2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yigenim in adını ben koymuştum ismi başar.diger yigenim ise metehan ve arda bunlarda güzel isimler.ayrica erdem diyebilirim. Dini bir isim diye düşünürsek ben Ensar ismini severim.benim oğlumun adı mehmet eren olacak Allah nasip ederse.

selam kızlar cinsiyet öğrenenlere hayırlı olsun ...Bizimde yarın 2.30da ayrıntılı randevumuz var bizim kızı iki doktor onayladı biri 13. haftada diğeri 16. haftada ikiside kesin dediği için bi değişiklik beklemiyorum ama yinede ufak tefek şeylere elim gittiğinde alamadım ne olur ne olmaz diye...Dün çok şeker tulumlar gördüm emzik vs aldım hatta sonra geri bıraktım bi süpriz olursa değiştirmezler filan : ) Yarın net belli olur bakalım bana değişmez gibi geliyor...

Bu arada tecrübeli annelere bi sorum var yada bilgisi olan anne adaylarına...
Benim ilk kızımda çalıştığım için (öğretmenim) mecburen sütü sağıp okulda olduğum zamanlarda anne sütü biberonla veriliyordu ancak 2.aydan sonra biberonu aldığı ilk haftadan itibaren bi daha kesinlikle göğüsten emmedi, ve anne sütünü bıraktı biberon verdiğimizde sorunsuz emiyor göğüsten emmeye gelince çığlık çığlığa ağlıyordu ...Israrla her acıktığında verdim hatta biberon vermedim açta olsa almadı saatlerce ağladı mecburen sağarak verdim uzunca bi süre ve oda sütün azalmasına sebep oldu bebeğin emme hızı arttıkça süt de artıyor çünkü makina hep aynı hızda çektiğinden zamanla azaldı ve oldukça yorucu bir süreçti benim için...Yeterki anne sütü alsın diye sabah bi saat erken kalkıp yarım saat süt sağıyordum okula gitmeden bu değilde önemli olan istediğim kadar anne sütü alamadı ona üzüldüm en çok...Neyse çok uzattım kısacası bi daha biberon vermeye tövbeliyim her çocuk bir değil elbette ama ya olursa diye vermektende korkuyorum şimdi...Hatta alışır korkusuyla anne göğsü hissi veren nuby ve avent biberonla vermiştik ama yinede biberona alıştı hemen...
Sorum; biberona alışmaması için bildiğiniz bi yöntem varmı en azından çalışırken vermek zorunda kalırsam bunda öyle yapsam ...yoksa hiç vermeyi düşünmüyorum ...

Kiz için bade, serra, gökçe, Candan, Neva, Ayça ben klasikleri severim Aişe Fatima zeynep çok hoşuma gidiyor
Kizimin kulağına okunan ismi Fatima dir.oglumunda Muhammet okunacak insallah

Bizim ismimiz belli :) Zeynep .) O kadar yakınlık duyuyorum ki bu isme :)
İsra ismi de kızlara çok yakışıyor hem söylemesi de kolay.
Tavsiye isteyenlere :)

hani hamileyken östrojen artıyordu :):) kimse de istek kalmamış :)

bence oyle düşünme ..hamilelikte hepimiz yetersiz oluyoruz:)burda en büyük görev eşe düşüyor bu şekilde hissetirmicek olan kişi eşin.

Maalesef öyle hissettiriyor :) bilerek yapmasa da..
Ama burada yazılanları görünce içim rahatladı.
Bu arada çınar çok güzel bi isim :)

alın bizden de o kadar .... B Bagnur benim de bulantılarım hala devam ediyor ve ben de halsizim aynen aklıma en son gelecek şey ilişki şu anda. Zaten eşim de istemiyor bebeğe bişey olur diye korkuyor. hamilelik döneminde böyle olması da normalmiş zaten. çok takılmamak gerekir.

kızlar bi şey olmaz :)

Tecrübeli anne değilim canım bu seferde böyle sıkıntı yaşamazsın inş ama yaşardanda Süt sağma makinelerinin 6 programlısı var. Çocuğun emme gücü gibi ayarlayıp artırabiliyorsun sütün azalmasını önlüyor.

kızlar bi şey olmaz :)
canım evet olmaz biliyorum dr da söyledi fakat benim içimden gelmiyor bulantılarım devam ediyor. bulantım olmasa başka sızlanacak bişi buluyorum ama eşim de zaten bu halimden dolayı bana zorlama yapmıyor belki ben istekli olsam bişey olmaz diyerek onu da ikna ederim birşey olmayacağına ama zaten durum bu şekilde :)

nişan bohçama hediye olarak koyulan kıyafetler sonunda işe yaradı.
36 beden olmama rağmen herkes 38-40 beden almış :) :)
Şimdi giyiyorum etekleri gömlekleri. Annem diyordu bi gün işe yarar bunlar diye :)
Hamile kıyafeti giymek istemiyorum eşim ısrarla aldırmaya çalışıyo ama hepsi birbirinden zevksiz şeyler

Alya ismini bende düşündüm ama söylenişi zor gibi Mina da çevremdeki herkes kızının ismini mina verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…