KIZLAR ÇOK ŞÜKÜR ZOR BELA ARABA SİPARİŞİMİZİ VERDİK :)
Hadi sağlıkla kullansın oğluşunKIZLAR ÇOK ŞÜKÜR ZOR BELA ARABA SİPARİŞİMİZİ VERDİK :)
Benim park yatağım turuncu yeşil renklerde bende 2.si erkek olur diye ortak renk dusunmustumPark yatak almayı düşünen hanımlar siz ne renk almayı düşünüyorsunuz ?
Ben pembe almak istiyorum ama eşim bi dahaki çocuğu da düşünelim ya erkek olursa diyor.
Ya zaten pahalı bi şey değil ki bu park yatak neden bi dahaki çocugu düşüneyim?
Beyaz alsam o da hoşuma gitmiyor. Ne yapıcam ya pembe alayım demi :)
Benim mama sandalyem chicco Polly çok memnun kalmistimHEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM GÖZÜME BİŞEY TAKILDI MAMA SANDALYESİ SİPARİŞ VERECEK OLAN VARMI
almalımıyım bilemedim çok güzel şeyler var kendimi tutamıyorum :)Benim mama sandalyem chicco Polly çok memnun kalmistim
gülerek kullanınbenim küçük prensiminde ilk kıyafetleri bunlar:)
gülerek kullanınKIZLAR ÇOK ŞÜKÜR ZOR BELA ARABA SİPARİŞİMİZİ VERDİK :)
Ben çok dğşünmüyorum almayı ama ablam alıcam sana diye tutturdualmalımıyım bilemedim çok güzel şeyler var kendimi tutamıyorum :)
benimde aklımda yoktu görünce hoşuma gittiBen çok dğşünmüyorum almayı ama ablam alıcam sana diye tutturdu
Bende çok beğendim ama nebiliyim çok kısa bi süre kullanılıck bazı bebekler kullanmıyo bile çok masraf yapmak istemiyırumbenimde aklımda yoktu görünce hoşuma gitti
haklısın insan herşeyi almak istiyoBende çok beğendim ama nebiliyim çok kısa bi süre kullanılıck bazı bebekler kullanmıyo bile çok masraf yapmak istemiyırum
Cok kotuyum sabahtan beri yedigimi cikaryrm su bile midemi bulandryo bide cok usuyrm hasta oldum galibane yapmam lazm ?
HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM GÖZÜME BİŞEY TAKILDI MAMA SANDALYESİ SİPARİŞ VERECEK OLAN VARMI
canım geçmiş olsun ben ancak serum filan taktırınca kendime geldim üşütmüşsündürCok kotuyum sabahtan beri yedigimi cikaryrm su bile midemi bulandryo bide cok usuyrm hasta oldum galibane yapmam lazm ?
canım doktorlarda yaşlılatda önermez düşük riski yapar nane limon ya çok az atıcaksın naneyi yada sadece limonlu bişeyler için kaynamış bitkilerden uzak durun hamilelik boyuncacanım nane limon iç iyi geliyor
Acim ama icim mi ac ac :) yemek yaptm cokguzel insllh yiyeblrm kusmadancanım nane limon iç iyi geliyor
KIZLAR ÇOK ŞÜKÜR ZOR BELA ARABA SİPARİŞİMİZİ VERDİK :)
polyester naylon karışımlı bir kumaş.leke fakan pek tutmuyor.diğer kısım da file oluyorPark yatakların kumaşını neden yapıyorlar kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?