Sağol canım Allah nasip etsinde giydirelim inşallah.telefonla giriyorum deneyeceğim resim koymayı.Günlerimizde aynı
Güle güle sağlıcakla giysin canım. Resimlerini koyda görelim..
Gözün aydın canım. İsmi İlk defa duydum anlamı ne ki maysa nınSelam kızlar çok uzun zamandır giremedim ben
Kızıma kız kardeş geliyor benim de,ismini Maysa koymayı düşünüyorum,kimse beğenmiyor gerçi ama çok sevdim:)
Hepinize selam ediyorum:)
Benimde detaylı ultrasonum yarın 12 de çok heyecanlıyım ve çok tedirginim malum durumdan dolayı..
benimde yaş 31 , ilk çocuk ve gerçekten de zor oluyor bence de geç kalmışız.Ayrıca hamileyken çalışmakta ayrı bir işkence.Hiç enerjim yok bu aralar.Depresyona mı girdim ne :)Canım ya çocuk sahibi olmak için çok geç kaldığımı farkettim yaş 31 ilk bebeğim imrendim sana maşallah.
Ara ara bende de oluyor hatta doğum anını düşündüğümde daha deprerif takılıyorum :) Çok şey bilmekten çok korkar oldum. Aslında doğum değilde muhtaç olmak öyle yatakta yatmak korkutuyor sanırım. Altını bezliyorlar uzerini giydiriyorlar allah yatan hastalarımıza sabır ve şifalar versin. Muhtaç etmesin bizleri kimselerebenimde yaş 31 , ilk çocuk ve gerçekten de zor oluyor bence de geç kalmışız.Ayrıca hamileyken çalışmakta ayrı bir işkence.Hiç enerjim yok bu aralar.Depresyona mı girdim ne :)
Benim kardeşim şuan 10 yaşında. Onun da 2 takımı vardı ve 3 aylıkken kullanıyorduk. Ben de kullanırım bebeğimde büyük ihtimal..Ablanı tebrik ederim şimdiden sağ salim kavuşsun inşallah bebeğine. Pijamalarını da çok beğendim kalınlığı nasıl? Ben doğum sonrası üşürmüyüm diye tereddütteyim polar mı alsam diyordum
Bana 2 takım hediye geldi canım hala sadece havlusunu kullanıyoruz. Bornozunu 1,5-2 yaşında ancak kullanmaya başlarız herhalde.
Bana da hep böyle dediler alakası yokmuş meğersem :) Sezeryan kesiği çok aşağıda pijamanın beliyle çok arası var. Hastanede insan gecelikle rahat edemiyor en azından ben edemedim.
Selam kızlar çok uzun zamandır giremedim ben
Kızıma kız kardeş geliyor benim de,ismini Maysa koymayı düşünüyorum,kimse beğenmiyor gerçi ama çok sevdim:)
https://www.markafoni.com/bebekler-icin-hesapl-alsveris/all/kampanya/32187/ kızlar baya bişeler var alsakmı napsak :)
peki kızlar böyle peynir gibi akıntısı olan varmı bende felaket durum da ve inanılmaz kokuyo
Rümeysa nın kısaltılmışı gibi :)Selam kızlar çok uzun zamandır giremedim ben
Akıntı için pedler daha çok zararlıymış enfeksiyon oluşturma ihtimaline karşı. Doktoruma söylemiştim akıntım olduğunu kokusuzsa bişey olmaz demişti ama ped kullanma dedi.
ufffdirekt mantar canım
bende aynı durumdayım bilmiyorum ve boş şeylere para vermek te istemiyorumkızlar benim ilk bebek olduğu için tam olarak ne alınır bilmiyorum.Siz neler aldınız?Nerden aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?