açtım canım bi göz attım çok güzel bilgiler var ay ay neleri yememiz gerekiyor bilgileri var.http://sevgilibebek.com/wp-content/uploads/2014/10/Sevgili-Bebek-E-Dergi-Ekim-Sayisi.pdf
günaydınlarrr
kızlar bır denesenıze acabılıyormusunuz bunu , bebek dergısı ve bılgıler var
açılıyor canım sağol bakalım neler varmış
geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede geçerİdrar yolu enfeksiyonu çıktı canım malesef
Aylara göre oyun fıkırlerı fln verıyor cok guzel ya ay hemen dogsunlarda oynayalım bızde =))
günaydın canım... ne güzel olmuşlar ya.. keşke böyle bi kabiliyetim olsa e tabi birde evde olsam çalışmasam da bende yapabilseydim ellerine sağlık çok şirinlerGünaydın herkese
Kızıma magnet başladım
Evde olan malzemeler bunlar, daha fazla renk alırsam daha güzel olabilir :)
Eki Görüntüle 1276631
eşin sıkıntı çıkarmıyorsa problem yok fobi oluşmasın bebeğe bi şey olacak diye.
Ben konuşuyorum bu durumu eşimle evlenene kadar nasıl sabırlı olduysam hergün ilişki düşünmediysem şimdi de dayanırim diyo benden fazla korkuyor bişe olmasından. Valla benimde işime geliyor.
kızlar yaaaa geçen gün wcde bi baktım idrardan sonra kan geldi . cok korktum anlatamam yani, sonra farkettimki makattan geliyor 2 gün kabızlık oldu sanırım ondan çatlamışım. şimdi wc ye gittiğimde hep kanıyor hemoroid oluyormuş hamilelede. benim gibi olan varmı cuma doktoruma sorucam. krem falan sürdüm sürekli ama insan cok tedirgin oluyor. gerçi aşağıdada bunla ilgili yazmışlar malum olmuş gibi :)
günaydın canım... ne güzel olmuşlar ya.. keşke böyle bi kabiliyetim olsa e tabi birde evde olsam çalışmasam da bende yapabilseydim ellerine sağlık çok şirinler
Çok güzel olmuşlar eline sağlıkGünaydın herkese
Kızıma magnet başladım
Evde olan malzemeler bunlar, daha fazla renk alırsam daha güzel olabilir :)
Eki Görüntüle 1276631
Çok güzel olmuşlar eline sağlık
Günaydın kızlar, dün hafif ama devamlı karın ağrım vardı.. saağlık ocağına tetanoz aşısı yaptırmaya gittiğimde hemşire karın büyümesinden kaynaklanabilir bir doktora git istersen dedi bende evimizin yakınlarında bir kadın doğum uzmanına gorundum.. ultrasonda baktı kızım olacakmış artık kesinleşti herhalde bundan sonra cinsiyet değişmez.. ellerine bacaklarına omurgasına baktı kalp sesini dinledii.. bir problem yok ama sana yinede progestan yazıyorum kullan dedii ne olur ne olmaz.. ayrıca magnezyum ilacı verdi.
Bende yasin dinletiyorum canımHayırlı sabahlar hanımlar..
Netten sohbet açıp bebeğime dinletiyorum. Kulağı aşina olsun diye.
Bir de anne karnında Kur'an dinleyen bebeklerin hafız olması daha kolaymış :)
teşekkür ederim canım.. progestan ın herhangi bir zararı varmı ?Geçmiş olsun Burcu
Magnezyum krampı da önler
Günaydın kızlar, dün hafif ama devamlı karın ağrım vardı.. saağlık ocağına tetanoz aşısı yaptırmaya gittiğimde hemşire karın büyümesinden kaynaklanabilir bir doktora git istersen dedi bende evimizin yakınlarında bir kadın doğum uzmanına gorundum.. ultrasonda baktı kızım olacakmış artık kesinleşti herhalde bundan sonra cinsiyet değişmez.. ellerine bacaklarına omurgasına baktı kalp sesini dinledii.. bir problem yok ama sana yinede progestan yazıyorum kullan dedii ne olur ne olmaz.. ayrıca magnezyum ilacı verdi.
günaydın kızlar, çokk hastayımm birazdan dr a gidicem antibiyotik verirse nasıl içerim bilmiorum çok korkuyorum bbgğe dokunur diye, aynı durumu yaşayan var mıSlm arkadaşlar, cumartesi cinsiyetimizi öğrendik, kızım olucak inş:) Allah hepimize bebişleriizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, kızlar bişey sorucam iki günden beri grip gibi bişey oldum sinüzitte olabilirim, limonla c vitaminiyle geçcek gibi değil yarın için dahiliyeden randevu aldım, antibiyotik mi verirki, aranızda hamileyken kullanan var mı cevaplarınızı bekliyorum, çok korkuyorum kullanmak istemiyorum, ama geçmiyor cvplarınızı bekliorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?