2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok güzeller canım. Özellikle yeşil body karouz dilimleri olan ve eldivene bayıldım. Güle güle kullanın Inşallah. Bende su detayliya bir girsemde birşeyler akabilsem artık ama daha cok var

Çok güzeller canım. Özellikle yeşil body karouz dilimleri olan ve eldivene bayıldım. Güle güle kullanın Inşallah. Bende su detayliya bir girsemde birşeyler akabilsem artık ama daha cok var

o karpuzlu 2 body'i birarada 10 liraya almıştım LCW'den indirimdeydi...
Hediyelik almıştım da basit olur diye aldım kendime, zaten gözüm kalmıştı:)

kızlar int ucuz gibi duruyor ama pahalı bazı urunlerde tabii.. bence gorerek ve dokunarak almanız daha iyi ben bir kaç defa teşebbüs ettim almaya ama iyiki almamışım

gunaydın anneler:))
maşallah valla ne yazmışsınız takip edemiyorum sizi bende şimdi işe geldim sabah aşıya gittim sağlık ocağına şimdilik ağrı yok umarım akşamada olmaz:)

bende bayıldım buna, burdan değilde dışarda illaki vardır bulunca kaçırmam bende:)

maşallah valla ne yazmışsınız takip edemiyorum sizi bende şimdi işe geldim sabah aşıya gittim sağlık ocağına şimdilik ağrı yok umarım akşamada olmaz:)
geçmiş olsun canım pzt oldum salı aksam ustu agrımaya basladı bu sabah kesıldı ates yapıyor bıraz haberın olsun

Son düzenleme:
pazartesi gunu vurulacagım bende tetanoz asımıı cumaydı pazartesı gelırım didim =)

Ben de salı sabahı yaptırdım başta hiç ağrım olmadı salı gecesi ağrımaya başladı şimdi de kolumu oynattıkça bir ağrı var ama öyle iş yapamayacak gibi falan değil...

Benim yüklük gibi bi dolabım var
En alt gözüne kova vileda koyuyordum zaten, küveti de koyarım sorun olmaz

benımde yerım var aslında , sanırım kendı alacak ondan oyle dedı banada =) cunku sen dur bıse alma ben alıcam dıdı =)

şimdi ben de baktım bebek küvetine a101 broşüründen... broşürdeki yeşil de güzelmiş, şeffaf olması da şık durmuş...
küvet üzeri file oluyor ya o ayrı mı alınıyor?
Bu arada atesşölçeri de ben eczaneden 10 liraya almıştım kendim için, burada 2.95 ama güvenilirliğini bilemem tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…