- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
walla canım inadım inat hiçbir suçum yokken boş yere bi afralar tafralar yaparak konuşmuyo benimle bende konuşmayacam onunla hatam olsa amenna ama yokTeşekkür ederim
3 gün iyi dayanıyosun insan çatar hiç değilse :) konuşmadan çözemezsiniz konuşun rahatlayın bence
Sağ ol bende akşamları yapıyorum, şimdi işteyim
teşekkür ederim canım.. progestan ın herhangi bir zararı varmı ?
Çok güzel olmuşlar canım ellerine sağlık.Günaydın herkese
Kızıma magnet başladım
Evde olan malzemeler bunlar, daha fazla renk alırsam daha güzel olabilir :)
Eki Görüntüle 1276631
Günaydın herkese
Kızıma magnet başladım
Eki Görüntüle 1276631
Günaydın kızlar, dün hafif ama devamlı karın ağrım vardı.. saağlık ocağına tetanoz aşısı yaptırmaya gittiğimde hemşire karın büyümesinden kaynaklanabilir bir doktora git istersen dedi bende evimizin yakınlarında bir kadın doğum uzmanına gorundum.. ultrasonda baktı kızım olacakmış artık kesinleşti herhalde bundan sonra cinsiyet değişmez.. ellerine bacaklarına omurgasına baktı kalp sesini dinledii.. bir problem yok ama sana yinede progestan yazıyorum kullan dedii ne olur ne olmaz.. ayrıca magnezyum ilacı verdi.
Çok güzel olmuşlar canım ellerine sağlık.
pek güzeller çekirgee ellerine sağlık:)
Çok geçmiş olsun canımGünaydın kızlar, dün hafif ama devamlı karın ağrım vardı.. saağlık ocağına tetanoz aşısı yaptırmaya gittiğimde hemşire karın büyümesinden kaynaklanabilir bir doktora git istersen dedi bende evimizin yakınlarında bir kadın doğum uzmanına gorundum.. ultrasonda baktı kızım olacakmış artık kesinleşti herhalde bundan sonra cinsiyet değişmez.. ellerine bacaklarına omurgasına baktı kalp sesini dinledii.. bir problem yok ama sana yinede progestan yazıyorum kullan dedii ne olur ne olmaz.. ayrıca magnezyum ilacı verdi.
G
günaydın kızlar, çokk hastayımm birazdan dr a gidicem antibiyotik verirse nasıl içerim bilmiorum çok korkuyorum bbgğe dokunur diye, aynı durumu yaşayan var mı
progestan cok iyi bi ilaç kasık ağrısı düşük tehlkesi hepsine iyi geliyor ben hala kullanıyorum.teşekkür ederim canım.. progestan ın herhangi bir zararı varmı ?
Sağol cnmçok geçmiş olsun cnmben idrar yollarım için kullandım antibiyotik dr sakıncası olmaz dedi sonuçta sana da bebeğe etki etmeyen bi ilaç vericeklerdir mutlaka.
çok geçmiş olsun canım kızınıda allah sağlıklı sıhhatli almak nasip etsinGünaydın kızlar, dün hafif ama devamlı karın ağrım vardı.. saağlık ocağına tetanoz aşısı yaptırmaya gittiğimde hemşire karın büyümesinden kaynaklanabilir bir doktora git istersen dedi bende evimizin yakınlarında bir kadın doğum uzmanına gorundum.. ultrasonda baktı kızım olacakmış artık kesinleşti herhalde bundan sonra cinsiyet değişmez.. ellerine bacaklarına omurgasına baktı kalp sesini dinledii.. bir problem yok ama sana yinede progestan yazıyorum kullan dedii ne olur ne olmaz.. ayrıca magnezyum ilacı verdi.
canım bende kasık ağrısı olmuştu idrar yaptıktan sonra doğrulamıyodum. o zamanda yazdım hatırlıyomusun bilmiyorum acildeki idrara yolu enfeksiyonu dedi ama kendi doktorum bebek rahim ağzına yönelmiş üşümüşsün kendini kasmışsın dedi .3 gün yatırdı hastanede 4 serum yedim. kendi doktoruna bi görün istersen. bebek büyüdüğü içinde kasık ağrısı oluyormuş ama benimki idrar zamanıda oluyordu. progestanı ben gebeliği öğrendiğimden beri kullanıyorum. bi ara bıraktırmıştı ama hastaneye yatınca tekrara devam ediyorum. güzel bi ilaç. rahatlatıyor.Günaydın kızlar, dün hafif ama devamlı karın ağrım vardı.. saağlık ocağına tetanoz aşısı yaptırmaya gittiğimde hemşire karın büyümesinden kaynaklanabilir bir doktora git istersen dedi bende evimizin yakınlarında bir kadın doğum uzmanına gorundum.. ultrasonda baktı kızım olacakmış artık kesinleşti herhalde bundan sonra cinsiyet değişmez.. ellerine bacaklarına omurgasına baktı kalp sesini dinledii.. bir problem yok ama sana yinede progestan yazıyorum kullan dedii ne olur ne olmaz.. ayrıca magnezyum ilacı verdi.
becerikli anniş :) çok güzellerGünaydın herkese
Kızıma magnet başladım
Eki Görüntüle 1276631
canım bende kasık ağrısı olmuştu idrar yaptıktan sonra doğrulamıyodum. o zamanda yazdım hatırlıyomusun bilmiyorum acildeki idrara yolu enfeksiyonu dedi ama kendi doktorum bebek rahim ağzına yönelmiş üşümüşsün kendini kasmışsın dedi .3 gün yatırdı hastanede 4 serum yedim. kendi doktoruna bi görün istersen. bebek büyüdüğü içinde kasık ağrısı oluyormuş ama benimki idrar zamanıda oluyordu. progestanı ben gebeliği öğrendiğimden beri kullanıyorum. bi ara bıraktırmıştı ama hastaneye yatınca tekrara devam ediyorum. güzel bi ilaç. rahatlatıyor.
Günaydın kızlar, dün hafif ama devamlı karın ağrım vardı.. saağlık ocağına tetanoz aşısı yaptırmaya gittiğimde hemşire karın büyümesinden kaynaklanabilir bir doktora git istersen dedi bende evimizin yakınlarında bir kadın doğum uzmanına gorundum.. ultrasonda baktı kızım olacakmış artık kesinleşti herhalde bundan sonra cinsiyet değişmez.. ellerine bacaklarına omurgasına baktı kalp sesini dinledii.. bir problem yok ama sana yinede progestan yazıyorum kullan dedii ne olur ne olmaz.. ayrıca magnezyum ilacı verdi.
amin canım hepimiz insallahçok geçmiş olsun canım kızınıda allah sağlıklı sıhhatli almak nasip etsin
evet canım :)canım geçmiş olsun, cinsiyeti de netleştirdin gözün aydın :)
becerikli anniş :) çok güzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?