2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dımı ya cok sınır bıse =) baya uzun bı sure cıkmaz gobektekıler ama hamılelıkten cok cıkmaya uzamaya basladılarsa o ayrı

aynen ya bende almadım daha bıse , sadece canbebenın alt acma bezınden almıstım 1 paket
birrde babası beyaz battanıye almıstı,
bı kac bısede hedıye geldı arkadaslarımdan

Bende ayakkabı, emzik hediye var o kadar
Daha kendim iğne bile almadım
Kıyafet, battaniye vs. ablamlarla toplu alacağım
Ben diğer eksiklere bakayım aklımıza geldikçe de yazalım

Dün sen paylaşmıştın sanırım bi ısıtıcı 30 lira çok uygunmuş ?
Ufolar 200 lira civarı..

Valla ben bikini bölgesini kendim alıyorum. Gobegim alamam kara kara gezerim hamilelikten önce böyle değildi alırsam daha da artar diye korkarim

Ayniyim canim benimde annem memleketten geldi arkaba ziyaretleri misafirler derken yoruluyorum baya, cok sukur annem cogu seyi ayarliyo. Uzakta olunca gelen misafir yatili geliyo o yoruyo daha cok. Haftaya yine uzaktan misafitim gelecek Allahtan o yakin arkadasim oda herseye yardim eder

Evet banada o fanlar mantıklı gelıyor , dun arkadaslarımla yıne konustum kullanan ve acıp odayı ısıtıyoruz bebegı yıkıyorduk , ufomda var ama onu acınca dırek vuruyor sıcaklık dedı kapatıncada anında oda soguyor ufoyu begemedım fan cok ıyı oldu kullandım didi

dımı ya cok sınır bıse =) baya uzun bı sure cıkmaz gobektekıler ama hamılelıkten cok cıkmaya uzamaya basladılarsa o ayrı

uff esmerim ben zaten aldırmadığım yerim yok...
göbekte arttı sanki ama şimdi...
bi de eşim durmadan göbeğimle muhattap oluyor ya şu sıralar, ondan da daha bi ciddiyetle aldırıyorum göbeği:)

Aynı marka mı paylaştığınla
Öğrenip bana da yazar mısın
Bilmeden işe yaramayan bişey almayayım

bende hep park yatak diyordum dün fikrim değişti, baktıklarım hep markaydı ama ne bileyim hayal ettiğim gibi değil yani, beyaz ahşaptan oval yada dikdörtgen yatak alıcam tabi bulursam:)
Bende kızimdan kalma park yatak ve mobilya besik var.kizim hala mobilyada yatiyor.simdi süslü cibinlikli mobilya da olabilir rahat tasinabilir bir bambam besik alicam

gözün aydın canım, Allah kolaylık versin:) ne güzel kalabalık ailesiniz imrendim valla, maşallah

uff esmerim ben zaten aldırmadığım yerim yok...
göbekte arttı sanki ama şimdi...
bi de eşim durmadan göbeğimle muhattap oluyor ya şu sıralar, ondan da daha bi ciddiyetle aldırıyorum göbeği:)

haha =) evet ya cok hasır nesırler ozellıkle kulak sureklı gobegımde dınlıyorda dınlıyor :) bende beyaz tenlıyım (cok sut beyazdan degıl ) ama kasım gozum sacım kara =)

Canim bir an once kessen iyi olur karnindaki bebek gelisemeyebilir allah kolaylik versin 4 cocuk hemde aralari fazla yok vala kolay gelsin

bir de güvenilir bir şey almak lazım ya Allah korusun patlar matlar yangın çıakrrı dandik bişey...
ben bebek yokken bile elektrikli ek bişey istiyorudm oturduğumuz odaya da eşim elektrik faturasına yük bindirir doğalgazı açarız onun yerine diyordu şimdi bebek için mecbur alıcaz..

Son düzenleme:

yakın arkadaş da olsa ayakta durmak bile yoruyor insanı.... çok cengaverlik yapmamak laızm ver misafir yapsın:)

Canim bir an once kessen iyi olur karnindaki bebek gelisemeyebilir allah kolaylik versin 4 cocuk hemde aralari fazla yok vala kolay gelsin
gözün aydın canım, Allah kolaylık versin:) ne güzel kalabalık ailesiniz imrendim valla, maşallah
Çok sağolun hem güzel hem zor.Allahtan diğer iki çocuğum büyüdüler ikisi de okula gidiyor.Ama 1 yaşındaki bücürüm yok muuuuu tek kelimeyle cadı gece bizim ev ses neşe eğlence gürültü patırtı :) Rabbim isteyen herkese huzurlu yuva versin benim var çoook şükür

Alt değiştirme ev için peluş olanlardan alıcam ben. Kullan atllardan da dışarısı için alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…