2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kesınlıkle fıkırlerımızı konusuyoruz bence kımsenın tartısma oalrak dusunecegını sanmıyorum , ben sanada katıylıyorum canım dıger yazımdada mecburıyetten bahsettım mesela , evet keısnlıkle kendımızı bırakmamalı esımızı sımdıden 2. plana atmamalıyız , ama ozel hayat yoksa suan gerek kanamalar gerek bulantılar gerek baska bı sebep yasayan arkadaslarımız kı bende yasadım , hamıleıgın yenı yenı tadını cıkarıyorum , dedıgım gıbı boyle bır seyler varsada dert edılmemelı eslerde bızımle yasıyor endıselenıyor

Bende kararsız kaldım ve kulllanmadım. Bu ilacı kullanmak için Endokrinoloji bölümünde d vitamini ölçümü yapıp ona göre veriyorlar öyle bir ölçüm yapmadan verdiler bana.
Bana da olcum falan yapilmadi. Dr'a gittigimde sorayim bunu

Aynen canım mesela ben takip ediyorum seni biliyorum zor hamilelik geçiriyosun, böyle bir durumda eşinin sana destek olması gerek senin onu düşünmen gerekmiyor eşlerin önceliği elbette bebek, benim anlatmaya çalıştığım bebeğinize sorun yaratmicaksa, kadınlık görevlerimizi yerine getirmeye devam edelim, kendimizi salmayalım hamileyiz diye :)

Evet canım dr kereviz de ye dedi. Migros tan aldim konservesi bi buldum ancak.onuda yiyorum

Canim 400 olmuş. Ama hangi değer bilmiyorum. Öncesinde hiçbişey im yoktu.sadece kansızlık vardı. Persembe günüydü sanırım birden vucudum şişti. El ve ayaklarım diil ama karnım, sırtım taş gibi oldu. Dr tahlil istedi.kan ve idral.sonra karaciger enzimlerim yükselmiş ondan dolayı şişmiş. Aslında kuranda çok et yedim.ondan midir bilmiyorum.bide kansızlık için pekmez yiyorum. Dr protein diyeti yap dedi. Yani kes dedi.ama ben tam kesemiyorum azalttim diyebilirim. AArtması problems değerlerin. Iste şimdi bir daha kan ve idral testi yapılacak. Bilmiyorum artık. Sende durum nasil

Cok gecmis olsun canim. Ben de hangi degerlerin yuksek çıktığını merak ediyorum.

Hangi değer olduğunu bilmiyorum. Ama 400 dedi esim. Normal üst sınırı 90 oolmalı dedi sanırım. Esim dr oldugu icin ben pek ilgileniyorum değerlerle, ondan bilmiyorum. Ama kansızlık geçmiş yaptigimiz tahlilde normal aralıkta çıktı. Sanırım pekmez ona iyi geldi. Sevinsem mi bilemedim

İlaç kullanmıyor musun benim geceleri çok şiddetli oluyor ilaç almadan uyuyamıyorum direniyorum almamak için ama nafile
ilaç kullanmadım benimde öğlen saatlerinde ve sabah oluyor süt içince hafifliyo biraz reflü gibi bişe oldu ya hamur işi cok yedim bu ara ondan sanırım

ilaç kullanmadım benimde öğlen saatlerinde ve sabah oluyor süt içince hafifliyo biraz reflü gibi bişe oldu ya hamur işi cok yedim bu ara ondan sanırım
Hamilelik reflüsü diye bişey var malesef ya hamur işi kızartma baharat tetikliyor ben süt içemediğim için mecbur ilaç alıyorum yoksa süt hafifletiyormuş

arkadaslar benim kalbim cok hizli atiyor sizde de oyle mi koktukta oturuyorun kazagim inip kalkiyor kalbimin atan sesini duyabiliorm o derece

Slm kızlar Nasılsınız. Hasta olanlara acil şifalar diliyorum. Pazartesi kontrolüm var 1 ay oldu oglusumu görmeliyi. İnsan merak ediyor hareketlerde az olunca. İkinci hamileliğim ve bunda çok yoruluyorum ve Karnım 6 aylık görünüyor aynı zamanda 4 kilo aldım kilolar acayip canımı sıkıyor okadar dikkat ediyorum.1. Hamileliğimde 20 kilo aldım ve 2 650 gr. Oldu kızım. Bunda da çocuğumun düşük kilolu olmasından korkuyorum açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…