavi ile hemen gecer dedi.
Kortizon neden kullaniyorlarmis?enfekdiyon icin mi ?Ayy sevindim valla..bakalım yarin bana ne diyecekler..korkularıma enfeksiyon da eklendi bu aralar..bir o eksikti..millet kortizon filan kullaniyormus..
Normal antibiyotik ile geçmiyormuş hamilelik öncesi de varmış hep iltihap hep kullanıyormuş galiba..hamileyken de bir doktor kullancam demiş diğeri kullanma demiş bilmem ne bilmem ne...bebeğim sağlıklı olsun dünyaya gelsinde ne derse yaparım doktor..onun nasıl bir iltihapsa ilacı bıraktımi gene başlıyormuş..esi bile igreniyormusKortizon neden kullaniyorlarmis?enfekdiyon icin mi ?
Onun demekki cok ileri derecedeymis, cok zor ya, Allah esirgesin, once fitilden cekindim , bisey olurmu kullansam diye, sende kullaniyorsun sonucta.valla cnm sag salim elimize alana kadar bunlar bitmeyecek bizde. Rahim boyunu olctu, 34 mm dedi, iyi dedi.Normal antibiyotik ile geçmiyormuş hamilelik öncesi de varmış hep iltihap hep kullanıyormuş galiba..hamileyken de bir doktor kullancam demiş diğeri kullanma demiş bilmem ne bilmem ne...bebeğim sağlıklı olsun dünyaya gelsinde ne derse yaparım doktor..onun nasıl bir iltihapsa ilacı bıraktımi gene başlıyormuş..esi bile igreniyormus
Ben unutuyorum hep yaa kaç diye sormayı o normal diyor..bakalım yarın ki ne sorayim ne diyecek..midem iki gündür çok fena kaynıyor yanıyor..niye acaba yaaa..sanki midemden ateş çıkıyorOnun demekki cok ileri derecedeymis, cok zor ya, Allah esirgesin, once fitilden cekindim , bisey olurmu kullansam diye, sende kullaniyorsun sonucta.valla cnm sag salim elimize alana kadar bunlar bitmeyecek bizde. Rahim boyunu olctu, 34 mm dedi, iyi dedi.
Bende yememi duzrnleyince mide sorunum kalmadi, zaten pek yoktu, baharatli yememek lazim cnm, birde bu zaman mideye baski oluyor yabi, gaviscon kullAnabilirsin,Ben unutuyorum hep yaa kaç diye sormayı o normal diyor..bakalım yarın ki ne sorayim ne diyecek..midem iki gündür çok fena kaynıyor yanıyor..niye acaba yaaa..sanki midemden ateş çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?