2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ne kadar zamandır evlisiniz ben 5 aylık evliyim bende bile isteksizlik başladı hemen hamile kalınca birde bebeğe bişey olur diye korkuyoruz canımda acıyor haftada 2 kere falan ancak

haftada 2 yine iyimiş canım benim dediğim haftada hatta 10 günde 1 falan...
17 ay oldu bizim geçen sene mayısta evlendik

çok şükür eşim asla aldatılmaktan falan şüpheleneceğim ya da kafasını kaldırıp da birilerine bakan bir adam değildir ama erkeklerde bu durum biraz daha fizyolojik ihtiyaç ya uzun süre yapmasak tvde falan gördüğü şuh kadınlardan etkilenir mi ya da yolda falan açık bi kadın görünce daha çok dikkatini çeker mi etkilenir mi diye de geçiyor asklımdan tedirgin oluyorum biraz

ne kadar zamandır evlisiniz ben 5 aylık evliyim bende bile isteksizlik başladı hemen hamile kalınca birde bebeğe bişey olur diye korkuyoruz canımda acıyor haftada 2 kere falan ancak

sen gene iyisin kız haftada 2 diyorsun ben 19 haftadır hiç tık yok:)))adam bırakcak artık beni:))ama sen yeni evlisin ben 11 yıllık evliyim.

bu hafta zaten hep izinliyim izni alma şansım yok cumartesi günü detaylı için gideceğim o zaman sormayı düşünüyorum peki bu mantar neyden olur
cnm sadece senden kaynaklanmayabilir ilişki sırasında eşinden de geçebiliyor.Bende de enfeksiyon olmuştu eşimle birlikte ilaç kullandık.Daha yeni geçti.Hamilelikte mikroplara karşı daha savunmasız oluyoruz malesef.

Ya yazılanları okuyunca anormal değilmişim diyorum :)
İçim rahatlıyor. Ben de de isteksizlik var ağrılarımdan dolayı..

Ya yazılanları okuyunca anormal değilmişim diyorum :)
İçim rahatlıyor. Ben de de isteksizlik var ağrılarımdan dolayı..

ya valla bide işede geliyorum ya akşam gece nerde yattığımı bilemiyorum ben ya hele bugun o kadar uykum varki en son düşüneceğim şey oldu artık sürekli nereye tarafa devrilip yatsam diye bakıyorum:)

ya valla bide işede geliyorum ya akşam gece nerde yattığımı bilemiyorum ben ya hele bugun o kadar uykum varki en son düşüneceğim şey oldu artık sürekli nereye tarafa devrilip yatsam diye bakıyorum:)

biz bugün kvalidemlere gidicez, hem uykusuzum hem de grip oluyorum. Neyse ki yarın tetanoz aşırı olucam rapor alıcam gelmiycem bidaha, bir de gribim diye 2 gün rapor verse süper olur. İki aydır yoğun bir işin içindeydik bugün tamamlandı süper olur 2 gün gelmesem

Ben ilk haftalarda çok istekliydim ama o istek kalmadı şimdi.birkez kanama yaşayınca birde biz iptal ettik cinsel hayatı.eşler birbirini gerçekten seviyorsa karı koca aynı anda hamile gibi oluyo zaten:)yani ben nasıl hassassam eşim de hassas ve sürekli bebeklerini düşünüyo.o nedenle cinsellik oldu olmadı hiç sorun değilmiş.ben de ister diye dşünüyodum ama yok gerçekten çok hassas ki bi çok arkadaşımdan da bunu duyuyorum:)sağlıkla doğuralım da acısını çıkarırız,Allah ayırmasın yeterki...

Kızlar ya ilişki konusunda kendimi anormal hissetmeye başlamıştım Allahtan biri bu konuyu açmış bende de 1 aydır falan ilişki sırasında da ıslanmama acı gibi problemler oluyor malesef @glsnn cüğüm gibi bizde yeni evli olduğumuz için ilk aylarda haftada 3-5 kere oluyordu ama son zamanlarda acıdan dolayı pek yanaşmıyorum haftada 2 yeter Bir de kayganlaştırıcı olarak ne kullanıyorsunuz kullanan arkadaşlar

Bu konuda en büyük sıkıntıyı ben çekiyorum galiba. Eşim akrep burcu..
Kendimi yetersiz hissetmeye başladım artık.. Bu hamilelikten sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…