ne kadar zamandır evlisiniz ben 5 aylık evliyim bende bile isteksizlik başladı hemen hamile kalınca birde bebeğe bişey olur diye korkuyoruz canımda acıyor haftada 2 kere falan ancak
öyle tabi canım eşlerde anlayışlı olmalı bu konuda. zaten hamilelik başlı başına bir iş ve yorucu bide eşimin gönlünümü yapıcamben istsemde o yapmaz zaten . eşin iyisi hamilelikte belli olurmuş zaten .karısını zorlayan tiplerde vardır tabi onlarada şap içirmek gerek
ne kadar zamandır evlisiniz ben 5 aylık evliyim bende bile isteksizlik başladı hemen hamile kalınca birde bebeğe bişey olur diye korkuyoruz canımda acıyor haftada 2 kere falan ancak
cnm sadece senden kaynaklanmayabilir ilişki sırasında eşinden de geçebiliyor.Bende de enfeksiyon olmuştu eşimle birlikte ilaç kullandık.Daha yeni geçti.Hamilelikte mikroplara karşı daha savunmasız oluyoruz malesef.bu hafta zaten hep izinliyim izni alma şansım yok cumartesi günü detaylı için gideceğim o zaman sormayı düşünüyorum peki bu mantar neyden olur
Ya yazılanları okuyunca anormal değilmişim diyorum :)valla biz unuttuk artık nasıl yapılıyordu hatırlamıyoruz:))ilk başlarda çok bulantım vardı sonra kasık ağrılarım oldu isteksizlik hat safhada aman bebeğe bişey olur bilmem ne derken hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç bişey yapmıyoruz:))))eşim bazem diyor unuttuk zaten diye dalga geçiyor ama napim yaa hiç canım istemiyor zorla yapılmazki buda yani dimi kızlar:)
Ya yazılanları okuyunca anormal değilmişim diyorum :)
İçim rahatlıyor. Ben de de isteksizlik var ağrılarımdan dolayı..
Yasak olanlar napsın ya :)) Bize yasak yapan var yapamayan var kızlar :))evet kızlar daha yeni evliyim bazı arkadaşlarıma az bile öyle diyorlar:)
ya valla bide işede geliyorum ya akşam gece nerde yattığımı bilemiyorum ben ya hele bugun o kadar uykum varki en son düşüneceğim şey oldu artık sürekli nereye tarafa devrilip yatsam diye bakıyorum:)
haklısın canım bilmiyorum ben yeni evliyim olduğum içindir belkide :):)Yasak olanlar napsın ya :)) Bize yasak yapan var yapamayan var kızlar :))
Yasak olanlar napsın ya :)) Bize yasak yapan var yapamayan var kızlar :))
Yasak olanlar napsın ya :)) Bize yasak yapan var yapamayan var kızlar :))
ahh canimYasak olanlar napsın ya :)) Bize yasak yapan var yapamayan var kızlar :))
Soda içtim bende fayda etmedi.ben gece uyuyamadım eşim gitti soda aldı gecenin bi vakti
Bende de bulantı oluyor sabahları.Mide yanması gün boyu bebeğin saçları çıkıyormuş bu hafta ondan oluyormuş sanırım mide yanması...Benim, özellikle de sabahları bulantı ve yanma oluyo ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?