Canim mavili dokuz parca hastane cikisini 109 tlay çok güzel benimde oğlum olcak fiyat yazarsan çok sevinirim çok beğendim çnkü
Bu sefer belki bu sorunları yaşamazsın cnm bende kızımı 10 aylıkken bıraktım bakıcıya ek gıdaya başladıgımız için süt sagmadım.benim kızda 15 günlükken biberonu bıraktı asla almadı sütümde yetti sonrasındacanım teşekkür ederim cevabın için inş. hiçbirimiz yaşamayız böyle sorunlar ama pompaların kadmeleli olanlarıda artırmıyor sütü o yüzden ne bu pompalara nede anne göğsü başlıklı biberonlara inancım kalmadı tecrübe etmiş biri olarak...uzun zaman her öğün sağıp vermek zorunda kaldığım için bebiş büyüdükçe daha iyi pompaya geçeyim diye lansınoh-kraft-avent gibi baya pompa değiştirdim son kademede çeksemde hiçbiri artırmadı üstüne göğüs ucunuda aşırı çektiğinden estetik bi görüntü bırakmadı geriye en güzeli göğüsten emmesi ama napalım hiç anne sütü alamamasından da iyi yine pompalar...
Ayy kizlar cinsel icerikli konulara donmuscogunuzada yasak galiba yasak olmayipta isteksiz olanlar hafta 1 defa olsun muhakkak yapin cinselligide oldurmeyin bebek dogunca uzun bi zaman iliski olmayabilir olsada cok bisi anlayamazsiniz esinize teninizi unutturmayin
Bu sefer belki bu sorunları yaşamazsın cnm bende kızımı 10 aylıkken bıraktım bakıcıya ek gıdaya başladıgımız için süt sagmadım.benim kızda 15 günlükken biberonu bıraktı asla almadı sütümde yetti sonrasında
Dayanamadım bi sorun mu var diye acile gittimÜşütmüş olabılırsın , ayaklarını sıcak tut belıne sal fln bıse sar scak dursun, benımde agrılarım artt usutmeye bagladım ama sanırım ıdrar yollarımdada sorun var hayırlısı...
İdrar yolu enfeksiyonu çıktı canım malesefcanım bu dönemde bel ağrısı ve kasık ağrısı normalmış doktorumun söylediği eğer ki miyom varsa daha da fazla ağrı yapabilirmiş bilgin olsun.
Bende de enfeksiyon çıktı malesefbenim esn son kasıklarım çok ağrıdığında dr'a gittim idrar yollarımda enfeksiyon çıktı antibiyotiğim yeni bitti.eğer geçmezse bi idrar tahlili yaptır bence cnm çunku çok musait şu anda enfeksiyona idrar yollarımız.
tecrubelerimizi paylasalimbende hamilelikte isteksiz olanlardanımama benim koca öyle değil hani ben yorgun uzak durmasam dünden hazır ay bende kendimi çirkin hissediyorum ya hamilelik psikolojisinden midir nedir napsam güzel görünmüyorum sanki kendi gözüme, önde kocaman bi karınla da bişy yapasım gelmiyor önceden en dişi hallerimle adamın karşısına çıkınca tabi amanın tüm özel hayatımı deşifremi ettim ne
tecrubelerimizi paylasalimozel hayat memat yok burda kadin kadinayiz surda
Yakalanma adama en iyisi sakin sakin geziniyormus gibi yap gece gece tobe tobe kacisin olmaz vala fonda da bi gazoza ilac atilan muziklerden koyarsa sasma dittiritit
kız ben bi paylaşmaya başlarsam kapatırlar topiği susim ben en iyisi
benim adam duysa bunları madem bu kadar hevesliydin her seferinde niye bahane buluyodun der kesinkaçışım olmaz bu defa
Yakalanma adama en iyisi sakin sakin geziniyormus gibi yap gece gece tobe tobe kacisin olmaz vala fonda da bi gazoza ilac atilan muziklerden koyarsa sasma dittiritit
Banada yasak neyse ki eşim doğuda görev yapıyor öyle olunca hiç problem yok hamile olduğumu bile o gittikten sonra öğrendim izne gelmesi ne daha 1 ay var bakalım hayırlısıYasak olanlar napsın ya :)) Bize yasak yapan var yapamayan var kızlar :))
sağol canım bebişin sağlıkla eskitsinCanim mavili dokuz parca hastane cikisini 109 tl
Penye battaniye 50 tl
Pakette üçlü uzun kollu mavili tulum 70 tl
Yine pakette yaz icin kolsuz çıtçıtli badi beşli indirimdeydi 46 tl
Üçlü çorap 19 tl
Biberon 38 tl
İkili eldiven 17 tl
Şapka ikili 30 tl
İkili krem rengi patikli alt 42 tl
Üçlü üst giyim krem rengi 63 tl
Herhalde hepsini yazdim fenerbahceli firmayi zaten ordan alnadim.
Geçmiş olsun. Kasık agrısı şikayetiylemi gittinDayanamadım bi sorun mu var diye acile gittim
İdrar yolunda enfeksiyon çıktı
Antibiyotik verdi
Aman dikkat edin
Arkadaslar esim sürpriz yapip, evde bebisimizin Kalp Sesini duymamiz için dopler almış. Çook güzeldi uzun uzun dinlemedik ama, zararı olmasın diye. Artık kontrolleri iple çekmeye çok gerek kalmadı, sesını duymak çok güzeldi
Zararı yok mu onun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?