2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cinselliği görev olarak görmüyorum,istiyorum yaşıyorum,keyif alıyorum.ikiz taşıyorum o nedenle zor oluyo kimse keyfinden uzak kalmıyo eşinden.benim rahat olundan kasıtım hayatın geneli içindi sadece bu dönem için değil.eşim millete uyarda beni aldatırmı diye düşünemem sürekli,güzel hayatımı bu düşüncelerle yıpratamam ki herkez ilişkisini bilir.ayrıca benim eşim iş için aylık yurt dışı yapıyo.o düşünüyomu ki ben yokken beni aldatırmı diye ben de düşüneyim.annelik kutsal tabiki ama seks de ibadet yani:) hemde müthiş bir ihtiyaç

Ben canım özellikle gündüz saatlerinde off sürekli bişeyler yemek istiyorum özellikle tatlı şeyler bi de kızım olacak oğlan olsa bi tatlı fırınını yerdim heralde ben
oturuğum yerde kendime atıştırmalık bişeyler yemek istiyorum tutuyorum kendimi benimde doktorlar erkek dedi inanılmaz tatlı istiyor canım kulağımı şerbete batırıp yerim yani o derece eskiden şerbetli tatlı asla ağzıma sürmezdim :):)

Kesinlikle katılıyorum

Ne mutlu sana o zaman :) ikizlerin olucakmış ne güzel allah kolay doğum nasip eylesin sanada bize de, dediğim gibi bir sorun varsa tabiki düşünmeyin herşeyden önce bebeklerimizin sağlığı önemli, zevk için bebekleri tehlikeye atmaya hiç gerek yok .. :)

Teşeklür ederim.Allah herkese sağlıklı doğum,hayırlı evlat,mutlu bi yuva versin inşallah...

Aynen ben de diyet yapıyorum başından beri Ast düştü sayılır sınırdaydı en son ama Alt hala yüksek. İkili test yapan laboratuvar bile uyarmış onlar da mı bakıyor anlamadım. İştahım yok benim ve dokunacak şeyleri zaten göresim gelmiyor et yumurta yersem hazımsızlık şişliğin dışında çok kötü başım ağrıyor uyusam 24 saat uyuyacak gibi hissediyorum :) Doğuma kadar takipteyiz diyorlar ama doğum nasıl olacak kimse bişey söylemiyor.

Kızlar,benim kol altı,boyun ve göğüs aramda minicik toplu iğne başı kadar etbenleri çıktı.sanırım çıkmaya da devam edicek.haftaya kontrolüm var sorucam doktoruma, ama aranızda bunu yaşayan varmı.nette baktım gebelikte olabiliyomuş ama yine de korktum..

anneler burda ikinci el kısmı var ya oraya oğluma gelen kız eşyalarından koydum hiçbirini kullanmadık ilgilenirseniz özelden yazın.onları elden cıkarıp bebege başka seyler almayı planlıyorum

Evet o şehilde hoş olur. Duvar boyası, örtü uyumu yakalarsın

Geçmiş olsun canım

olabılır en bu ısten anlıyorsun

evet buna bende katılıyorum , cok sukur bende atlattım ogunlerı sımdı daha saglıklı daha ıyı daha mutluyuz bınlerce kez sukurler olsun.Ve aynen es destegı cok onemlı Rabbım ogunlerımde elınden gelenın fazlasını yaparak anemdende esımdnde razı olsun bınlerce kez

Be
arkadaslar benim kalbim cok hizli atiyor sizde de oyle mi koktukta oturuyorun kazagim inip kalkiyor kalbimin atan sesini duyabiliorm o derece
benim en büyük sıkıntılarımdan biri bu kafamın içinde duyuyorum atışını ve elim Ayağım titriyor resmen sanki kalbimin o hızlı atışı midemi felan bulandırıyor genellikle gündüzleri kahvaltıdan sonra Akşama kadar devam ediyor.sadece kahvaltıda Çay içiyordum onuda bıraktım.

Cok gecmis olsun. Demek pekmez işe yariyor. Durumun hakkinda bilgi verirsin bize.

arkadaslar benim kalbim cok hizli atiyor sizde de oyle mi koktukta oturuyorun kazagim inip kalkiyor kalbimin atan sesini duyabiliorm o derece
Gecen gun bana oldu öyle. Hemen yürüyüşe cikartti esim beni. Yuruyus ve acik hava iyi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…