2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen bende kendimi hic güzel bulmuyorum,çok şişman hissediyorum ki daha 69 oldum,sacim yüzüm vücudum hepsi bana çok çirkin geliyor.
Benimde yuzum sisti gozlerim kucucuk kaldi hamileykende guzel ve bakimli olan kadinlar gibi olamiyorum 69 kg olmusum esim tonton diye seviyo akrabalarla bir araya geldigimiz zaman hepsi bir agizdan kg la dalga geciyirlar hepinizi yaziyorum dedim sira banada gelecek

günaydın kızlar a101 de nuk biberon ve yıkama leğeni fln varmış almak isteyenler haberiniz olsun bende bulursam gidicem :)

Sınıfta bağirdigimda göbek deligimin hizasında ince bi sizi oluyor zararlı biliyorum ama durdurabilir bide benim öğrenciler küçük hamile olduğumu bile anlamadilar daha nöbet tutarken carpismalardan zor koruyorum kendimi

Kızlar canınız çekmesin ama canım acayip hambürger istiyor. Aklımdan çıkarmaya çalışıyorum ama çıkaramıyorum

Tesbih gibi sıralı halde bulup yağıştırıcı ile kapağa sarabilirsin bunları ama naısl yıkanır ki ?

kapağında var taş sadece, içini yıkarım kapağın sadece...

ama biberon kullanacak mı acaba

emzikler de var böyle de emziği tersten de ağzına sokar tehlikeli emzik için

Kızlar canınız çekmesin ama canım acayip hambürger istiyor. Aklımdan çıkarmaya çalışıyorum ama çıkaramıyorum

Ben eskiden çok yerdim de şimdi de nadiren yiyorum
Çok canın istiyosa ye bence 1kereden bişey olmaz

eşim bi kere burgerda yemişti resmen ağlycaktım öyle canım çekti sonra da rüyamda hamburger yiyordum:)

hamburger ekmeği aldım bi ara, içine kasap köfte, kıvırcık, domates, turşu... ayranla yedim...

ketçap mayonezsiz ne kadar güzel olursa o kadar oldu işte

kapağında var taş sadece, içini yıkarım kapağın sadece...

ama biberon kullanacak mı acaba

emzikler de var böyle de emziği tersten de ağzına sokar tehlikeli emzik için

Kullanırsa bi zincir taş alırsın böyle, solar yapıştırırsın o zaman
Kullanmasa bile çok değildir sanırım fiyatı kendin yapınca

Ben eskiden çok yerdim de şimdi de nadiren yiyorum
Çok canın istiyosa ye bence 1kereden bişey olmaz

ben biraz pipirikliyim sanırım da; köftesinde ne var belli değil, mayonez çiğ yumurtadan yapılıyo, kvırcıklar yıkanmamıştır derken yiyemiyorum dışardan

Ketçap mayonez yemiyor musun zararlı mı

ben biraz pipirikliyim sanırım da; köftesinde ne var belli değil, mayonez çiğ yumurtadan yapılıyo, kvırcıklar yıkanmamıştır derken yiyemiyorum dışardan

Ben eskiden de çok yerdim
Şimdi burnumda tütünce ayda 1 filan yiyorumdur en fazla

bi kere değil işte iki gün önce gene yemiştim. Normalde ağzıma sürmezdim

Sık sık olacaksa kendin yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…