evet 60 lık cok dar oluyor genelde de 60lık oluyor 70 almanız daha iyi olmuş 10 cm cok fark ediyor büyüdüklerindepark beşikleri en azından mağazada bir görün dedim.eni 60 olanlardan alırım diyordum ama gözüme küçük geldi.70lik den aldık.
hangisini aldın canım
bizim mobilya ama annemlerde de parkımız vardı ekru siyahtı rengi.unisex ve güzel görünüyordu.hauck marka.tek sıkıntısı üst kat gibi bir uygulaması yok.direkt derine koyuluyor bebek.yine de cok memnun kaldık oğlumun 3.ayından 3 yaşına kullandık annemlerdePark yatak almayı düşünen hanımlar siz ne renk almayı düşünüyorsunuz ?
Ben pembe almak istiyorum ama eşim bi dahaki çocuğu da düşünelim ya erkek olursa diyor.
Ya zaten pahalı bi şey değil ki bu park yatak neden bi dahaki çocugu düşüneyim?
Beyaz alsam o da hoşuma gitmiyor. Ne yapıcam ya pembe alayım demi :)
güle güle kullanın canım
teşekkür ederim canmgüle güle kullanın canım
canım pembe alma,ben ilkte yaptım o hatayı yepyeni eşyalar var ilk çocuktan kalan dünyanın parası verilmiş fakat bunda kullanamayacağım...ben şimdi erkek olmasına rağmen kırmızı, sarı,yeşil, gri, turuncu gibi unısex renkler kullanacağım,inan eşin haklı...ikincide o park yatağı yatak odana koyup çocuk odasına ayrı alırsın en azından...ya birde park yataklar güzel kullanışlı fakat şık değil,şu an kızımın odası harika dayalı döşeli,perdesinden halısına,sanki park yatak çok basit kaçacak gibi geliyor bana...kullanışlılık olarak ise tabiyki mobilya beşiklere göre daha avantajlı...karar veremiyorum ben
Ise yarıyor ama 6 aydan önce oturamayacacigina göre şimdiden gerek yokbenimde aklımda yoktu görünce hoşuma gitti
evet doğduktan sonra sipariş veririz :))Ise yarıyor ama 6 aydan önce oturamayacacigina göre şimdiden gerek yok
bende park yatak istiyorum renk konusunda sıkıntılıyım amaEşim park yatakta ısrarcı. Benim kafam zaten karışık bu beşik konusunda. şık durması da çok önemli. Zaten çocuk odam yok evim küçük. 2. çocuga karar verdiğimizde evi değiştiricez. fiyatları çok fazla olmadıgı için içimde kalmasın pembe olsun dedim ama bilemiyorum kafam iyice karıştı :)
yeşil tulum ve 2 pijama takımı 0-3 ay
5li sarı ve pembe set 0-3 ay
hastane çıkışı - ördekli olan(battaniyesi de var)
6 tane yarım kollu çıtçıtlı badi 3-6 ay
arkadaşım yandan çıtçıtlı, uzun kollu tulum al 3-4 tane dedi. bebek küçük olduğu için kullanımı daha rahat olurmuş. sizce başka ne lazım olur. tecrübelilerden fikir önerileri bekliyoruz.
aynı fikirdeyim canım soğduktan sonra sipariş edicem bendeSağolun kızlar sayenizde kafam iyice karıştı
Eşim yine haklı çıktı gibi görünüyor. :) :)
Bu arada konusu geçmiş. Mama sandalyesini ben çok istiyorum ama doğmadan almam.
Ek gıdaya geçtiğinde alıcam. İkeadaki beyaz olan benim hoşuma gidiyor fiyat açısından.
marka olanlar çok pahalı o para bana abartı geliyor açıkcası.
bende park yatak istiyorum renk konusunda sıkıntılıyım ama
aa evet o cibinlikliler çok güzelBen de.. Beyaz alırsam da mutlaka cibinlikli alıcam. Biraz gözüme güzel görünsün bari..
ben en çok kıyafet konusunu kafama takıyorum 2 aylık kuzenimin çocuğu var aldığı hiçbişey olmuyo neyi ne kadar alıcam bilmiyorum 0-3 aylıklardan almış hepsi duruyo şimdi
o yüzden ne yapıcam bilmiyorumevet bebekten bebeğe ve markanın kalıbına göre değişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?