2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlaaar.... umarım herkesler iyidir... benim pek neşem yok eşimle küsüm 3 gündür konuşmuyoruz o yüzden ev bile beni daraltıyo

eşin sıkıntı çıkarmıyorsa problem yok fobi oluşmasın bebeğe bi şey olacak diye.

yok canım dedim ya zaten o da çok duygusallaştı. sorun yok o nedenle.
Ben konuşuyorum bu durumu eşimle evlenene kadar nasıl sabırlı olduysam hergün ilişki düşünmediysem şimdi de dayanırim diyo benden fazla korkuyor bişe olmasından. Valla benimde işime geliyor.

elbette biz de konuşuyoruz. Normal zamanda olsa belki bu kadar uzun süre ilişki olmaması sorun sayılabilir ama şu an son derece farklı bir durum içersindeyiz. bazı arkadaşlar aldatılma endişesinden falan bahsetmiş. ben öyle düşünmüyorum. Eşiyle düzenli ilişkisi olan da yapar yapacağı varsa. bunun bir ihtiyaç olduğu düşüncesi bana yanlış geliyor. öyle söylersek çok genelleme yapmış oluruz. evlilikte herşey de seks demek değildir bence. bir dokunuş, bi sarılma bi şakalaşma bunlar da eşler arasındaki elektriği kuvvetli tutmaya yeter. o yüzden ben hiç sorun etmiyorum 9 ay böyle de geçse etmeyeceğim. Çünkü ben zaten çok zor geçirdim ilk 4 ayımı bulantı ve kusmalardan dolayı. günlerce yataktan kalkamadım. hastanede yattım. o yüzden hele ki o günlerde bebeğimin ve kendimin sağlığını düşünmekten bunlar hiç aklımıza gelmedi. herkesin farklı tabii hamileliği rahat geçenler şanslı ki cinsel yaşamları da etkilenmemiş hamilelikten ama ne yazık ki herkeste aynı olmayabiliyor durum. tekrar da söylüyorum sorun da edilicek bişi yok bence bunda :)

canım çok geçmiş olsun. hemoroidden dolayı kanama olmuştur aşırı zorlandıysan. ben normalde yaşarım çok kabızlık sorunu ve gebelikte artabileceğini söylemişti doktorum o yüzden önlemler alıyorum kendimce. gece yatarken bi çay bardağı soğuk süt yanına kayısı yiyebilirsin. sıvı bol tüketmeye çalış özellikle su tabii ki. bir de popona zeytinyağı sür makata yani

günaydın canım... ne güzel olmuşlar ya.. keşke böyle bi kabiliyetim olsa e tabi birde evde olsam çalışmasam da bende yapabilseydim ellerine sağlık çok şirinler

Teşekkür ederim
3 gün iyi dayanıyosun insan çatar hiç değilse :) konuşmadan çözemezsiniz konuşun rahatlayın bence

Sağ ol bende akşamları yapıyorum, şimdi işteyim

Günaydın kızlar, dün hafif ama devamlı karın ağrım vardı.. saağlık ocağına tetanoz aşısı yaptırmaya gittiğimde hemşire karın büyümesinden kaynaklanabilir bir doktora git istersen dedi bende evimizin yakınlarında bir kadın doğum uzmanına gorundum.. ultrasonda baktı kızım olacakmış artık kesinleşti herhalde bundan sonra cinsiyet değişmez.. ellerine bacaklarına omurgasına baktı kalp sesini dinledii.. bir problem yok ama sana yinede progestan yazıyorum kullan dedii ne olur ne olmaz.. ayrıca magnezyum ilacı verdi.

Geçmiş olsun Burcu
Magnezyum krampı da önler

gunaydın kızlar:))

bugun ben güne işe geç kalarak başladım uyuyakalmışım:)))çekirge valla ben el işi konusunda çok beceriksizim seni rebrik ediyorum valaa:)
bu arada hemoroid sıkıntısı çeken arkadaşlar var aramızda ben yıllardır bu dertten muzdarip olduığum için size şoyle bi öneri sunabilirim.dr'um ilerleyen aylarda olmaması kaçınılmaz dedi zaten sende varmış dedi o yüzden kabız olmak yok dedi ama oyle demekle olmuyor malesef oluyorsunuz(ama tuvalete gittiğinizde ıkınmayın kızlar.eğer gelmiyorsa bişey varmış gibi hissetteseniz bile kalkın yarım saat dolanın sonra bir daha oturun ıkınmak daha çok şişmesine ve acımasına sebep oluyor.birde ben saf kantoron yağı kullanıyorum.elime bir iki damla damlatıp sürüyorum iç kısmınada biraz sürebilirseniz iyi olur rahatlatıyor..umarım sizinki hamilelik hemoroidi dir doğum sonrası geçer .çunku çok zor

geçmiş olsun cnm.

G
günaydın kızlar, çokk hastayımm birazdan dr a gidicem antibiyotik verirse nasıl içerim bilmiorum çok korkuyorum bbgğe dokunur diye, aynı durumu yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…