hani hamileyken östrojen artıyordu :):) kimse de istek kalmamış :)Etkilenir canım Ne yaptıklarını Allah bilir isterlerse herşeyi yapabilirler kimsenin ruhu duymaz.ilk hamileliğimde beni deli etmişti benden uzak duruyordu bebeğe bir şey olur diye çekiniyorum felan diyordu ama arkadaşlarıyla falanda çok çıkıyordu kendimi çok yalnız hissetmiştim bana kendimi kötü hissetmeme neden olmuştu.hatta ikinci bebek diye lafı açılınca aynı şeyleri tekrar yaşayamam felan diye laf vuruyordum.çok şükür şimdi ilkeyle ilgisi yok aksine kendimi iyi hissettiriyor iş yemeği olmadıkça evde bulunuyor hamilelik öncesinden farkı yok yani.
bence oyle düşünme ..hamilelikte hepimiz yetersiz oluyoruz:)burda en büyük görev eşe düşüyor bu şekilde hissetirmicek olan kişi eşin.
valla biz unuttuk artık nasıl yapılıyordu hatırlamıyoruz:))ilk başlarda çok bulantım vardı sonra kasık ağrılarım oldu isteksizlik hat safhada aman bebeğe bişey olur bilmem ne derken hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç bişey yapmıyoruz:))))eşim bazem diyor unuttuk zaten diye dalga geçiyor ama napim yaa hiç canım istemiyor zorla yapılmazki buda yani dimi kızlar:)
aman pek güzelmiş güle güle giysin minik bebiş ...Bakıınnnn bizim hastane çıkışımız :)Eki Görüntüle 1275889
vardır ya az yağda kızart bi şey olmaz.benceBalik yemeyi sevmiyorum sadece Kızartma yiyebilirim onunda bir faydası yokmu s
kızlar bi şey olmaz :)
saat 6 olsun lütfeeeennnn
selam kızlar cinsiyet öğrenenlere hayırlı olsun ...Bizimde yarın 2.30da ayrıntılı randevumuz var bizim kızı iki doktor onayladı biri 13. haftada diğeri 16. haftada ikiside kesin dediği için bi değişiklik beklemiyorum ama yinede ufak tefek şeylere elim gittiğinde alamadım ne olur ne olmaz diye...Dün çok şeker tulumlar gördüm emzik vs aldım hatta sonra geri bıraktım bi süpriz olursa değiştirmezler filan : ) Yarın net belli olur bakalım bana değişmez gibi geliyor...
Bu arada tecrübeli annelere bi sorum var yada bilgisi olan anne adaylarına...
Benim ilk kızımda çalıştığım için (öğretmenim) mecburen sütü sağıp okulda olduğum zamanlarda anne sütü biberonla veriliyordu ancak 2.aydan sonra biberonu aldığı ilk haftadan itibaren bi daha kesinlikle göğüsten emmedi, ve anne sütünü bıraktı biberon verdiğimizde sorunsuz emiyor göğüsten emmeye gelince çığlık çığlığa ağlıyordu ...Israrla her acıktığında verdim hatta biberon vermedim açta olsa almadı saatlerce ağladı mecburen sağarak verdim uzunca bi süre ve oda sütün azalmasına sebep oldu bebeğin emme hızı arttıkça süt de artıyor çünkü makina hep aynı hızda çektiğinden zamanla azaldı ve oldukça yorucu bir süreçti benim için...Yeterki anne sütü alsın diye sabah bi saat erken kalkıp yarım saat süt sağıyordum okula gitmedenbu değilde önemli olan istediğim kadar anne sütü alamadı ona üzüldüm en çok...Neyse çok uzattım kısacası bi daha biberon vermeye tövbeliyim her çocuk bir değil elbette ama ya olursa diye vermektende korkuyorum şimdi...Hatta alışır korkusuyla anne göğsü hissi veren nuby ve avent biberonla vermiştik ama yinede biberona alıştı hemen...
Sorum; biberona alışmaması için bildiğiniz bi yöntem varmı en azından çalışırken vermek zorunda kalırsam bunda öyle yapsam ...yoksa hiç vermeyi düşünmüyorum ...
benimde gözlerim kapanıyor halsizimevet lutfennnn ,yamuldum sandalyede herbıyerım agıryorrr bugun yaa
canım evet olmaz biliyorum dr da söyledi fakat benim içimden gelmiyor bulantılarım devam ediyor. bulantım olmasa başka sızlanacak bişi buluyorum ama eşim de zaten bu halimden dolayı bana zorlama yapmıyor belki ben istekli olsam bişey olmaz diyerek onu da ikna ederim birşey olmayacağına ama zaten durum bu şekilde :)kızlar bi şey olmaz :)
aman pek güzelmiş güle güle giysin minik bebiş ...
Alya ismini bende düşündüm ama söylenişi zor gibi Mina da çevremdeki herkes kızının ismini mina verdiEslem'e yakın Esila diye bir isim duydum bi de Elisa var ama bana Eliza testini çağrıştırıyor.
Ben Mina, Alya ya da Ada düşünüyorum.
Mina baskın ama pek beğenmedi söyediklerim. Mira daha iyi diyorlar ondansa
Ben sevmiştim aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?