bugün öğleden sonra gidecem inş. sanki biri bıçak sokuyo gibi oluyo ya
aaa gerçekten mi terbiyesizler yaa yasal hakkımız bilmiyorlar sanki
Aaa terbiyesizler
İstesen rapor alıp o gün hiç gitmezsin yani
Ben de artık şöyle yapıyorum: Gidiyorum kurum hekimliğinden iki gün rapor alıyorum ve hastane işlerimi o şekilde halledip bir gün de dinlenıyorum..napalım, yasal hakkımı kullandırmazlarsa baska bır yasal hakkımızı kullanırız di mi
Aaa terbiyesizler
İstesen rapor alıp o gün hiç gitmezsin yani
evet baktım ama çok basit geldi pusetide ayrı alırım diye düşündüm ama arabanın oturma yeri falan dar sanki
sızlanmayı bilmek lazım.. ben en kadar hasta olsam gıkım çıkmaz bişeleri yapmaya çalışırım bi program yapılmışsa arklarla buluşulcaksa ok derim planı bozmamak için
ama eşim bi grip olsun 15 dk arayla başım çok ağrıyo yaa, çok halsizim diye tekrarlar durur, hayatını ona göre şekillendirir....
Ben hastayken sen böle yaptın diye ben serzenişte bulununca da ee söylemessen nerden biliym ki der...
ağlamayan bebeğe meme vermezler naz yapıcan sürekli, arada karar alıorum sızlancam diye ama kendimden sıkılıorum yapamıorum ya da unutuotum gidio özüme dönüyorum yne...
ofiste bi ark var araba kaza yaptı hiçbişe olmadı dizini kltuğa çarptı bikaç arkımız daha da vardı yanında, hemen eşni aradı kaza yaptık çok kötü, gel diye, adam yana yakıla geldi hastaneye gittiler arabadaki herkes işe gelirken..
ben olsam mal gşibi sölemem bile akşam laf arasında, "çarptı ama hiçbişe olmadı merak etme" fln derim
AAA BENİ ANLATTINIZ EŞİM ŞİMDİ GRİP İNANIN KANSER OLMUŞ GİBİ DAVRANIYO :) bende yavrum bi tiroit için gidiyorum bi kadın doğuma gidiyorum ev işi ayrı iş ayrı birde eve gelen öğrencilerim var. borçlarımız bitsin bebeğe bişiler alayım diye kendimi yırtıyorum eşim de gidip harcıyo :) bıktım ama alıştım artık sinirimden güler oldum
ben öyle yapıyorum...
gittiğim doktorun son randevusu 15:30'da, o saate alıyorum ben de...
öğleden sonra izin alırım diyorum ama bi terslik çıakrırlarsa diye de riske atmak istemiyorum randevuyu bir ay önceden alıyorum çünkü, gidemezsem kaç hafta ertelenir. Ben de her gidişte rapor alıyorum o gün işe gitmiyorum. Hem karşıya geçip tekrar geri dönmüş de olmuyorum
yazdıkların öyle tanıdık geliyorki çok kıvranmadığım sürece benimde gıkım çıkmaz, öyle naz maz yapmam yapamam çok canı tezim ama Allahtan benimkide öyle o yüzden hiç sorun sıkıntı yok çok şükür:)
valla çok üzülüyorum yabirde sbaha kadar bacaklarıma kramp giriyo o kadar agrıyor ki b ACAKLARIM ANLATAMAM BENİM BU HALİM NOLCAK BİLMİYORUM BUGÜN DOKTORA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM ARTIK 1 HAFTADIR ÇEKİYORUM BU AĞRILARI
Ben rutin kontrollere yakında bi hastaneye gidiyorum
İzin konusunda çok sorun yapmadıkları için gidip dönüyorum böylece
Çünkü benim gebelik dışında tiroid kontrollerim de oluyor
Ama arıza çıkarsalar bende rapor alır mecbur kılarım
selam kızlar. rabbim hepinizie sğalıklı bebişler nasip etsin.
yakalarım seni... bana birşey söylemeyi unutmadınmı bebek
As. Asmu hoş geldin
Ben onu unuttum desem
Kusura bakma kafa bi milyon
Direksiyon dersi ertelendi iki arada bi derede tetanoz oldum geldim
Sonra inşallah çeker atarım
Geçmiş olsun canimGünaydın herkese
Tetanoz aşısı oldum geldim
2 gün su değdirme dediler
tamam bu birincisi. bide ikinci söylemen gerekn birşey var
Günaydın kızlar bugün neşem yok...akşam eşimle tartıştık... beni 9 yıl önceki hamileliğimle kıyaslıyo evde hiçbirşey yapmıyosun hiçbirşeye elini sürmüyosun dedi çok zoruma gitti....halbuki daha geçen hafta sadece 3 saat evi süpürüp sildim tozları aldım mutfağa dokunamadım napiim çok yorulmuştum... bu haftasonu mutfağı temizlicem camları silicem perdeleri yıkıcam sonrasını o düşünsün artık
Eee söyle o zaman :)
bugun benim doğum günümkutlamak istersin diye düşündüm
ya bide çok az hıssediyorum bebeğimi agrıularda olunca acaba bişi mi oldu diye geçiyo aklımdanmagnezyum eksıklıgınden olabılır agrıların , ama bı problem yok bıse yok neden uzuluyorsun kendını uzuyorsun kı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?