kızlar dün bikini bölgesi ve göbek bölgesine ağda yaptırdım, acıdıkça çok kastım kendimi, birazcık tedirgin oldum bebek rahatsız oluyo mu acaba diye...
ama yapacak bişey yok mecburum..
göbeğimi de full aldırdım ya önce göbek çizgisini aldırdım baktım alınan yer bembeyz oldu diğer taraf kötü durdu full aldırdım... Göbekte kılın ne işi var yaaa
aynen ya bende almadım daha bıse , sadece canbebenın alt acma bezınden almıstım 1 paket
birrde babası beyaz battanıye almıstı,
bı kac bısede hedıye geldı arkadaslarımdan
Valla ben bikini bölgesini kendim alıyorum. Gobegim alamam kara kara gezerim hamilelikten önce böyle değildi alırsam daha da artar diye korkarimkızlar dün bikini bölgesi ve göbek bölgesine ağda yaptırdım, acıdıkça çok kastım kendimi, birazcık tedirgin oldum bebek rahatsız oluyo mu acaba diye...
ama yapacak bişey yok mecburum..
göbeğimi de full aldırdım ya önce göbek çizgisini aldırdım baktım alınan yer bembeyz oldu diğer taraf kötü durdu full aldırdım... Göbekte kılın ne işi var yaaa
pazar günü kahvaltı hazırlıyodum arkadaşımı çağırdım eşiyle kahvaltıya, tabi menü zenginleşti kzıartmalar gözlemeler falan.. sonra meyve saati, sonra başka arkadaşlar da geldi pratik yemekler hazırladım, iki posta bulaşık akşam yine çay meyce derken 11de gittiler ve ben bel ve kalça ağrısından topallıyordum çok bir hazırlık yapmadığım halde.
haftaya da bir misafiim var annem yardıma gelecek sonra da bidaha misafir çağırmıycam artık doğuma kadar, karar aldım
Bende ayakkabı, emzik hediye var o kadar
Daha kendim iğne bile almadım
Kıyafet, battaniye vs. ablamlarla toplu alacağım
Ben diğer eksiklere bakayım aklımıza geldikçe de yazalım
Dün sen paylaşmıştın sanırım bi ısıtıcı 30 lira çok uygunmuş ?
Ufolar 200 lira civarı..
dımı ya cok sınır bıse =) baya uzun bı sure cıkmaz gobektekılerama hamılelıkten cok cıkmaya uzamaya basladılarsa o ayrı
sagol canım kesin vardır burdadacanım markanın kendi mağazasıydı ama viskomu ortopedikmi dikkat etmedim park yatağa odaklandığımdan:) kampanya istanbuldaki mağazasında da vardır diye düşünüyorum:)
Evet banada o fanlar mantıklı gelıyor , dun arkadaslarımla yıne konustum kullanan ve acıp odayı ısıtıyoruz bebegı yıkıyorduk , ufomda var ama onu acınca dırek vuruyor sıcaklık dedı kapatıncada anında oda soguyor ufoyu begemedım fan cok ıyı oldu kullandım didi
sagol canım kesin vardır burdada
Bende kızimdan kalma park yatak ve mobilya besik var.kizim hala mobilyada yatiyor.simdi süslü cibinlikli mobilya da olabilir rahat tasinabilir bir bambam besik alicambende hep park yatak diyordum dün fikrim değişti, baktıklarım hep markaydı ama ne bileyim hayal ettiğim gibi değil yani, beyaz ahşaptan oval yada dikdörtgen yatak alıcam tabi bulursam:)
Günaydın kızlaaar :) Nasılsınız? Ayrıntılı usg yi dün yaptırdım.Bebek iyi çok şükür.Ama çok aşağıdaymış doktor erken doğum olabilir diyor dikkat etmemi söyledi ama zaten 4.çocuk olması biraz riskli benim için bir de sezeryan olunca araları da açılmadı ama rabbim kolaylığını verir inşallah.Bu arada küçük bebeğimi sütten kesemiyorum nasıl olacak böyle hem karnımdaki hem bebeğim... Her yolu denedim ama bizim bicirik yemekten kesiliyor emzirmediğim zaman..Gece uykusuz işe geliyorum...Bakalım ne olacak
uff esmerim ben zaten aldırmadığım yerim yok...
göbekte arttı sanki ama şimdi...
bi de eşim durmadan göbeğimle muhattap oluyor ya şu sıralar, ondan da daha bi ciddiyetle aldırıyorum göbeği:)
Canim bir an once kessen iyi olur karnindaki bebek gelisemeyebilir allah kolaylik versin 4 cocukGünaydın kızlaaar :) Nasılsınız? Ayrıntılı usg yi dün yaptırdım.Bebek iyi çok şükür.Ama çok aşağıdaymış doktor erken doğum olabilir diyor dikkat etmemi söyledi ama zaten 4.çocuk olması biraz riskli benim için bir de sezeryan olunca araları da açılmadı ama rabbim kolaylığını verir inşallah.Bu arada küçük bebeğimi sütten kesemiyorum nasıl olacak böyle hem karnımdaki hem bebeğim... Her yolu denedim ama bizim bicirik yemekten kesiliyor emzirmediğim zaman..Gece uykusuz işe geliyorum...Bakalım ne olacak
Evet banada o fanlar mantıklı gelıyor , dun arkadaslarımla yıne konustum kullanan ve acıp odayı ısıtıyoruz bebegı yıkıyorduk , ufomda var ama onu acınca dırek vuruyor sıcaklık dedı kapatıncada anında oda soguyor ufoyu begemedım fan cok ıyı oldu kullandım didi
Aynı marka mı paylaştığınla
Öğrenip bana da yazar mısın
Bilmeden işe yaramayan bişey almayayım
Gozunaydin Allah sağlıkla kavuşmayi nasip eylesin prensineKızlar herşey normal oğluşum olycakmış
Ayniyim canim benimde annem memleketten geldi arkaba ziyaretleri misafirler derken yoruluyorum baya, cok sukur annem cogu seyi ayarliyo. Uzakta olunca gelen misafir yatili geliyo o yoruyo daha cok. Haftaya yine uzaktan misafitim gelecek Allahtan o yakin arkadasim oda herseye yardim eder
Canim bir an once kessen iyi olur karnindaki bebek gelisemeyebilir allah kolaylik versin 4 cocukhemde aralari fazla yok vala kolay gelsin
Çok sağolun hem güzel hem zor.Allahtan diğer iki çocuğum büyüdüler ikisi de okula gidiyor.Ama 1 yaşındaki bücürüm yok muuuuugözün aydın canım, Allah kolaylık versin:) ne güzel kalabalık ailesiniz imrendim valla, maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?