2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay çok güzel benimde oğlum olcak fiyat yazarsan çok sevinirim çok beğendim çnkü
Canim mavili dokuz parca hastane cikisini 109 tl
Penye battaniye 50 tl
Pakette üçlü uzun kollu mavili tulum 70 tl
Yine pakette yaz icin kolsuz çıtçıtli badi beşli indirimdeydi 46 tl
Üçlü çorap 19 tl
Biberon 38 tl
İkili eldiven 17 tl
Şapka ikili 30 tl
İkili krem rengi patikli alt 42 tl
Üçlü üst giyim krem rengi 63 tl
Herhalde hepsini yazdim fenerbahceli firmayi zaten ordan alnadim.

Bu sefer belki bu sorunları yaşamazsın cnm bende kızımı 10 aylıkken bıraktım bakıcıya ek gıdaya başladıgımız için süt sagmadım.benim kızda 15 günlükken biberonu bıraktı asla almadı sütümde yetti sonrasında

bende hamilelikte isteksiz olanlardanım ama benim koca öyle değil hani ben yorgun uzak durmasam dünden hazır ay bende kendimi çirkin hissediyorum ya hamilelik psikolojisinden midir nedir napsam güzel görünmüyorum sanki kendi gözüme, önde kocaman bi karınla da bişy yapasım gelmiyor önceden en dişi hallerimle adamın karşısına çıkınca tabi amanın tüm özel hayatımı deşifremi ettim ne

inşallah canım ilki acemilikti ikincide daha deneyimli oluyor insan bunu hiçbi konuda riske atmıycam inşallah sonra çok vicdan azabı çekiyorum çocuğa iyi bakamadım diye ...

Üşütmüş olabılırsın , ayaklarını sıcak tut belıne sal fln bıse sar scak dursun, benımde agrılarım artt usutmeye bagladım ama sanırım ıdrar yollarımdada sorun var hayırlısı...
Dayanamadım bi sorun mu var diye acile gittim
İdrar yolunda enfeksiyon çıktı
Antibiyotik verdi
Aman dikkat edin

Bende de enfeksiyon çıktı malesef
Antibiyotiğe başladım mecburen
İnşallah biran önce geçer

tecrubelerimizi paylasalimozel hayat memat yok burda kadin kadinayiz surda

tecrubelerimizi paylasalimozel hayat memat yok burda kadin kadinayiz surda

kız ben bi paylaşmaya başlarsam kapatırlar topiği susim ben en iyisi
benim adam duysa bunları madem bu kadar hevesliydin her seferinde niye bahane buluyodun der kesin kaçışım olmaz bu defa

kız ben bi paylaşmaya başlarsam kapatırlar topiği susim ben en iyisi
benim adam duysa bunları madem bu kadar hevesliydin her seferinde niye bahane buluyodun der kesin kaçışım olmaz bu defa
Yakalanma adama en iyisi sakin sakin geziniyormus gibi yap gece gece tobe tobe kacisin olmaz vala fonda da bi gazoza ilac atilan muziklerden koyarsa sasma dittiritit

Yakalanma adama en iyisi sakin sakin geziniyormus gibi yap gece gece tobe tobe kacisin olmaz vala fonda da bi gazoza ilac atilan muziklerden koyarsa sasma dittiritit

yetti gari der artık bu kadar beklettiğin yok anacım şurda bi kaç ayımız kalmış ben sakin sakin hamileliğimi bitirem dur şincik bebiş doğduktan sonra geceler bizim nasılsa

sağol canım bebişin sağlıkla eskitsin

Maysa Türkmence fidan demekmiş,Maysa ve Bulut çizgi filmini çok beğendim bizi anlatan bi yapıt:)O yüzden koymayı düşünüyorum inşallah:)

Slm arkadaşlar, cumartesi cinsiyetimizi öğrendik, kızım olucak inş:) Allah hepimize bebişleriizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, kızlar bişey sorucam iki günden beri grip gibi bişey oldum sinüzitte olabilirim, limonla c vitaminiyle geçcek gibi değil yarın için dahiliyeden randevu aldım, antibiyotik mi verirki, aranızda hamileyken kullanan var mı cevaplarınızı bekliyorum, çok korkuyorum kullanmak istemiyorum, ama geçmiyor cvplarınızı bekliorum

Arkadaslar esim sürpriz yapip, evde bebisimizin Kalp Sesini duymamiz için dopler almış. Çook güzeldi uzun uzun dinlemedik ama, zararı olmasın diye. Artık kontrolleri iple çekmeye çok gerek kalmadı, sesını duymak çok güzeldi

Zararı yok mu onun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…