canım ben ilk bebeğimde sabun tozu bebe deterjanı ile hepsini yıkayıp ütüledim yere düşüyor nasıl işlemlerden geçerek o raflara geliyor göbek bağı açıkta olcak mikrop kapabilirGunaydin :) bebege aldigmz kiyafetleri yikayip utulcz mi yoksa direk giydirebilir miyz?
konyada mısın sen ben narine gidiyorum menunumda medicanada.özlemde medicanadaBen Egitim ve Arastirma Hastanesinde bir doktor onerdiler tanidiklarim, Mustafa Gazi Ucar ona gidiyorum simdilik iyi biri ama doguma o girmiyormus o yuzden degistirmek istiyorum acikcasi. Muayene oldugum doktorum yapsin dogumu istiyorum. İlk gebeligimde bende akademi ye gidiyordum 8inci ayima kadar Özlem Kayacik Günday ya, ayrildi ordan hamileymis :) Ondan sonra Selcuklu da devam ettim Nil Okur da orda dogum yaptim. 2 inciyide onda devam ettim ama oda temmuzda ayrıldı ve 3 aydir iste ssk ya gidiyorum.
eşin sıkıntı çıkarmıyorsa problem yok fobi oluşmasın bebeğe bi şey olacak diye.canım evet olmaz biliyorum dr da söyledi fakat benim içimden gelmiyor bulantılarım devam ediyor. bulantım olmasa başka sızlanacak bişi buluyorum ama eşim de zaten bu halimden dolayı bana zorlama yapmıyor belki ben istekli olsam bişey olmaz diyerek onu da ikna ederim birşey olmayacağına ama zaten durum bu şekilde :)
Gunaydin :) bebege aldigmz kiyafetleri yikayip utulcz mi yoksa direk giydirebilir miyz?
Hayırlı olsun zeynep eBakıınnnn bizim hastane çıkışımız :)Eki Görüntüle 1275889
Ben konuşuyorum bu durumu eşimle evlenene kadar nasıl sabırlı olduysam hergün ilişki düşünmediysem şimdi de dayanırim diyo benden fazla korkuyor bişe olmasından. Valla benimde işime geliyor.eşin sıkıntı çıkarmıyorsa problem yok fobi oluşmasın bebeğe bi şey olacak diye.
Ben Egitim ve Arastirma Hastanesinde bir doktor onerdiler tanidiklarim, Mustafa Gazi Ucar ona gidiyorum simdilik iyi biri ama doguma o girmiyormus o yuzden degistirmek istiyorum acikcasi. Muayene oldugum doktorum yapsin dogumu istiyorum. İlk gebeligimde bende akademi ye gidiyordum 8inci ayima kadar Özlem Kayacik Günday ya, ayrildi ordan hamileymis :) Ondan sonra Selcuklu da devam ettim Nil Okur da orda dogum yaptim. 2 inciyide onda devam ettim ama oda temmuzda ayrıldı ve 3 aydir iste ssk ya gidiyorum.
canim ozel dusunmuyosan beyhekumin doktirlari ii diyolar farketmez dersen arzu hanim cok iyi mutlaka gitBen Egitim ve Arastirma Hastanesinde bir doktor onerdiler tanidiklarim, Mustafa Gazi Ucar ona gidiyorum simdilik iyi biri ama doguma o girmiyormus o yuzden degistirmek istiyorum acikcasi. Muayene oldugum doktorum yapsin dogumu istiyorum. İlk gebeligimde bende akademi ye gidiyordum 8inci ayima kadar Özlem Kayacik Günday ya, ayrildi ordan hamileymis :) Ondan sonra Selcuklu da devam ettim Nil Okur da orda dogum yaptim. 2 inciyide onda devam ettim ama oda temmuzda ayrıldı ve 3 aydir iste ssk ya gidiyorum.
Tecrübeli anne değilim canım bu seferde böyle sıkıntı yaşamazsın inş ama yaşardanda Süt sağma makinelerinin 6 programlısı var. Çocuğun emme gücü gibi ayarlayıp artırabiliyorsun sütün azalmasını önlüyor.
ay çok güzel benimde oğlum olcak fiyat yazarsan çok sevinirim çok beğendim çnkü
Kesinlikle katılıyorum. Bizde ayniyiz birde ben de hic istek yok birde ben aksamlari çok yorgun hissediyorum bütün gün oglumun okuluna git gel baya yoruyor beni halsiz oluyorum çok, esimde durumun farkında hiç zorlamiyor beni .birde bizde bebeğe birşey olmasından korkuyoruz sanırım.Ama yeni evlilerde durum farklıdır eminimBen ilk haftalarda çok istekliydim ama o istek kalmadı şimdi.birkez kanama yaşayınca birde biz iptal ettik cinsel hayatı.eşler birbirini gerçekten seviyorsa karı koca aynı anda hamile gibi oluyo zaten:)yani ben nasıl hassassam eşim de hassas ve sürekli bebeklerini düşünüyo.o nedenle cinsellik oldu olmadı hiç sorun değilmiş.ben de ister diye dşünüyodum ama yok gerçekten çok hassas ki bi çok arkadaşımdan da bunu duyuyorum:)sağlıkla doğuralım da acısını çıkarırız,Allah ayırmasın yeterki...
Ayy sel icerikli konulara donmuscogunuzada yasak galiba yasak olmayipta isteksiz olanlar hafta 1 defa olsun muhakkak yapin cinselligide oldurmeyin bebek dogunca uzun bi zaman iliski olmayabilir olsada cok bisi anlayamazsiniz esinize teninizi unutturmayin
Kalınlıgı bana göre iyi polarlı sabahlıgı olanda vardı ama dogum sonrası bahar oldugu için penyeyi tercih ettim benAblanı tebrik ederim şimdiden sağ salim kavuşsun inşallah bebeğine. Pijamalarını da çok beğendim kalınlığı nasıl? Ben doğum sonrası üşürmüyüm diye tereddütteyim polar mı alsam diyordum
Bana 2 takım hediye geldi canım hala sadece havlusunu kullanıyoruz. Bornozunu 1,5-2 yaşında ancak kullanmaya başlarız herhalde.
Bana da hep böyle dediler alakası yokmuş meğersem :) Sezeryan kesiği çok aşağıda pijamanın beliyle çok arası var. Hastanede insan gecelikle rahat edemiyor en azından ben edemedim.
Ben kızımda hiç öyle bir sorun yaşamadım hiç bir yerinde pislik yoktu zaten .Benim kuzen yeni dogum yapti bebek yikanmadgi icin ilk etapta giydirdigi kiyafetler yikadigimiz halde lekeleri cikmadi. Ve bi daha giydirmekte insanin icine sinmiyobu lekeleri cikaran bi sey varmidirki yoksa yazik gercekten cok para vermeyin hastane cikisna zaten sarili oluyor ne giydigi gorunmuyor bile.
Ben gördüm hem nette hemde carfourda bebek kıyafetleri için leke çıkarıcıilk biz giydirmiyoruzki hemsireler giydryr onu dusunemeyizki o anense kisimlari ozellikle yagli gibi kaldi. Yada bi leke cikarici bulmak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?