ahh canimniye yasak ?
Ben çektim canm temizlik yapmıştım ertesi günü bi hafta ağrı çektim kolumu zorlayınca.tetanoz aşısı olupta çok ağrı çeken varmı ?
Kızlar ya ilişki konusunda kendimi anormal hissetmeye başlamıştım Allahtan biri bu konuyu açmış bende de 1 aydır falan ilişki sırasında da ıslanmama acı gibi problemler oluyor malesef@glsnn cüğüm gibi bizde yeni evli olduğumuz için ilk aylarda haftada 3-5 kere oluyordu ama son zamanlarda acıdan dolayı pek yanaşmıyorum haftada 2 yeter Bir de kayganlaştırıcı olarak ne kullanıyorsunuz kullanan arkadaşlar
şuan iyiyim ama gece beni korkutuyor genelde ağrılar gece başlıyor malumBen çektim canm temizlik yapmıştım ertesi günü bi hafta ağrı çektim kolumu zorlayınca.
:) aynı fikirdeyim haftada 2 yeterliKızlar ya ilişki konusunda kendimi anormal hissetmeye başlamıştım Allahtan biri bu konuyu açmış bende de 1 aydır falan ilişki sırasında da ıslanmama acı gibi problemler oluyor malesef@glsnn cüğüm gibi bizde yeni evli olduğumuz için ilk aylarda haftada 3-5 kere oluyordu ama son zamanlarda acıdan dolayı pek yanaşmıyorum haftada 2 yeter Bir de kayganlaştırıcı olarak ne kullanıyorsunuz kullanan arkadaşlar
Günaydın herkese
Canım ben doktora enson gittiğimde hemsire beni hazirlarken ultrasona son adet tarihimide yazdi 07.06 olmasi gerekiyordu 07.07 yazdı ben hemen farkettim söyledim değiştirdi farketmesem cocuk bir ay geriden diycekti doktor bosuna endiselenicektim.oyle birseyde olabilir yada
Amin hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, bil mukabele
Eminim en fazla 1-2 gün değişir de fark 2 hafta diyorlar
2 hafta öndenmiş o yüzden SAT yanlıştır diyorlar ama 1-2 gün dışında yanlışlık olamaz bence
Teşekkürler canım bi alıp deneyelim olmazsa doktorumada sorayım bendeBen evlendiğim ilk 2 hafta ilişkiye girememiştim o zamna Gleitgelen diye bir kayganlaştırıcı almıştım sıkıntı ortadan kalkınca kutu kalmıştı bir kenarda, şimdi onu buldum tekrar kullanıyorum gerektikçe, doktor tavsiye etmişti o jeli
5 gün oldu olalı akşamları hala kolum ateşleniyor yani aşının yapıldığı kısım ve gece üstüne yatamıyorum canım ilk 3 gün üstümü bile eşim giydirip soyduşuan iyiyim ama gece beni korkutuyor genelde ağrılar gece başlıyor malum
Canım ben doktora enson gittiğimde hemsire beni hazirlarken ultrasona son adet tarihimide yazdi 07.06 olmasi gerekiyordu 07.07 yazdı ben hemen farkettim söyledim değiştirdi farketmesem cocuk bir ay geriden diycekti doktor bosuna endiselenicektim.oyle birseyde olabilir yada
Bu konuda en büyük sıkıntıyı ben çekiyorum galiba. Eşim akrep burcu..
Kendimi yetersiz hissetmeye başladım artık.. Bu hamilelikten sonra..
Hayır canım ya gayet normal hissettiklerin normal zamanlarda bile sıkıntı yaşarken hamileyken böyle olması gayet doğalaynen işte tam olarak daralmış gibi hissetmek benim anlatmak istediğim de aslında... neyse sizde de farklılıklar varsa endişelenmiyorum o zaman...
Benim arkadqaşım doğuam gideceği günün gecesi bile birlikte olduğunu falan anlatır hep de, onu baz alınca bende anormallik olduğunu düşünmüştüm:)
Aynenbizde ilişki olayı biteli çok oldu :) eşim korkuyor bişe olur diye
Etkilenir canım Ne yaptıklarını Allah bilir isterlerse herşeyi yapabilirler kimsenin ruhu duymaz.ilk hamileliğimde beni deli etmişti benden uzak duruyordu bebeğe bir şey olur diye çekiniyorum felan diyordu ama arkadaşlarıyla falanda çok çıkıyordu kendimi çok yalnız hissetmiştim bana kendimi kötü hissetmeme neden olmuştu.hatta ikinci bebek diye lafı açılınca aynı şeyleri tekrar yaşayamam felan diye laf vuruyordum.çok şükür şimdi ilkeyle ilgisi yok aksine kendimi iyi hissettiriyor iş yemeği olmadıkça evde bulunuyor hamilelik öncesinden farkı yok yani.çok şükür eşim asla aldatılmaktan falan şüpheleneceğim ya da kafasını kaldırıp da birilerine bakan bir adam değildir ama erkeklerde bu durum biraz daha fizyolojik ihtiyaç ya uzun süre yapmasak tvde falan gördüğü şuh kadınlardan etkilenir mi ya da yolda falan açık bi kadın görünce daha çok dikkatini çeker mi etkilenir mi diye de geçiyor asklımdan tedirgin oluyorum biraz
Kızlar çoğaldı kızıma isim bulamadım henüz fikri olan var mı? Eslem düşünmüştüm o da erkek ismiymiş
mete,yağız,göktuğ,gökberk,ben bu isimleri cok beğeniyorumbana tavsiye bulunan yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?