2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

konyada mısın sen ben narine gidiyorum menunumda medicanada.özlemde medicanada

eşin sıkıntı çıkarmıyorsa problem yok fobi oluşmasın bebeğe bi şey olacak diye.

Gunaydin :) bebege aldigmz kiyafetleri yikayip utulcz mi yoksa direk giydirebilir miyz?

Cok cevap almissindir bu sorunla ilgili bende sunu soyleyim mi markanin nasil uretim yaptgni bizzat gordum. O zamandan beri hicbiseyi yikayip utulemeden giymem. Ki bebisler cok hassas pakete markaya sakin guvenme muhakkak yika

eşin sıkıntı çıkarmıyorsa problem yok fobi oluşmasın bebeğe bi şey olacak diye.
Ben konuşuyorum bu durumu eşimle evlenene kadar nasıl sabırlı olduysam hergün ilişki düşünmediysem şimdi de dayanırim diyo benden fazla korkuyor bişe olmasından. Valla benimde işime geliyor.

canim ozel dusunmuyosan beyhekumin doktirlari ii diyolar farketmez dersen arzu hanim cok iyi mutlaka git

Iyi aksamlar annisler. Bugun annemle temizlik yaptik heryeri sildik supurduk mis gibi oturmasi cok zevkli ama baya yorulmusuz birde bi acikmisim yerken kendimi tutamadim simdiyse sistim catlamak uzereyim

canım teşekkür ederim cevabın için inş. hiçbirimiz yaşamayız böyle sorunlar ama pompaların kadmeleli olanlarıda artırmıyor sütü o yüzden ne bu pompalara nede anne göğsü başlıklı biberonlara inancım kalmadı tecrübe etmiş biri olarak... uzun zaman her öğün sağıp vermek zorunda kaldığım için bebiş büyüdükçe daha iyi pompaya geçeyim diye lansınoh-kraft-avent gibi baya pompa değiştirdim son kademede çeksemde hiçbiri artırmadı üstüne göğüs ucunuda aşırı çektiğinden estetik bi görüntü bırakmadı geriye en güzeli göğüsten emmesi ama napalım hiç anne sütü alamamasından da iyi yine pompalar...

caglayn cim narin turkmenden bahsediyosan hic tavsiye etmem yeni evliyken rahmimde yara vardi ona gittim gitmez olaydim salak bi halt yapamadi sonrada niye boyle oldu diyo bi kan akti fena acitti bide ustune azarliyo kesinlikle gitme basit islemi yapamayan dogumda seni mahveder

Kesinlikle katılıyorum. Bizde ayniyiz birde ben de hic istek yok birde ben aksamlari çok yorgun hissediyorum bütün gün oglumun okuluna git gel baya yoruyor beni halsiz oluyorum çok, esimde durumun farkında hiç zorlamiyor beni .birde bizde bebeğe birşey olmasından korkuyoruz sanırım.Ama yeni evlilerde durum farklıdır eminim bizde oglumda farkliydik çünkü :)

Bana da 17. haftada kız dedi doktorum. Henüz kesin değil ama Gökçe ismini beğeniyorum. aslında aklımda başka isimler vardı dErin Ada gibi ama çevremde çok bebek var ve bu isimler mevcut.

Ayy kizlar cinsel icerikli konulara donmus cogunuzada yasak galiba yasak olmayipta isteksiz olanlar hafta 1 defa olsun muhakkak yapin cinselligide oldurmeyin bebek dogunca uzun bi zaman iliski olmayabilir olsada cok bisi anlayamazsiniz esinize teninizi unutturmayin

Bencede. Eşiniz sizi sadece anne olarak görmesin. karsisinda bir kadin oldugunu unutmasin.....

Kalınlıgı bana göre iyi polarlı sabahlıgı olanda vardı ama dogum sonrası bahar oldugu için penyeyi tercih ettim ben

Ben kızımda hiç öyle bir sorun yaşamadım hiç bir yerinde pislik yoktu zaten .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…