yok benim devamlı bı agrıydı ama hafif smdi gittigim doktorda cuma gunu detaylıya gırecegımı soyleyınce bırde orta ıdrar kult u yaptır dedı..
maşallah cnm..kızlar merhaba cumartesi kontrolüm vardı bebişim cinsiyetini gösterdi oğluşum oluyormuş çok şükür sağlığıda yerinde 260 gr olmuşuz
Çok geçmiş olsun Burcu.. Progestanı ilk aylarda düşük riskinden dolayı bende kullanmıştım canım ama ilk 3 gün kullandığımda bilinç kaybı yaşadım yan etki yapmıştı sonrasında alttan fitil olarak kullandım yutmadım öyle hiçbir yan etkisi olmadı ama epey zorlanmıştım o yuzden o haptan tırsıyorum ben biraz.
Birde ben doktora ayda bir gidiyorum her gittiğimde idrar kültü yapıyor sizin yapmıyorlar mı?
dozumuı yüksekti acaba.. bende korktum şimdi doktor hiç bir yan etkisi zararı yok dedi.. yok bana en son 12. haftamda yaptılar idrar icin ayın 20 snde yani 20 kasımda tetanoz icin ikinci asıya gıdıcem saglık ocagı kan alcakmıs kontrol ıcın ıdrar ıcın bır sey demedıler
bende hiç yan etki yapmadı ama ben 100 ml lik kulanıyorum daha yüksek dozda olanıda var.Sabah akşam bir tane kullanıyordum ama ilk yuttuğumda öyle oldum dışarıdaydım birde çok korktum ilk kullanıcan zaman yanında biri olsun bir yan etkisi olmazsa gönül rahatlığıyla kulan canım. doktorumada sormuştum yan etkileri oluyor bu şekilde demişti içeriğinde de yazıyor zaten korkutmak değilde aklının bir köşesinde bulunsun canım
ben dün aksam kullandım yatarken Allaha sükür bir sey olmadı cnım dıkk ederım ama sağol uyardığın içinn.Sabah akşam bir tane kullanıyordum ama ilk yuttuğumda öyle oldum dışarıdaydım birde çok korktum ilk kullanıcan zaman yanında biri olsun bir yan etkisi olmazsa gönül rahatlığıyla kulan canım. doktorumada sormuştum yan etkileri oluyor bu şekilde demişti içeriğinde de yazıyor zaten korkutmak değilde aklının bir köşesinde bulunsun canım
Canim bende de birkere oldu.ben Kantaronyağı koyuyorum iyice temizleyip kuruluyorum malum bolgeyi.kızlar yaaaa geçen gün wcde bi baktım idrardan sonra kan geldi . cok korktum anlatamam yani, sonra farkettimki makattan geliyor 2 gün kabızlık oldu sanırım ondan çatlamışım. şimdi wc ye gittiğimde hep kanıyor hemoroid oluyormuş hamilelede. benim gibi olan varmı cuma doktoruma sorucam. krem falan sürdüm sürekli ama insan cok tedirgin oluyor. gerçi aşağıdada bunla ilgili yazmışlar malum olmuş gibi :)
Çok güzel olmuşlar bayıldım eline saglikGünaydın herkese
Kızıma magnet başladım
Evde olan malzemeler bunlar, daha fazla renk alırsam daha güzel olabilir :)
Eki Görüntüle 1276631
Çekirge keceleri nerden alıyorsunGünaydın herkese
Kızıma magnet başladım
Evde olan malzemeler bunlar, daha fazla renk alırsam daha güzel olabilir :)
Eki Görüntüle 1276631
Çekirge keceleri nerden alıyorsun
Bunlar evde vardı daha önce netten söylemiştim
Ama şimdi görerek almak istiyorum renk bakımından daha iyi olur diye
elıne saglık cok guzel olmus
Gittim canım.Çok uygun fiyatları.Bütün iyi markalar var.Her aradığını da kolaylıkla buluyorsun.HAVUZLU HAN a gitmiş olan var mı?
Canim dun ben de gittim. Bana ilac vermediler. Klasik bildigimiz dogal yontemler. Ama tabi hastaligin seyrine gore degisir bu. Cunku sinuzit ilacsiz gecmiyor. Ayrica hamile olduğumu bilmeden antibiyotik kullandim ben. Doktor gerek goruldugunde biz de veriyoruz demişti. Kar zarar hesabi yapiyorlar. Allah sifa versin. Ben 2 gundur ise gitmedim. Dinleniyorum. Inan istirahat bile cok iyi geliyor. Cok gecmis olsu ...Slm arkadaşlar, cumartesi cinsiyetimizi öğrendik, kızım olucak inş:) Allah hepimize bebişleriizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, kızlar bişey sorucam iki günden beri grip gibi bişey oldum sinüzitte olabilirim, limonla c vitaminiyle geçcek gibi değil yarın için dahiliyeden randevu aldım, antibiyotik mi verirki, aranızda hamileyken kullanan var mı cevaplarınızı bekliyorum, çok korkuyorum kullanmak istemiyorum, ama geçmiyor cvplarınızı bekliorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?