2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aaa gerçekten mi terbiyesizler yaa yasal hakkımız bilmiyorlar sanki

Biri sana kafayı takıyor herhangi bir sebepten ve bunlarla ıntıkam almaya calısıyor işte..zavallılık...maalesef çok can sıkıcı oluyor..insan hiçbir vicdana sıgdıramıyor hamıle bır kadınla ugrasılmasını..Tabi ugrasanlar da doğmamış cocugun ahını alıyorlar, farkında değiller..

Aaa terbiyesizler
İstesen rapor alıp o gün hiç gitmezsin yani

Ben de artık şöyle yapıyorum: Gidiyorum kurum hekimliğinden iki gün rapor alıyorum ve hastane işlerimi o şekilde halledip bir gün de dinlenıyorum..napalım, yasal hakkımı kullandırmazlarsa baska bır yasal hakkımızı kullanırız di mi

İyi yapıyorsun
Yaptıkları cidden terbiyesizlik
Hiç bişey bilmeyen netten baksın hamilelerin rutin kontrolü bile ne sıklıkta ne kadar
Yalan mı söylüyoruz
Ben bi de tiroit için gidiyorum Allah'tan bişey demiyolar ama elimden geldiğine işimi erken görüp gelmeye çalışıyorum

Aaa terbiyesizler
İstesen rapor alıp o gün hiç gitmezsin yani

ben öyle yapıyorum...
gittiğim doktorun son randevusu 15:30'da, o saate alıyorum ben de...
öğleden sonra izin alırım diyorum ama bi terslik çıakrırlarsa diye de riske atmak istemiyorum randevuyu bir ay önceden alıyorum çünkü, gidemezsem kaç hafta ertelenir. Ben de her gidişte rapor alıyorum o gün işe gitmiyorum. Hem karşıya geçip tekrar geri dönmüş de olmuyorum

evet baktım ama çok basit geldi pusetide ayrı alırım diye düşündüm ama arabanın oturma yeri falan dar sanki

İçine bebek koyucaz o yüzden güvenli olmasına da çok dikkat etmemiz lazım

ben d ebaston aliym diyodum chiccodan 300 liraya ama bebek küçükken kayar gider dedieler içnden

yazdıkların öyle tanıdık geliyorki çok kıvranmadığım sürece benimde gıkım çıkmaz, öyle naz maz yapmam yapamam çok canı tezim ama Allahtan benimkide öyle o yüzden hiç sorun sıkıntı yok çok şükür:)

ben de eskiden özel ders verirdim. evlenirken eşim kendi alacaklarının bi kısmını krediyle aldı onu ödüyoruz.
şimdi sanki eşimin babasının borcunu ödemek için ben çalışıyormuşum gibi hissedip de bunu eşime yansıtırım diye ders vrmiyorum şu an, çünkü biliyorum ki ben ders verirken eşim ark.ıyla buluşsa benim gözüme batıcak...
ama seneye çalışmaya geç başlamak için vermeyi düşünüyorum öğrenci bulursam eğer
dersverilir.net diye bir siteye ilan veriyordum ordan çıkıyordu öğrenci

Ben rutin kontrollere yakında bi hastaneye gidiyorum
İzin konusunda çok sorun yapmadıkları için gidip dönüyorum böylece
Çünkü benim gebelik dışında tiroid kontrollerim de oluyor
Ama arıza çıkarsalar bende rapor alır mecbur kılarım

benim babam da öyle, adam kalp krizi geçirirken bile zorla doktora götürdük.. tüm erkekler öyle sanıyordum ben de meğer çevremde birsürü arkımın eşi de nazlanıyormuş en ufak hastalıkta....

kafamdaki baba/koca modeli babam/dedem gibi olduğu için çok bocaladım

magnezyum eksıklıgınden olabılır agrıların , ama bı problem yok bıse yok neden uzuluyorsun kendını uzuyorsun kı..

selam kızlar. rabbim hepinizie sğalıklı bebişler nasip etsin.

yakalarım seni... bana birşey söylemeyi unutmadınmı bebek

selam kızlar. rabbim hepinizie sğalıklı bebişler nasip etsin.

yakalarım seni... bana birşey söylemeyi unutmadınmı bebek

As. Asmu hoş geldin
Ben onu unuttum desem
Kusura bakma kafa bi milyon
Direksiyon dersi ertelendi iki arada bi derede tetanoz oldum geldim
Sonra inşallah çeker atarım

Cok ayip etmis esin. Her gebelik bir olmazki. Sende tepkini goster bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…