Canim proteini azalttm. Ekmek ve ot yiyorum resmen. Sisligim biraz azaldi gibi sanki. Dr sali gunu bir kan tahlili daha yapalım demişti. Yani bugün yaptırmak gerekiyor. Esimde dr oldugu icin cuma günü yapalım tahlili diyor. Değerlerin artışı kontrol edilecek. Ben keci boynuzu pekmezi yiyorum her sabah.kansizlik için. Dr onu da kesti. Keçiboynuzu pekmezi karaciğerin düşmaniymis öyle dedi. Belki artışın sebebi bu pekmez de olabilirmiş. O yüzden aman kızlar bu pekmezi yiyorsaniz dikkatli olun
Bende yasin dinletiyorum canım
Bende okuyorum :)
Kızlar çoğaldı kızıma isim bulamadım henüz fikri olan var mı? Eslem düşünmüştüm o da erkek ismiymiş
Canim proteini azalttm. Ekmek ve ot yiyorum resmen. Sisligim biraz azaldi gibi sanki. Dr sali gunu bir kan tahlili daha yapalım demişti. Yani bugün yaptırmak gerekiyor. Esimde dr oldugu icin cuma günü yapalım tahlili diyor. Değerlerin artışı kontrol edilecek. Ben keci boynuzu pekmezi yiyorum her sabah.kansizlik için. Dr onu da kesti. Keçiboynuzu pekmezi karaciğerin düşmaniymis öyle dedi. Belki artışın sebebi bu pekmez de olabilirmiş. O yüzden aman kızlar bu pekmezi yiyorsaniz dikkatli olun
Etkilenir canım Ne yaptıklarını Allah bilir isterlerse herşeyi yapabilirler kimsenin ruhu duymaz.ilk hamileliğimde beni deli etmişti benden uzak duruyordu bebeğe bir şey olur diye çekiniyorum felan diyordu ama arkadaşlarıyla falanda çok çıkıyordu kendimi çok yalnız hissetmiştim bana kendimi kötü hissetmeme neden olmuştu.hatta ikinci bebek diye lafı açılınca aynı şeyleri tekrar yaşayamam felan diye laf vuruyordum.çok şükür şimdi ilkeyle ilgisi yok aksine kendimi iyi hissettiriyor iş yemeği olmadıkça evde bulunuyor hamilelik öncesinden farkı yok yani.
Cok gecmis olsun canim. Ben de hangi degerlerin yuksek çıktığını merak ediyorum.Canim proteini azalttm. Ekmek ve ot yiyorum resmen. Sisligim biraz azaldi gibi sanki. Dr sali gunu bir kan tahlili daha yapalım demişti. Yani bugün yaptırmak gerekiyor. Esimde dr oldugu icin cuma günü yapalım tahlili diyor. Değerlerin artışı kontrol edilecek. Ben keci boynuzu pekmezi yiyorum her sabah.kansizlik için. Dr onu da kesti. Keçiboynuzu pekmezi karaciğerin düşmaniymis öyle dedi. Belki artışın sebebi bu pekmez de olabilirmiş. O yüzden aman kızlar bu pekmezi yiyorsaniz dikkatli olun
Ayy kizlar cinsel icerikli konulara donmuscogunuzada yasak galiba yasak olmayipta isteksiz olanlar hafta 1 defa olsun muhakkak yapin cinselligide oldurmeyin bebek dogunca uzun bi zaman iliski olmayabilir olsada cok bisi anlayamazsiniz esinize teninizi unutturmayin
Bilmiyorum o ilaclari. Mide bulantisi yapiyor mu? Ya bana niye vermemis ki hayret
Valla dogru diyorsun. Gerekli olmadikca gebelik doneminde kullanilmamalidir diyor. Dr verirken kış mevsimine girecegimiz icin ihtiyacim oldugunu soylemisti, ben de cok sorgulamadim. Sonucta vitamin. Elevitte de var. Bilemedim simdi ya. Niye oyle diyor ki
Evet canım iki gündür geçmeyince bebekle ilgili bi sıkıntı var sandım ama sorun bendeymişGeçmiş olsun. Kasık agrısı şikayetiylemi gittin
Yapmak isteyen hertürlü yapar ve kadını erkeği yok bence.eşinizi en iyi siz tanırsınır gerçi ama bu düşünceleri bırakmak lazım bence.aşk sevgi sadakat bir bütündür,biri varsa diğeride vardır.biri yoksa diğerleri de yoktur.rahat olun..Aynen bende öyle düşünüyorum. Bizde başlarda hafif buna benzer bişey yaşadık, tepkimi gösterdim çok şükür düzeldi çok iyi şu an :) boş bırakmaya gelmez erkekleri, sizin eşiniz yapmasada dışarda çeşit çeşit insan var arkadaşları çevresi var, hamileyim bide onu mu düşünücem demeyelim bence :)
rengimizde cok tatlıııı pembeee =) bu arada bende karar verdım 1 tane bebeısın esyalarını koyacagım bır dolap alacagım bırde park yatak , herkes park yatagı onerdi , ama odada kı koltugum kırmızı duvarı boyatmak ıstıyorum sadece ama kırmızı koltuga acık pembe yada lıla rengıde gıtmezkı :S
Koltuklara örtü al canım pembe tonlarda :) bende öyle yapıcam 1 tane koltuğum var ona beyaz pembe tonunda örtü dikicem ..
o zor ya cok pahalı olur dedı herkes ki yaptıramam , maaslarımızda sorunlu bı sure maas almıcam idare etmem gerekıcek
Koltuk örtüsü baksan ? Belki beğendiğin olur
Yapmak isteyen hertürlü yapar ve kadını erkeği yok bence.eşinizi en iyi siz tanırsınır gerçi ama bu düşünceleri bırakmak lazım bence.aşk sevgi sadakat bir bütündür,biri varsa diğeride vardır.biri yoksa diğerleri de yoktur.rahat olun..
Aslında olabilir, kırmızı pembe aksesuar da kullanırsan uyar neden uymasınole yapıcam sanırım artık , duvarları ben yınede pembe yapayım dıyorum cok koyu olmayacak pembe , kırmızı koltuklada uyar dıyor herkes ama lıla yada eflatun rengıde koltuga ortu bakarım , o sekılde uyum yapabılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?