Cinselliği görev olarak görmüyorum,istiyorum yaşıyorum,keyif alıyorum.ikiz taşıyorum o nedenle zor oluyo kimse keyfinden uzak kalmıyo eşinden.benim rahat olundan kasıtım hayatın geneli içindi sadece bu dönem için değil.eşim millete uyarda beni aldatırmı diye düşünemem sürekli,güzel hayatımı bu düşüncelerle yıpratamam ki herkez ilişkisini bilir.ayrıca benim eşim iş için aylık yurt dışı yapıyo.o düşünüyomu ki ben yokken beni aldatırmı diye ben de düşüneyim.annelik kutsal tabiki ama seks de ibadet yani:) hemde müthiş bir ihtiyaçAynen canım mesela ben takip ediyorum seni biliyorum zor hamilelik geçiriyosun, böyle bir durumda eşinin sana destek olması gerek senin onu düşünmen gerekmiyor eşlerin önceliği elbette bebek, benim anlatmaya çalıştığım bebeğinize sorun yaratmicaksa, kadınlık görevlerimizi yerine getirmeye devam edelim, kendimizi salmayalım hamileyiz diye :)
oturuğum yerde kendime atıştırmalık bişeyler yemek istiyorum tutuyorum kendimi benimde doktorlar erkek dedi inanılmaz tatlı istiyor canım kulağımı şerbete batırıp yerim yani o derece eskiden şerbetli tatlı asla ağzıma sürmezdim :):)Ben canım özellikle gündüz saatlerinde off sürekli bişeyler yemek istiyorum özellikle tatlı şeyler bi de kızım olacak oğlan olsa bi tatlı fırınını yerdim heralde ben
Kesinlikle katılıyorumCinselliği görev olarak görmüyorum,istiyorum yaşıyorum,keyif alıyorum.ikiz taşıyorum o nedenle zor oluyo kimse keyfinden uzak kalmıyo eşinden.benim rahat olundan kasıtım hayatın geneli içindi sadece bu dönem için değil.eşim millete uyarda beni aldatırmı diye düşünemem sürekli,güzel hayatımı bu düşüncelerle yıpratamam ki herkez ilişkisini bilir.ayrıca benim eşim iş için aylık yurt dışı yapıyo.o düşünüyomu ki ben yokken beni aldatırmı diye ben de düşüneyim.annelik kutsal tabiki ama seks de ibadet yani:) hemde müthiş bir ihtiyaç
Cinselliği görev olarak görmüyorum,istiyorum yaşıyorum,keyif alıyorum.ikiz taşıyorum o nedenle zor oluyo kimse keyfinden uzak kalmıyo eşinden.benim rahat olundan kasıtım hayatın geneli içindi sadece bu dönem için değil.eşim millete uyarda beni aldatırmı diye düşünemem sürekli,güzel hayatımı bu düşüncelerle yıpratamam ki herkez ilişkisini bilir.ayrıca benim eşim iş için aylık yurt dışı yapıyo.o düşünüyomu ki ben yokken beni aldatırmı diye ben de düşüneyim.annelik kutsal tabiki ama seks de ibadet yani:) hemde müthiş bir ihtiyaç
Teşeklür ederim.Allah herkese sağlıklı doğum,hayırlı evlat,mutlu bi yuva versin inşallah...Ne mutlu sana o zaman :) ikizlerin olucakmış ne güzel allah kolay doğum nasip eylesin sanada bize de, dediğim gibi bir sorun varsa tabiki düşünmeyin herşeyden önce bebeklerimizin sağlığı önemli, zevk için bebekleri tehlikeye atmaya hiç gerek yok .. :)
Canim 400 olmuş. Ama hangi değer bilmiyorum. Öncesinde hiçbişey im yoktu.sadece kansızlık vardı. Persembe günüydü sanırım birden vucudum şişti. El ve ayaklarım diil ama karnım, sırtım taş gibi oldu. Dr tahlil istedi.kan ve idral.sonra karaciger enzimlerim yükselmiş ondan dolayı şişmiş. Aslında kuranda çok et yedim.ondan midir bilmiyorum.bide kansızlık için pekmez yiyorum. Dr protein diyeti yap dedi. Yani kes dedi.ama ben tam kesemiyorum azalttim diyebilirim. AArtması problems değerlerin. Iste şimdi bir daha kan ve idral testi yapılacak. Bilmiyorum artık. Sende durum nasil
