ben kıyafet almadım bi tulum hediye geldi beşli takım görümcem aldı eşim dayanamadı hafta sonu ıkı tulum aldı..
sımdıye kadar aldıklarım:
banyo havlusu ve silgisi
ates olcer
onluk
ıkı emzık bırı hedıye
ıkı bıberon bırı hedıye
bır cıft corap
kendıme gogus pedi aldım
bebek arabası ve anakucagı
kuvet ıcın ayaklar var havada tutuyor magaza da gordum kullanıslı bırseye benzıyor.
Sen yine iyisin daha ben başlamadım bile
Ablam küvet aldı
Diğer ablam ayakkabı mı patik mi ne deniyo onlardan almıştı
Emzik eşimin işyerinden espri amaçlı hediye geldi
Kıyafet için toplu alışverişe çıkacağız ben ve ablamlar müsait olunca
Beşik ve dolabını da 7.ayda alacağım nasipse
bencede canım bu konuda katılıyorum sanao uzun listeleri gereksiz buluyorum.. tecrubelı olanlar paylassa cok daha iyi bence
bızım de besıgımızı gorumcem alıcak buyuk seylerden bı o kaldı ufak tefek seylerıde zaten carsılara cıktıgımda alırım dıye dusunuyorum.. oda kurmayacagım ıcın daha kolay emınonu gıtmek ıstıyorum hem gezmek amaclı hem de bu hedıyelıkler ıcın
ooo sen baya yarılamışsın :) ateş ölçeri nasıl aldın bu alından ölçerden mi yoksa normal çubuk gibi olanlardan mıben kıyafet almadım bi tulum hediye geldi beşli takım görümcem aldı eşim dayanamadı hafta sonu ıkı tulum aldı..
sımdıye kadar aldıklarım:
banyo havlusu ve silgisi
ates olcer
onluk
ıkı emzık bırı hedıye
ıkı bıberon bırı hedıye
bır cıft corap
kendıme gogus pedi aldım
bebek arabası ve anakucagı
yokyok ortak begendıgımız bır sey alıcak kraft ın rumba modelı hem sade hem sıkGörümcen de alsa sen bak karar ver şimdiden ne biliyim sonra gezemeyiz belki
Bende haftaiçi birgün izin kullanıup ablamlarla gitmek istiyorum kısmetse
ooo sen baya yarılamışsın :) ateş ölçeri nasıl aldın bu alından ölçerden mi yoksa normal çubuk gibi olanlardan mı
bende onlardan istiyorum ama biraz pahalı geldi kaça aldınarzum un aldım yorumları okudum memnun alanlar hem kulaktan hem alından olcuyor.. ama o koltuk altından olculen klasık atesolcerlerden alıcam
Kasım başı pastırma sıcakları olucak ış.çok ağırlaşmadan bı dıcaklardan faydlanıp çarşı yspabilirsin canım:)gecelik falan da orda çok çeşit var.sen büyükleri almışsın ne güzel,ben kıyafet aldım baya ama büyükler yok henüz..he tabi kendıme de alısverıs yapıcam :)
59.90 ama o kategoride en ucuz olandı canım maalesef e bebekden aldım ınternette de hemen hemen aynıbende onlardan istiyorum ama biraz pahalı geldi kaça aldın
Kasım başı pastırma sıcakları olucak ış.çok ağırlaşmadan bı dıcaklardan faydlanıp çarşı yspabilirsin canım:)gecelik falan da orda çok çeşit var.sen büyükleri almışsın ne güzel,ben kıyafet aldım baya ama büyükler yok henüz..
napıyorsunuz kızlarr cok uyku bastırdı bana
Bol bol alışverişten konuşuyoruz da
Şahsen icraate gelince bir arpa boyu yol gidemedim daha ben
ben çalışıyorum malesef bizde mesai falan almıyoruzz:-((yarın bende çalışmıyorum normalde sadece 1 mayıs ve 29 ekimde çalışmıyoruz diğer günler çalışıyoruz ve mesai falanda almıyoruz ne yazık kı
bizde normalde çalışırız hayret yarın çalışmıyoruz :)ben çalışıyorum malesef bizde mesai falan almıyoruzz:-((
ewet canım bende erken diye daha hiçbişey alamadım bebişimee:-((Herkes erken diyor cünkü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?