Kalitesinden kaynaklıdır..https://www.markafoni.com/bebekler-icin-hesapl-alsveris-10lu-zibin-seti/urun/8889776/
Kızlar bu 10'lu set hastane çıkışı mı oluyor? 100 lira falan oluyordu bunlar, burada niye bu kadar ucuz?
hamile kaldıktan sonra böyle oldum benaman bişey değil ki bir tane fitil bir de krem verir...
ben hamilelik öncesi de arada olurdum ilacı bilirdim kendim alır atıverirdim fitili geçerdi hemen
Kaliteli olmayabilir.. Bi de zaten indirim varmış.https://www.markafoni.com/bebekler-icin-hesapl-alsveris-10lu-zibin-seti/urun/8889776/
Kızlar bu 10'lu set hastane çıkışı mı oluyor? 100 lira falan oluyordu bunlar, burada niye bu kadar ucuz?
Kaliteli olmayabilir.. Bi de zaten indirim varmış.
hamile kaldıktan sonra böyle oldum ben
bizde ilişki olayı biteli çok oldu :) eşim korkuyor bişe olur diyeben d ehamilelik sırasında ilişki sırasında acıma oluyor diye mantar sanıp ilaç kullandım da deilmiş meğer... hamilelikten kaynaklı dedi ne alakaysa.. kimsede böyle bir durum var mı kızlar?
Hiç sorma insan en güzelini arıyor ama maalesef ortalama aynı şeyler. Arada çook güzeller var ama onlar da aşırı pahalı oluyor. Abartmaya gerek yok bence. Ben sadece hastane çıkışını aldım şu ana kadar. Onun için de saatlerce dolaştım :)Zaten hiç bi deseni de tam beğenmiyorum. Daha hiçbişey almadım ya böle herşey seçmece çok orijinal dersenlerde falan olucak sanıyorum da herşey brbirinin aşağı yukarı aynısı, sonunda alacağım şeyler belli aslında:)
Sakin cumartesi ne kadar bekleme,enfeksiyon erken doğuma neden olabilir,acilen bile gidebilirsin ihmal etmepeki kızlar böyle peynir gibi akıntısı olan varmı bende felaket durum da ve inanılmaz kokuyo
Zaten hiç bi deseni de tam beğenmiyorum. Daha hiçbişey almadım ya böle herşey seçmece çok orijinal dersenlerde falan olucak sanıyorum da herşey brbirinin aşağı yukarı aynısı, sonunda alacağım şeyler belli aslında:)
Ay keşke benimki de korksabizde ilişki olayı biteli çok oldu :) eşim korkuyor bişe olur diye
Allah bağışlasın.Evet canim tecrubeliyim diyebilirim yas 32 biri 12. Digeri 6 yasinda 2 kizim var ama bence her bebek ilk bebek gibi oluyo ne kadarda tecrubeli olsan cok seyi tekrardan ogreniyorsun allah yardimcimiz olsun hepimizin burdan.sizlerden de ogrendigim cok sey var hepimizin birbirimizin tecrubesinden.yararlanalim :)
enimde olmuştu hatta çok az kanamam olmuştu.içeride hiç bşr sıkıntı görünmedi çok şükür bu nedenle doktor ilişkiye bağladı(vajina dokusu hassaslaşmıştır demişti)tabi korkudan o bizim için son ilişki oldu:) dikkat et kensine, eğer çok acıyoda yada zorluyosa sor doktoruna.insan utanıyo ama yinede sağlık napalım.bu arada doktor bize devam edin yasaklıcak bi durum değil dedi ama biz korkağız..ben d ehamilelik sırasında ilişki sırasında acıma oluyor diye mantar sanıp ilaç kullandım da deilmiş meğer... hamilelikten kaynaklı dedi ne alakaysa.. kimsede böyle bir durum var mı kızlar?
Yani evet hamile olmadan önce ki gibi rahat olmuyor bende zorlanıyorum.ama eşim zorlamıyor beni ben ne zaman hadi dersemben d ehamilelik sırasında ilişki sırasında acıma oluyor diye mantar sanıp ilaç kullandım da deilmiş meğer... hamilelikten kaynaklı dedi ne alakaysa.. kimsede böyle bir durum var mı kızlar?
bu hafta zaten hep izinliyim izni alma şansım yok cumartesi günü detaylı için gideceğim o zaman sormayı düşünüyorum peki bu mantar neyden olurSakin cumartesi ne kadar bekleme,enfeksiyon erken doğuma neden olabilir,acilen bile gidebilirsin ihmal etme
Yani evet hamile olmadan önce ki gibi rahat olmuyor bende zorlanıyorum.ama eşim zorlamıyor beni ben ne zaman hadi dersemeskisi gibi de sık olmadığı için olabilir mi acaba bilmiyorum . Aman hastalık olmasında bunlar geçici Şeyler
bu hafta zaten hep izinliyim izni alma şansım yok cumartesi günü detaylı için gideceğim o zaman sormayı düşünüyorum peki bu mantar neyden olur
kaşıntı genellikle geceleri oluyor bende bazen kesilmiş süt gibi bazen sıvı şekilde ama inanılmaz bir kokubi kere bu mantar ayakta falan olup da uzun zaman geçmeyen mantarlar gibi ciddi bir durum değil. Çok çabuk tedavi ediliyor bir fitil bir kremle. Bağışıklığın düşmesinden, antibiyotik kullanımından, o bölgeyi duş jeli vb şeylerle yıkamaktan, naylon çamaşır/günlük ped kullanmaktan vsden oalbiliyor. Kesilmiş süt gibi beyaz bir akıntı olması mantar belirtisi bunun yanında da kaşıntı oluyor genellikle... Mantar olduğundan emin olsan doktoru arayıp telefonla bile ilaç adı alabilirsin ama emin değilsen kontrole gittiğinde doktor akıntının türüne ya da o bölgedeki tahriş durumuna bakarak anlıyor mantar olup olmadığını. Endişelenmeni gerektirecek bir durum deil ve bildiğim kadarıyla mantarın idrar yolu enf. gibi bebeğe de zararı yok. sadece kaşıntın çok olursa dayanamayabilirsin doktora gidene kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?