- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
ben bunu da gördüm ama tabi herkesin tercihi farklı:) güle güle kullansın kuzucuk:)haa birde yatağını da hediye ediyolardı kampanyadaymış..
Kızlar herşey normal oğluşum olycakmış
allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canımKızlar herşey normal oğluşum olycakmış
aaa Bende öle yaptım cuma gelemem pazartesi olsun dedim :)
Ben de salı sabahı yaptırdım başta hiç ağrım olmadı salı gecesi ağrımaya başladı şimdi de kolumu oynattıkça bir ağrı var ama öyle iş yapamayacak gibi falan değil...
SOL koluna yaptırdıysan iyi sağ kol daha cok calısıyor ya daha fazla rahatsız eder.
Bende aynı şekilde pek beğenmedim park yatak oval beyaz sallanan bişi alıcam sanırım.bende hep park yatak diyordum dün fikrim değişti, baktıklarım hep markaydı ama ne bileyim hayal ettiğim gibi değil yani, beyaz ahşaptan oval yada dikdörtgen yatak alıcam tabi bulursam:)
benımde yerım var aslında , sanırım kendı alacak ondan oyle dedı banada =) cunku sen dur bıse alma ben alıcam dıdı =)
Benim yüklük gibi bi dolabım var
En alt gözüne kova vileda koyuyordum zaten, küveti de koyarım sorun olmaz
Ben daha hiç bişey almadım
5.ay bitecek
Ufaktan başlamak istiyorum bu yüzden
Kıyafeti toplu alacağımız için ablamlarla
Küvet vs. şimdi sonrasında da kozmetik ürünlerini alayım diyorum
Sonra da mobilyalarını
Gözün aydı canım. Hayırlı uğurlu olsun.Kızlar herşey normal oğluşum olycakmış
oylemı hangı magaza vıskomu ortopedık mı ne alınır ıcıne onuda bılmıyorum :)
Ben daha hiç bişey almadım
5.ay bitecek
Ufaktan başlamak istiyorum bu yüzden
Kıyafeti toplu alacağımız için ablamlarla
Küvet vs. şimdi sonrasında da kozmetik ürünlerini alayım diyorum
Sonra da mobilyalarını
Ben geniş geniş Penye Külotlar almıştım ama bezle birlikte o şekil hareket etmek çekip indirmek kolay olmuyor.ben bu sefer külot şeklinde hasta bezi alırımDoğumda kullanmak için külotlu hasta bezleri nasıl sizce. Külot gibi giyip kirlenince atmak mı iyi yoksa diğeri mi iyi. Tabi sorum tecrübeli anneler için..
varya biz daha var diye diye o zamanı yetiremicez açıkta kalcaz:))ne çok alıncak şey var yaaaaa..:)
Allah kolaylık versin.Günaydın kızlaaar :) Nasılsınız? Ayrıntılı usg yi dün yaptırdım.Bebek iyi çok şükür.Ama çok aşağıdaymış doktor erken doğum olabilir diyor dikkat etmemi söyledi ama zaten 4.çocuk olması biraz riskli benim için bir de sezeryan olunca araları da açılmadı ama rabbim kolaylığını verir inşallah.Bu arada küçük bebeğimi sütten kesemiyorum nasıl olacak böyle hem karnımdaki hem bebeğim... Her yolu denedim ama bizim bicirik yemekten kesiliyor emzirmediğim zaman..Gece uykusuz işe geliyorum...Bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?