Evet o şehilde hoş olur. Duvar boyası, örtü uyumu yakalarsınole yapıcam sanırım artık , duvarları ben yınede pembe yapayım dıyorum cok koyu olmayacak pembe , kırmızı koltuklada uyar dıyor herkes ama lıla yada eflatun rengıde koltuga ortu bakarım , o sekılde uyum yapabılırım
Geçmiş olsun canımCanim 400 olmuş. Ama hangi değer bilmiyorum. Öncesinde hiçbişey im yoktu.sadece kansızlık vardı. Persembe günüydü sanırım birden vucudum şişti. El ve ayaklarım diil ama karnım, sırtım taş gibi oldu. Dr tahlil istedi.kan ve idral.sonra karaciger enzimlerim yükselmiş ondan dolayı şişmiş. Aslında kuranda çok et yedim.ondan midir bilmiyorum.bide kansızlık için pekmez yiyorum. Dr protein diyeti yap dedi. Yani kes dedi.ama ben tam kesemiyorum azalttim diyebilirim. AArtması problems değerlerin. Iste şimdi bir daha kan ve idral testi yapılacak. Bilmiyorum artık. Sende durum nasil
Geçmiş olsun canım oldun demek,inşallah çabuk geçer.burda okuduklarım beni de korkuttu.gerçi lisede vurmuşlardı aşıyı hatırlıyorum da acısı nasıldı hatırlayamıyorum:)dün oldum tetanoz aşısı bugün ağrımaya başladı.. :)
Aslında olabilir, kırmızı pembe aksesuar da kullanırsan uyar neden uymasın
sanırım oyle bırsey olacak , ortu olayınıda sevmıyorum cunku oyuzden cok fazla sıcak bakmadım o olaya :)
Ben keçeye sardım hatta ilerde bu işi yapmayı bile düşünmeye başladım :)
Geçmiş olsun canım oldun demek,inşallah çabuk geçer.burda okuduklarım beni de korkuttu.gerçi lisede vurmuşlardı aşıyı hatırlıyorum da acısı nasıldı hatırlayamıyorum:)
Aynen canım mesela ben takip ediyorum seni biliyorum zor hamilelik geçiriyosun, böyle bir durumda eşinin sana destek olması gerek senin onu düşünmen gerekmiyor eşlerin önceliği elbette bebek, benim anlatmaya çalıştığım bebeğinize sorun yaratmicaksa, kadınlık görevlerimizi yerine getirmeye devam edelim, kendimizi salmayalım hamileyiz diye :)
benim en büyük sıkıntılarımdan biri bu kafamın içinde duyuyorum atışını ve elim Ayağım titriyor resmen sanki kalbimin o hızlı atışı midemi felan bulandırıyor genellikle gündüzleri kahvaltıdan sonra Akşama kadar devam ediyor.sadece kahvaltıda Çay içiyordum onuda bıraktım.arkadaslar benim kalbim cok hizli atiyor sizde de oyle mi koktukta oturuyorun kazagim inip kalkiyor kalbimin atan sesini duyabiliorm o derece
Cok gecmis olsun. Demek pekmez işe yariyor. Durumun hakkinda bilgi verirsin bize.Hangi değer olduğunu bilmiyorum. Ama 400 dedi esim. Normal üst sınırı 90 oolmalı dedi sanırım. Esim dr oldugu icin ben pek ilgileniyorum değerlerle, ondan bilmiyorum. Ama kansızlık geçmiş yaptigimiz tahlilde normal aralıkta çıktı. Sanırım pekmez ona iyi geldi. Sevinsem mi bilemedim
Gecen gun bana oldu öyle. Hemen yürüyüşe cikartti esim beni. Yuruyus ve acik hava iyi geldi.arkadaslar benim kalbim cok hizli atiyor sizde de oyle mi koktukta oturuyorun kazagim inip kalkiyor kalbimin atan sesini duyabiliorm o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?