2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sağ ol
Renk belli olunca bi yerden başlamak istedim :)

rengimizde cok tatlıııı pembeee =) bu arada bende karar verdım 1 tane bebeısın esyalarını koyacagım bır dolap alacagım bırde park yatak , herkes park yatagı onerdi , ama odada kı koltugum kırmızı duvarı boyatmak ıstıyorum sadece ama kırmızı koltuga acık pembe yada lıla rengıde gıtmezkı :S

gecmıs olsunn, hemencık dınlenır toplarnırsın ıns ,
se_vi ılac kullanıyormusun sen kan -demır ılacı fln neler kullanıyorsun?

aynen öyle canım çok şükür Allah bebeklerimizi bağışlasın kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla. geri kalan herşey çözülür nasılsa. o nedenle böyle bir dönemde en son sorun edeceğim şey olur yani cinsellik. kimse de sorun etmesin. :)

Koltuğun yüzünü değiştirebilirisn ama pahalı olabilir bilmiyorum

kızlar almayı düşündüğüm bebek arabasını dün yolda bir bayanda gördüm. bebeği de içindeydi ayyy gidip bi deneyebilir miyim bakabilir miyim diyecektim bu benim için baya iyi bir fırsattı hem de içinde bebekle ama çekindim şimdi kadın deli misin falan der diye. çünkü benim hala karnım da dışardan pek belli olmuyor hamile olduğumu bilmeyen anlamaz yani

Dr elevitte hepsi var diye bana d-vit3 dışında bir sey vermedi. Bir de valik yemedigim icin marincap balikyagi. Gecen hafta saglik ocağında test yaptirdim. Ferritin sinirin biraz altina düşmüş, orada pekmez veya ferplex susp. bir ilac önerdiler (mide bulantim old icin, bu yapmiyormus). Ben de doktorla yuzyuze gorusmeden ilac almak istemiyorum. Rukset hanim ikisini de yapabilirsin dedi, ama kontrole kadar-daha 2 hafta var- tahin pekmezi tercih ettim. Ilk kez bugün basladim. Biraz uzun anlattim di mi

Legend ılıksu koy ve uüzerine otur canım. Bunu sürekli tekrarla rahatlatacak s3ni

S senben bu arada ben hic et yemiyorum. Demir kaynagi da kirmizi et- karaciger. O nedenle biraz tedirginim aslinda. Ama dun ilk kez malum fast food firmasindan cheesburger yedim. Umarim zarari yoktur

Bende kullaniyorum resmen uyusturuyo rahatlatiyor agri hissetmiyosun sanci hissetmiyosun uyku problemi icin de cok iyi bebege de hic bir yan etkisi yok demisti ebe hamileyken icilen ilaclardsn en masumu demisti

d-vit3 de hamileler kullanamaz yazıyor mu canım. Banada Monovit d3 verdiler ama içeriğinde hamileler kullanmasın yazıyor dktorum kullan dedi bende öyle yazdığını bile bile kullanamadım

S senben bu arada ben hic et yemiyorum. Demir kaynagi da kirmizi et- karaciger. O nedenle biraz tedirginim aslinda. Ama dun ilk kez malum fast food firmasindan cheesburger yedim. Umarim zarari yoktur

ben de hıc et yemezdım vejeteryanım vejeteryandım daha dogrusu =) hamılelık tuhaf bır sey canım cektıkce yedım ama cok yıyemıyorum tabı , ve doktora soylemıstım ben hıc et yemıyorum yumurta agzıma surmem fln dıye , elevıt vermıstı elevıtıde yutamayınca kucuk sıselerde kan ılacları var ya demır ve folık ait bır arada onlardan verdı banada

F firuze112 canım sen nasılsın? ne zaman yapılacak tahlillerin tekrar. merak ettim durumunu.

Canim proteini azalttm. Ekmek ve ot yiyorum resmen. Sisligim biraz azaldi gibi sanki. Dr sali gunu bir kan tahlili daha yapalım demişti. Yani bugün yaptırmak gerekiyor. Esimde dr oldugu icin cuma günü yapalım tahlili diyor. Değerlerin artışı kontrol edilecek. Ben keci boynuzu pekmezi yiyorum her sabah.kansizlik için. Dr onu da kesti. Keçiboynuzu pekmezi karaciğerin düşmaniymis öyle dedi. Belki artışın sebebi bu pekmez de olabilirmiş. O yüzden aman kızlar bu pekmezi yiyorsaniz dikkatli olun

d-vit3 de hamileler kullanamaz yazıyor mu canım. Banada Monovit d3 verdiler ama içeriğinde hamileler kullanmasın yazıyor dktorum kullan dedi bende öyle yazdığını bile bile kullanamadım
Valla dogru diyorsun. Gerekli olmadikca gebelik doneminde kullanilmamalidir diyor. Dr verirken kış mevsimine girecegimiz icin ihtiyacim oldugunu soylemisti, ben de cok sorgulamadim. Sonucta vitamin. Elevitte de var. Bilemedim simdi ya. Niye oyle diyor ki

uzun olsun canım ne olacak =) dedıgım gıbı elevıt ne yaptıysam yutamadıgımdan kan ılacı verdı banada ferolex fol benımde kullandıgım . bende 1 kasımda gıdecgım ayın kacında gıdeceksın

Bilmiyorum o ilaclari. Mide bulantisi yapiyor mu? Ya bana niye vermemis ki hayret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…