2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kaliteli olmayabilir.. Bi de zaten indirim varmış.

Zaten hiç bi deseni de tam beğenmiyorum. Daha hiçbişey almadım ya böle herşey seçmece çok orijinal dersenlerde falan olucak sanıyorum da herşey brbirinin aşağı yukarı aynısı, sonunda alacağım şeyler belli aslında:)

hamile kaldıktan sonra böyle oldum ben

ben d ehamilelik sırasında ilişki sırasında acıma oluyor diye mantar sanıp ilaç kullandım da deilmiş meğer... hamilelikten kaynaklı dedi ne alakaysa.. kimsede böyle bir durum var mı kızlar?

Hiç sorma insan en güzelini arıyor ama maalesef ortalama aynı şeyler. Arada çook güzeller var ama onlar da aşırı pahalı oluyor. Abartmaya gerek yok bence. Ben sadece hastane çıkışını aldım şu ana kadar. Onun için de saatlerce dolaştım :)

peki kızlar böyle peynir gibi akıntısı olan varmı bende felaket durum da ve inanılmaz kokuyo
Sakin cumartesi ne kadar bekleme,enfeksiyon erken doğuma neden olabilir,acilen bile gidebilirsin ihmal etme

ben annemle cıkıcam alısverıse en azından ne kullanılcak ne kullanılmayacak bılır.. bana kalsa herseyı alırım. :)

Allah bağışlasın.

B
ben d ehamilelik sırasında ilişki sırasında acıma oluyor diye mantar sanıp ilaç kullandım da deilmiş meğer... hamilelikten kaynaklı dedi ne alakaysa.. kimsede böyle bir durum var mı kızlar?
enimde olmuştu hatta çok az kanamam olmuştu.içeride hiç bşr sıkıntı görünmedi çok şükür bu nedenle doktor ilişkiye bağladı(vajina dokusu hassaslaşmıştır demişti)tabi korkudan o bizim için son ilişki oldu:) dikkat et kensine, eğer çok acıyoda yada zorluyosa sor doktoruna.insan utanıyo ama yinede sağlık napalım.bu arada doktor bize devam edin yasaklıcak bi durum değil dedi ama biz korkağız..

Yani evet hamile olmadan önce ki gibi rahat olmuyor bende zorlanıyorum.ama eşim zorlamıyor beni ben ne zaman hadi dersem eskisi gibi de sık olmadığı için olabilir mi acaba bilmiyorum . Aman hastalık olmasında bunlar geçici Şeyler

Sakin cumartesi ne kadar bekleme,enfeksiyon erken doğuma neden olabilir,acilen bile gidebilirsin ihmal etme
bu hafta zaten hep izinliyim izni alma şansım yok cumartesi günü detaylı için gideceğim o zaman sormayı düşünüyorum peki bu mantar neyden olur

eskiye göre çok nadir oluyor bende de ama o da isteyerek olmuyor, hatta kayganlaştırıcı falan kullanmak zorunda kalıyorum, psikolojik bir etki de oalbilir.

bu hafta zaten hep izinliyim izni alma şansım yok cumartesi günü detaylı için gideceğim o zaman sormayı düşünüyorum peki bu mantar neyden olur

bi kere bu mantar ayakta falan olup da uzun zaman geçmeyen mantarlar gibi ciddi bir durum değil. Çok çabuk tedavi ediliyor bir fitil bir kremle. Bağışıklığın düşmesinden, antibiyotik kullanımından, o bölgeyi duş jeli vb şeylerle yıkamaktan, naylon çamaşır/günlük ped kullanmaktan vsden oalbiliyor. Kesilmiş süt gibi beyaz bir akıntı olması mantar belirtisi bunun yanında da kaşıntı oluyor genellikle... Mantar olduğundan emin olsan doktoru arayıp telefonla bile ilaç adı alabilirsin ama emin değilsen kontrole gittiğinde doktor akıntının türüne ya da o bölgedeki tahriş durumuna bakarak anlıyor mantar olup olmadığını. Endişelenmeni gerektirecek bir durum deil ve bildiğim kadarıyla mantarın idrar yolu enf. gibi bebeğe de zararı yok. sadece kaşıntın çok olursa dayanamayabilirsin doktora gidene kadar.

kaşıntı genellikle geceleri oluyor bende bazen kesilmiş süt gibi bazen sıvı şekilde ama inanılmaz bir koku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…