kaşıntı genellikle geceleri oluyor bende bazen kesilmiş süt gibi bazen sıvı şekilde ama inanılmaz bir koku
Benim kuzen yeni dogum yapti bebek yikanmadgi icin ilk etapta giydirdigi kiyafetler yikadigimiz halde lekeleri cikmadi. Ve bi daha giydirmekte insanin icine sinmiyobu lekeleri cikaran bi sey varmidirki yoksa yazik gercekten cok para vermeyin hastane cikisna zaten sarili oluyor ne giydigi gorunmuyor bile.
Kesinlikle psikolojiktir senin ki çünkü isteöiyormuşsun.hamile olmasan bile istemediğin zaman acıyor.ama ne bileyim hani hamile olunca sık sık olmayınca da bana daha iyi geliyor yani isteksizlik olmuyor en azından.benim ki acıdan ziyade zorlanma sanki daralmış gibi felan.eskiye göre çok nadir oluyor bende de ama o da isteyerek olmuyor, hatta kayganlaştırıcı falan kullanmak zorunda kalıyorum, psikolojik bir etki de oalbilir.
Kesinlikle psikolojiktir senin ki çünkü isteöiyormuşsun.hamile olmasan bile istemediğin zaman acıyor.ama ne bileyim hani hamile olunca sık sık olmayınca da bana daha iyi geliyor yani isteksizlik olmuyor en azından.benim ki acıdan ziyade zorlanma sanki daralmış gibi felan.
ilk biz giydirmiyoruzki hemsireler giydryr onu dusunemeyizki o anya da içine başka bir body falan giydiricez o zaman değil mi
canım aynı durum bende vardı 6 günlük bir ilaç veriyor doktor kana karışmayan (bebek etkilenmesin diye) hepsini kullan ama geçti diye bırakma. o zaman geçerr. birde bu durum çok olasyımış hamilelikte takma kafanadoktora anlattığın anda mantar kremi verir zaten o bakmaz bile... istiyorsan ara telefonla anlat ilaç versin sana rahatsız oluyorsan
aynen işte tam olarak daralmış gibi hissetmek benim anlatmak istediğim de aslında... neyse sizde de farklılıklar varsa endişelenmiyorum o zaman...
Benim arkadqaşım doğuam gideceği günün gecesi bile birlikte olduğunu falan anlatır hep de, onu baz alınca bende anormallik olduğunu düşünmüştüm:)
yok artık son 1 ay ilişkiyi bırakın diyo doktorlar çocuğa zarar yahu ne öyleaynen işte tam olarak daralmış gibi hissetmek benim anlatmak istediğim de aslında... neyse sizde de farklılıklar varsa endişelenmiyorum o zaman...
Benim arkadqaşım doğuam gideceği günün gecesi bile birlikte olduğunu falan anlatır hep de, onu baz alınca bende anormallik olduğunu düşünmüştüm:)
Bende de var o durum hamilelkten once hi boyle degldm simdi hic icimden gelmioYani evet hamile olmadan önce ki gibi rahat olmuyor bende zorlanıyorum.ama eşim zorlamıyor beni ben ne zaman hadi dersemeskisi gibi de sık olmadığı için olabilir mi acaba bilmiyorum . Aman hastalık olmasında bunlar geçici Şeyler
Bizde şimdilik erken olmasına rağmen korkuyoruz ilişkiden, eşim daha temkinli bu konuda, ben daha istekliyim sanırım...yok artık son 1 ay ilişkiyi bırakın diyo doktorlar çocuğa zarar yahu ne öyle
Kaygalnlstrcya bnm de ihtycm var sanki oncden boyle bi problem yasamazdm simdi aci cekiyrm resmeneskiye göre çok nadir oluyor bende de ama o da isteyerek olmuyor, hatta kayganlaştırıcı falan kullanmak zorunda kalıyorum, psikolojik bir etki de oalbilir.
Gönlünü ferah tut canım burda hepimiz birbirimizin haliyle hallenip dualar ediyoruz Dularımız seninle..
HAVUZLU HAN a gitmiş olan var mı?
valla biz unuttuk artık nasıl yapılıyordu hatırlamıyoruz:))ilk başlarda çok bulantım vardı sonra kasık ağrılarım oldu isteksizlik hat safhada aman bebeğe bişey olur bilmem ne derken hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç bişey yapmıyoruz:))))eşim bazem diyor unuttuk zaten diye dalga geçiyor ama napim yaa hiç canım istemiyor zorla yapılmazki buda yani dimi kızlar:)
ben de ilk 3 ay nolur nolmaz dedim, şimdi de ya eşim grip oluyo ben ondan uzak duruyorum ya ben grip oluyorum perte çıkıyorum falan. öyle kırk yılda bir eşimin nefsi körlensin diye görev bilinciyle yapıyorum
öyle tabi canım eşlerde anlayışlı olmalı bu konuda. zaten hamilelik başlı başına bir iş ve yorucu bide eşimin gönlünümü yapıcamvalla biz unuttuk artık nasıl yapılıyordu hatırlamıyoruz:))ilk başlarda çok bulantım vardı sonra kasık ağrılarım oldu isteksizlik hat safhada aman bebeğe bişey olur bilmem ne derken hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç bişey yapmıyoruz:))))eşim bazem diyor unuttuk zaten diye dalga geçiyor ama napim yaa hiç canım istemiyor zorla yapılmazki buda yani dimi kızlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?