Benimde yuzum sisti gozlerim kucucuk kaldi hamileykende guzel ve bakimli olan kadinlar gibi olamiyorumAynen bende kendimi hic güzel bulmuyorum,çok şişman hissediyorum ki daha 69 oldum,sacim yüzüm vücudum hepsi bana çok çirkin geliyor.
canım benimde muhtemel tarihim 08/03/2015 gözüküyor ama banada 3 kasım verdiler
canim ins. Kalir ama butun herkes takip ediyo gibi okulda herkes soyledi bana .kalmazsa da skma canini piyasada da ayni fiyatlarda cok da fark yokA101 eve 1-2 durak uzaklıkta var
Akşam iş çıkışı gitsem kalır mı acaba küvet takımı ?
Kızlar dün eminönünde şu biberon 60 TL'ydi....
ben çok severim böle taşlı maşlı şeyleri, alsam mı oldum da bu biberonun düz hali ne kadar acaba...
Kendim yapsam nasıl yapılır ki tek tek mi yapışıyor bu taşlar?
http://www.butikconcept.com/Tasli-Biberon,PR-5257.html
Tesbih gibi sıralı halde bulup yağıştırıcı ile kapağa sarabilirsin bunları ama naısl yıkanır ki ?
Kızlar canınız çekmesin ama canım acayip hambürger istiyor. Aklımdan çıkarmaya çalışıyorum ama çıkaramıyorum
Kızlar canınız çekmesin ama canım acayip hambürger istiyor. Aklımdan çıkarmaya çalışıyorum ama çıkaramıyorum
kapağında var taş sadece, içini yıkarım kapağın sadece...
ama biberon kullanacak mı acaba
emzikler de var böyle de emziği tersten de ağzına sokar tehlikeli emzik için
Ben eskiden çok yerdim de şimdi de nadiren yiyorum
Çok canın istiyosa ye bence 1kereden bişey olmaz
bi kere değil işte iki gün önce gene yemiştim. Normalde ağzıma sürmezdimBen eskiden çok yerdim de şimdi de nadiren yiyorum
Çok canın istiyosa ye bence 1kereden bişey olmaz
Ketçap mayonez yemiyor musun zararlı mıeşim bi kere burgerda yemişti resmen ağlycaktım öyle canım çekti sonra da rüyamda hamburger yiyordum:)
hamburger ekmeği aldım bi ara, içine kasap köfte, kıvırcık, domates, turşu... ayranla yedim...
ketçap mayonezsiz ne kadar güzel olursa o kadar oldu işte
ben biraz pipirikliyim sanırım da; köftesinde ne var belli değil, mayonez çiğ yumurtadan yapılıyo, kvırcıklar yıkanmamıştır derken yiyemiyorum dışardan
bi kere değil işte iki gün önce gene yemiştim. Normalde ağzıma sürmezdim
hemen eve soyle canım :)Kızlar canınız çekmesin ama canım acayip hambürger istiyor. Aklımdan çıkarmaya çalışıyorum ama çıkaramıyorum
kapağında var taş sadece, içini yıkarım kapağın sadece...
ama biberon kullanacak mı acaba
emzikler de var böyle de emziği tersten de ağzına sokar tehlikeli emzik için
hemen eve soyle canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?