2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

GİTTİGİDİYORA ULAŞAMIYORUM KŞ
canım gittigidiyorda doğrudan satıcıya msj atabiliyorsun diye biliyorum.hatta tel no da olması lazım.

ben kırmızı aldım meltem,ikinci bir bebeği düşünerekten.unisex bir renk bence.

aynen ben de senin gibi düşünüyorum.
bizim kendi evimiz ama küçük.ilerde daha büyük eve geçersek o zaman oda yaparım çocuğuma diyorum inşallah :)

canım pembe alma,ben ilkte yaptım o hatayı yepyeni eşyalar var ilk çocuktan kalan dünyanın parası verilmiş fakat bunda kullanamayacağım...ben şimdi erkek olmasına rağmen kırmızı, sarı,yeşil, gri, turuncu gibi unısex renkler kullanacağım,inan eşin haklı...ikincide o park yatağı yatak odana koyup çocuk odasına ayrı alırsın en azından...ya birde park yataklar güzel kullanışlı fakat şık değil,şu an kızımın odası harika dayalı döşeli,perdesinden halısına,sanki park yatak çok basit kaçacak gibi geliyor bana...kullanışlılık olarak ise tabiyki mobilya beşiklere göre daha avantajlı...karar veremiyorum ben

selam kızlar:) ben bi sürü kıyafet aldım kızıma telefonumdan pc'ye atınca eklicemayrıca yatak olarak bende park yatak alacak olanlardanım. kirada oturuyoruz ağustos ayında çıkıcaz. yeni eve taşınınca oda yaparım kızıma o zamana kadar bizim odamızda yatcak ve çok pahalı bişi de almayayım diyorum. şu model hoşuma gitti benim
http://www.e-bebek.com/baby-plus-park-yatak-sihirli-ruyalar_BYP-DLC3032

Kizlar bende park yatak alicam kraft calipso yada kraft 505 olacak markasi mavi rengini alicam ben kararliyim mavi cok guzel oluyor aslinda yesilde olur ama yok modellerde yesil mavi kirmizi ve pembe genelde ..

yeşil tulum ve 2 pijama takımı 0-3 ay
5li sarı ve pembe set 0-3 ay
hastane çıkışı - ördekli olan(battaniyesi de var)
6 tane yarım kollu çıtçıtlı badi 3-6 ay
arkadaşım yandan çıtçıtlı, uzun kollu tulum al 3-4 tane dedi. bebek küçük olduğu için kullanımı daha rahat olurmuş. sizce başka ne lazım olur. tecrübelilerden fikir önerileri bekliyoruz.

Eklentiler

• IMG_7969.webp
    118 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_8224.webp
    194,7 KB · Görüntüleme: 125
  • IMG_8225.webp
    224,1 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_8227.webp
    216,8 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG_8228.webp
    182,4 KB · Görüntüleme: 97
Kizlar bende park yatak alicam kraft calipso yada kraft 505 olacak markasi mavi rengini alicam ben kararliyim mavi cok guzel oluyor aslinda yesilde olur ama yok modellerde yesil mavi kirmizi ve pembe genelde ..
bence kırmızı en ideali gibi. bende pembe düşünüyorum ama kırmızıya da aklım gidiyo

bence kırmızı en ideali gibi. bende pembe düşünüyorum ama kırmızıya da aklım gidiyo
Arabasini filan ortak bi renk alicam ama besikte maviden vazgecmicem ben heralde hep ayni markaya bakip duruyorum :) kiyafetleride ortak renk alirim ay ne zormus :)

canım kumaşını bilmiyorum ama içindeki yatak önemli bence. park yatakları uzun süreli kullanacağımız için ekstra yatak almak gerekiyormuş içine. onun için de yarı ortopedik öneriliyor. park yatağı satın alacağınız çocuk mağazalarında oluyormuş

Merhaba anneler bizimkiler mobilya yatak aldılar bile bende çok karışmadım ama kendim alsam park yatak alıcaktım .buarada bugun iiki tatil okadar çok uyudum ki uzun zamandan beri ilk defa

benim küçük prensiminde ilk kıyafetleri bunlar:)

Eklentiler

• IMG_1785.webp
    304,2 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG_1786.webp
    291,2 KB · Görüntüleme: 113
  • IMG_1787.webp
    268,1 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG_1788.webp
    368,2 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_1789.webp
    327 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG_1790.webp
    221,2 KB · Görüntüleme: 96
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…