2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya bide çok az hıssediyorum bebeğimi agrıularda olunca acaba bişi mi oldu diye geçiyo aklımdan

az da olsa hısedıyorsun ama , agrılarda olacak sızılarda oyle hemen bısemı oldu dıye dusunme , buraya cok kere yazdım sureklı agrım var benım kasık agrım batmalarım fln fılan bugunde karnım agrıyor , ama bı sorun yok kontrole gıttıgım zamanlar soruyorum doktora bebek gayet ıyı dıor ok dıyorum ,demekkı olması normal agrılar endıse etme , tadını cıkarın hamılelıgın dınlemeyın agrıları bebek azda olsa hısedıyorsun buda normal bıse canım , hadı keyıflennn agrılarında magnezyum eksıklıgındende olur muz ye bıraz ıstersen

okulda 26 saat dersim var evdede 3 öğrencim var ayrı ayrı geliyorlar. hamile değildim kabul ettiğimde ... yoksa kabul etmezdim valla. çok yoruluyorum .eşimde öyle arkadaşı ile gezmez ama benmkininde huyu farklı işte. marketten çıkaramıyorum adamı ya bayıulıyo alışveriş yapmaya. bir ekmek istesem 4 tane alır. bir süt al desem 4 tane alır. sonra ben kızıyorum diye korkup eve getiremez. annemlere uğrar onlara bırakır. sana hediye aldım dedi geçen gün bende hakketen bişi aldı sandım gitmiş hiç gereksiz yere 120 tl verip diş fırçası almış. . o kadar sinirlendim ki. hergün gidelim desem gider markete çocuk gibi reyonların arasında kaybolur. bu problemi 3 yıldr aşamadım ...

evet canım hissediyorum az da olsa :) çok sağol ya valla ihtiyacım varmış heralde bunları duymaya

Merhaba arkadaskar dr geliyorum benim bebis 273 gr ve 21 cm olmus kg az degil mi dedim gayet iyi dedi 19+2 deyim.hamilelik gunlugunde de 320 gram yazio sizce kg az mi tedirgin oldum simdi

Hayırlı cumalar annişler. Haftasonu kendimi oyalamak için yapacağım işler. Umarım yapabilirim. Çekirge yapamazsam suçlusu sensin sen heves ettirdin keçeye :))) Bu arada keçeyi kırtasiyelerde satıyorlar 10 lu renklisi 10 lira arkadaşlar.

Eklentiler

• mavi-beyaz-erkek-bebek-patigi.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 89
  • goruntu091-2.webp
    13 KB · Görüntüleme: 75

ben böyle incik boncuk dikiş iğnesi dantel vs vs satan yerden aldım.
A4 kağıdı gibi tanesi 50kuruş.
istediğin renk alabiliyosun

Hayırlı cumalar
Yaparsın ya, yapanlardan neyin eksik
Ben dikmiyorum mesela yapıştırıyorum
Kes öyle dene istersen

evet canım hissediyorum az da olsa :) çok sağol ya valla ihtiyacım varmış heralde bunları duymaya

yanlıs bıse soledıysemde kusuruma bakma , bazı ınsanlar evhamlı bazısı daha evhamsız buna yapacak bırsey yok ama bır sorun olmadı halde sorun yapmamanız gereklı dıye dusunuyorum , bırazda Allah a emanet etmek bırakmak lazım gercekten belkıde kendını dınledıgın ve bekledıgın ıcın az hısedıyorsundur. ve bu saatlere kadar ben hep hısedıyordum kac saattır hıc bı kıpırtı hısetmıyorum sabah cok erken saatlerde hısetmıstım okadar evham ıcınde erken bence uyuyordur bugun keyfı yoktur fln fılan dıye dusunuyorum az stres cok mutluluk canım

az ster çok mutluluk :) güzelmiş aklıma hep bunu getireyim ben

az ster çok mutluluk :) güzelmiş aklıma hep bunu getireyim ben

kesınlıkle getır bunu hep ve sunu dusun mutlaka ne kadar az streslı hamılelık getırırsen bebegın dogdugundada etkısını goreeksın sen mutlu oldukca bebegın mutlu ve hamılelıgın rahat oalcak, bi ton derdım var ınan kı solemıyım dıyorum ama yakınmak degıl ınan bı ton derdım var umrumda degıl mucızemvar herseyden ote karnımda etrafa gulucukler sacıyorum ve takmıyorum hıcbıseyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…