Selam kizlar bugun ruyamda kizim olacagini gordum ama nasil olur 3 kere erkek dedi doktor diyorum :) sanirim dogurana kadar inanamiycam erkek bebek olduguna
Âmin.rica ederim.sağol canım bebişin sağlıkla eskitsin
bende bugün aynı nedenle gittim dr.a enfeksiyon var ilaca başladık bir hafta bekledim çok su içeyim kendiliğinden gitsin diye ama azalmadı yanma, o yüzden gittim mecburen bugün dr.a. bebeğimi de görmüş oldum.Bende de enfeksiyon çıktı malesef
Antibiyotiğe başladım mecburen
İnşallah biran önce geçer
Eksimesi kesinlikle hamilelikten canım. Günaydın herkese kizlar
Günaydın herkese..
ben akşam çok erken uyuyorum çoğu zaman.Dün de 9 oluyordu yattığımda :)
Bende okuyorum :)Hayırlı sabahlar hanımlar..
Netten sohbet açıp bebeğime dinletiyorum. Kulağı aşina olsun diye.
Bir de anne karnında Kur'an dinleyen bebeklerin hafız olması daha kolaymış :)
Dayanamadım bi sorun mu var diye acile gittim
İdrar yolunda enfeksiyon çıktı
Antibiyotik verdi
Aman dikkat edin
yetti gari der artık bu kadar beklettiğinyok anacım şurda bi kaç ayımız kalmış ben sakin sakin hamileliğimi bitirem dur şincik bebiş doğduktan sonra geceler bizim nasılsa
bende kanama olmadı ama canım çok yanıyor bazen tamamen geçiyor bazende çok fena oluyorkızlar yaaaa geçen gün wcde bi baktım idrardan sonra kan geldi . cok korktum anlatamam yani, sonra farkettimki makattan geliyor 2 gün kabızlık oldu sanırım ondan çatlamışım. şimdi wc ye gittiğimde hep kanıyor hemoroid oluyormuş hamilelede. benim gibi olan varmı cuma doktoruma sorucam. krem falan sürdüm sürekli ama insan cok tedirgin oluyor. gerçi aşağıdada bunla ilgili yazmışlar malum olmuş gibi :)
günaydın benmde bel ve kuytuk sokumu ağrım oluyor arada bide mide yanması bazngünaydın güzel anneler keyifleriniz nasıl herkesin bir şikayeti var geçmiş olsun hepinize bende de halsizlik ve akıntı
hafta sonunu mide yanması ile geçirenlerdenim bendegünaydın benmde bel ve kuytuk sokumu ağrım oluyor arada bide mide yanması bazn
http://sevgilibebek.com/wp-content/uploads/2014/10/Sevgili-Bebek-E-Dergi-Ekim-Sayisi.pdf
günaydınlarrr
kızlar bır denesenıze acabılıyormusunuz bunu , bebek dergısı ve bılgıler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?