2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende de enfeksiyon çıktı malesef
Antibiyotiğe başladım mecburen
İnşallah biran önce geçer
bende bugün aynı nedenle gittim dr.a enfeksiyon var ilaca başladık bir hafta bekledim çok su içeyim kendiliğinden gitsin diye ama azalmadı yanma, o yüzden gittim mecburen bugün dr.a. bebeğimi de görmüş oldum.

Kaç senedir mide ağrıları/yanmaları çekiyorum. Ülserim var. Ama ben böyle iğrenç bi şey görmedim ya.
Mide ekşimesi ne zormuş. Yatamıyorum resmen. Uzanıp başımı yastığa koyduğumda ağzıma kadar geliyo ve bütün yemek borumu yakıyor. Offf bu da mı hamilelikten ya

Eksimesi kesinlikle hamilelikten canım. Günaydın herkese kizlar

Çok zorladı gece beni ama sonunda dalmışım..

Günaydın herkese..
ben akşam çok erken uyuyorum çoğu zaman.Dün de 9 oluyordu yattığımda :)

Ben de her akşam erkenden uyuyordum ama eşim uyumuyordu. Gece tek kalmasın diye dün zorladım kendimi saat 1 e kadar :)
Sonra da rahatsızlandım uyuyamadım :) :)

günaydın güzel anneler keyifleriniz nasıl herkesin bir şikayeti var geçmiş olsun hepinize bende de halsizlik ve akıntı

bu
Dayanamadım bi sorun mu var diye acile gittim
İdrar yolunda enfeksiyon çıktı
Antibiyotik verdi
Aman dikkat edin

Bu ara bende kendım ıcın ondan suphelenıyorum bende yaptırmam lazım tahlıl ya :S , ıdrarda kokuda var cunku suyu ıyıce arttırdım iyi gelır ıns. antıbıyotıgı kendı dr una sormadan ıcme canım aman

günaydın kızlar göğüs ucu çatlakları için ne kullanıyorsunuz. çatladım resmen yaaa

kızlar yaaaa geçen gün wcde bi baktım idrardan sonra kan geldi . cok korktum anlatamam yani, sonra farkettimki makattan geliyor 2 gün kabızlık oldu sanırım ondan çatlamışım. şimdi wc ye gittiğimde hep kanıyor hemoroid oluyormuş hamilelede. benim gibi olan varmı cuma doktoruma sorucam. krem falan sürdüm sürekli ama insan cok tedirgin oluyor. gerçi aşağıdada bunla ilgili yazmışlar malum olmuş gibi :)

bende kanama olmadı ama canım çok yanıyor bazen tamamen geçiyor bazende çok fena oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…