2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hastanede pijama olayını ben de merak ediyorum.doğumunda yanında olduğum bikaç arkadaşım oldu.çok kanama olduğu için hastabezi koyuyolar.o da pijamayla zır oluyo.en azından işk gün için gecelik gerekenilir ki ben de hiç sevmem.ne yapsak acaba:)

Kızlar pijamanın beli yüksekte olsa sezeryan yeri çok acıyor yani bende öyle oldu ben Pamuklu kalın pentiden almıştım bir gecelik giydim zaten üzerimiz hep kapalı oluyor yatarken altına bezi takıyorlar bunu yaparken çok rahat oluyor pijamayı yukarı Çekme derdi yok.tuvalete gidiyordum yine gecelik çok rahat oluyordu.ama tabi bir gün sonra hastaneden çıkarken pijama Takım'ı giydim ama acıdı tabi yeri.yinede herkes nasıl rahat edecekse onu giymeli tabi ki :)

Selam kızlar çok uzun zamandır giremedim ben
Kızıma kız kardeş geliyor benim de,ismini Maysa koymayı düşünüyorum,kimse beğenmiyor gerçi ama çok sevdim:)
Hepinize selam ediyorum:)
Gözün aydın canım. İsmi İlk defa duydum anlamı ne ki maysa nın

Benimde detaylı ultrasonum yarın 12 de çok heyecanlıyım ve çok tedirginim malum durumdan dolayı..

Canım ya çocuk sahibi olmak için çok geç kaldığımı farkettim yaş 31 ilk bebeğim imrendim sana maşallah.
benimde yaş 31 , ilk çocuk ve gerçekten de zor oluyor bence de geç kalmışız.Ayrıca hamileyken çalışmakta ayrı bir işkence.Hiç enerjim yok bu aralar.Depresyona mı girdim ne :)

benimde yaş 31 , ilk çocuk ve gerçekten de zor oluyor bence de geç kalmışız.Ayrıca hamileyken çalışmakta ayrı bir işkence.Hiç enerjim yok bu aralar.Depresyona mı girdim ne :)
Ara ara bende de oluyor hatta doğum anını düşündüğümde daha deprerif takılıyorum :) Çok şey bilmekten çok korkar oldum. Aslında doğum değilde muhtaç olmak öyle yatakta yatmak korkutuyor sanırım. Altını bezliyorlar uzerini giydiriyorlar allah yatan hastalarımıza sabır ve şifalar versin. Muhtaç etmesin bizleri kimselere

Benim kardeşim şuan 10 yaşında. Onun da 2 takımı vardı ve 3 aylıkken kullanıyorduk. Ben de kullanırım bebeğimde büyük ihtimal..

Kızıma kız kardeş geliyor benim de,ismini Maysa koymayı düşünüyorum,kimse beğenmiyor gerçi ama çok sevdim:)

Hayırlı olsun canım ismi güzel bence çizgi filmde duymuştum Maysa ve Bulut

kızlar benim ilk bebek olduğu için tam olarak ne alınır bilmiyorum.Siz neler aldınız?Nerden aldınız?

Rümeysa nın kısaltılmışı gibi :)

Akıntı için pedler daha çok zararlıymış enfeksiyon oluşturma ihtimaline karşı. Doktoruma söylemiştim akıntım olduğunu kokusuzsa bişey olmaz demişti ama ped kullanma dedi.

ben de zararlı diye kağıt havlu falan koyuyordum ama kayıyordu, son günlerde günlük ped üzeri wc kağıdı falan koyuyorum da bişey fark eder mi bi,lmiorum

ya mrkafoni indirimini kaçırmak istemiyorum ama geçenlerde kredi kartı bilgilerimiz çalındıgı için artık cesaret edemiyorum herhangi bir siteden alışveriş yapmaya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…