2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kuzen yeni dogum yapti bebek yikanmadgi icin ilk etapta giydirdigi kiyafetler yikadigimiz halde lekeleri cikmadi. Ve bi daha giydirmekte insanin icine sinmiyo bu lekeleri cikaran bi sey varmidirki yoksa yazik gercekten cok para vermeyin hastane cikisna zaten sarili oluyor ne giydigi gorunmuyor bile.

kaşıntı genellikle geceleri oluyor bende bazen kesilmiş süt gibi bazen sıvı şekilde ama inanılmaz bir koku

doktora anlattığın anda mantar kremi verir zaten o bakmaz bile... istiyorsan ara telefonla anlat ilaç versin sana rahatsız oluyorsan

ya da içine başka bir body falan giydiricez o zaman değil mi

eskiye göre çok nadir oluyor bende de ama o da isteyerek olmuyor, hatta kayganlaştırıcı falan kullanmak zorunda kalıyorum, psikolojik bir etki de oalbilir.
Kesinlikle psikolojiktir senin ki çünkü isteöiyormuşsun.hamile olmasan bile istemediğin zaman acıyor.ama ne bileyim hani hamile olunca sık sık olmayınca da bana daha iyi geliyor yani isteksizlik olmuyor en azından.benim ki acıdan ziyade zorlanma sanki daralmış gibi felan.

aynen işte tam olarak daralmış gibi hissetmek benim anlatmak istediğim de aslında... neyse sizde de farklılıklar varsa endişelenmiyorum o zaman...
Benim arkadqaşım doğuam gideceği günün gecesi bile birlikte olduğunu falan anlatır hep de, onu baz alınca bende anormallik olduğunu düşünmüştüm:)

doktora anlattığın anda mantar kremi verir zaten o bakmaz bile... istiyorsan ara telefonla anlat ilaç versin sana rahatsız oluyorsan
canım aynı durum bende vardı 6 günlük bir ilaç veriyor doktor kana karışmayan (bebek etkilenmesin diye) hepsini kullan ama geçti diye bırakma. o zaman geçerr. birde bu durum çok olasyımış hamilelikte takma kafana

Ayni sorun bende de var ya psikolojk yada fizyolojk olarak degistik. Daralma var gibi hissedyrm. Cok seyreklesti bizimde dusuk tehlikeside atlatmstm yasakti bize zaten esimde bu yuzden cok korktu. Ben bi yerde okumustum ilk 3 ay eger tehlike arz ediyorsa birde son ay erken dogum riski olabilecegi icin iliski yasanilmamaliymis.

yok artık son 1 ay ilişkiyi bırakın diyo doktorlar çocuğa zarar yahu ne öyle

Bende de var o durum hamilelkten once hi boyle degldm simdi hic icimden gelmio esimde hicbi degisklk yok ama bnde bi istekszlk var bide canimaciyor napmam lazmki :)

eskiye göre çok nadir oluyor bende de ama o da isteyerek olmuyor, hatta kayganlaştırıcı falan kullanmak zorunda kalıyorum, psikolojik bir etki de oalbilir.
Kaygalnlstrcya bnm de ihtycm var sanki oncden boyle bi problem yasamazdm simdi aci cekiyrm resmen

Gönlünü ferah tut canım burda hepimiz birbirimizin haliyle hallenip dualar ediyoruz Dularımız seninle..

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun

HAVUZLU HAN a gitmiş olan var mı?

Geçen hafta bir tanıdık gitmiş Eminönü / Havuzlu Han'a "hiiiç boşuna enrjinizi , paranızı oralarda harcamayın hiç bir fark yok " dedi...

Ben kızımda da gitmedim , şimdide gitmicem. 7. aydan sonra yavaş yavaş alıcam.
C&A ve H&M in yeni doğanları çok güzel bakmanızı tavsiye ederim.

valla biz unuttuk artık nasıl yapılıyordu hatırlamıyoruz:))ilk başlarda çok bulantım vardı sonra kasık ağrılarım oldu isteksizlik hat safhada aman bebeğe bişey olur bilmem ne derken hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç bişey yapmıyoruz:))))eşim bazem diyor unuttuk zaten diye dalga geçiyor ama napim yaa hiç canım istemiyor zorla yapılmazki buda yani dimi kızlar:)

ben de ilk 3 ay nolur nolmaz dedim, şimdi de ya eşim grip oluyo ben ondan uzak duruyorum ya ben grip oluyorum perte çıkıyorum falan. öyle kırk yılda bir eşimin nefsi körlensin diye görev bilinciyle yapıyorum

ben de ilk 3 ay nolur nolmaz dedim, şimdi de ya eşim grip oluyo ben ondan uzak duruyorum ya ben grip oluyorum perte çıkıyorum falan. öyle kırk yılda bir eşimin nefsi körlensin diye görev bilinciyle yapıyorum

ne kadar zamandır evlisiniz ben 5 aylık evliyim bende bile isteksizlik başladı hemen hamile kalınca birde bebeğe bişey olur diye korkuyoruz canımda acıyor haftada 2 kere falan ancak

öyle tabi canım eşlerde anlayışlı olmalı bu konuda. zaten hamilelik başlı başına bir iş ve yorucu bide eşimin gönlünümü yapıcamben istsemde o yapmaz zaten . eşin iyisi hamilelikte belli olurmuş zaten .karısını zorlayan tiplerde vardır tabi onlarada şap içirmek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…