2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben evlendiğim ilk 2 hafta ilişkiye girememiştim o zamna Gleitgelen diye bir kayganlaştırıcı almıştım sıkıntı ortadan kalkınca kutu kalmıştı bir kenarda, şimdi onu buldum tekrar kullanıyorum gerektikçe, doktor tavsiye etmişti o jeli

:) aynı fikirdeyim haftada 2 yeterli

Teşekkürler canım bi alıp deneyelim olmazsa doktorumada sorayım bende

şuan iyiyim ama gece beni korkutuyor genelde ağrılar gece başlıyor malum
5 gün oldu olalı akşamları hala kolum ateşleniyor yani aşının yapıldığı kısım ve gece üstüne yatamıyorum canım ilk 3 gün üstümü bile eşim giydirip soydu

yok kendisi iki kez teyit etti tarih doğru
1-2 gün oynar en fazla ama 2 hafta değişince SAT yanlıştır diyor da
Yanlış değil

Bu konuda en büyük sıkıntıyı ben çekiyorum galiba. Eşim akrep burcu..
Kendimi yetersiz hissetmeye başladım artık.. Bu hamilelikten sonra..

bence oyle düşünme ..hamilelikte hepimiz yetersiz oluyoruz:)burda en büyük görev eşe düşüyor bu şekilde hissetirmicek olan kişi eşin.

Hayır canım ya gayet normal hissettiklerin normal zamanlarda bile sıkıntı yaşarken hamileyken böyle olması gayet doğal

Kızlar çoğaldı kızıma isim bulamadım henüz fikri olan var mı? Eslem düşünmüştüm o da erkek ismiymiş

Etkilenir canım Ne yaptıklarını Allah bilir isterlerse herşeyi yapabilirler kimsenin ruhu duymaz.ilk hamileliğimde beni deli etmişti benden uzak duruyordu bebeğe bir şey olur diye çekiniyorum felan diyordu ama arkadaşlarıyla falanda çok çıkıyordu kendimi çok yalnız hissetmiştim bana kendimi kötü hissetmeme neden olmuştu.hatta ikinci bebek diye lafı açılınca aynı şeyleri tekrar yaşayamam felan diye laf vuruyordum.çok şükür şimdi ilkeyle ilgisi yok aksine kendimi iyi hissettiriyor iş yemeği olmadıkça evde bulunuyor hamilelik öncesinden farkı yok yani.

benimde oğlum olucak ama gerçi perşembeden sonra daha da netleşicek ama isim bulamıyorum hem değişik hemde güzel isimler arıyorum ama yok

Kızlar çoğaldı kızıma isim bulamadım henüz fikri olan var mı? Eslem düşünmüştüm o da erkek ismiymiş

Eslem'e yakın Esila diye bir isim duydum bi de Elisa var ama bana Eliza testini çağrıştırıyor.
Ben Mina, Alya ya da Ada düşünüyorum.
Mina baskın ama pek beğenmedi söyediklerim. Mira daha iyi diyorlar ondansa
Ben sevmiştim aslında

Canim erkek için Utku yağız görkem cihan Yaman rüzgar da çok güzel duruyor.cagan çağrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…