2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

b
bizim mobilya ama annemlerde de parkımız vardı ekru siyahtı rengi.unisex ve güzel görünüyordu.hauck marka.tek sıkıntısı üst kat gibi bir uygulaması yok.direkt derine koyuluyor bebek.yine de cok memnun kaldık oğlumun 3.ayından 3 yaşına kullandık annemlerde

Eşim park yatakta ısrarcı. Benim kafam zaten karışık bu beşik konusunda. şık durması da çok önemli. Zaten çocuk odam yok evim küçük. 2. çocuga karar verdiğimizde evi değiştiricez. fiyatları çok fazla olmadıgı için içimde kalmasın pembe olsun dedim ama bilemiyorum kafam iyice karıştı :)

Sağolun kızlar sayenizde kafam iyice karıştı
Eşim yine haklı çıktı gibi görünüyor. :) :)
Bu arada konusu geçmiş. Mama sandalyesini ben çok istiyorum ama doğmadan almam.
Ek gıdaya geçtiğinde alıcam. İkeadaki beyaz olan benim hoşuma gidiyor fiyat açısından.
marka olanlar çok pahalı o para bana abartı geliyor açıkcası.

bende park yatak istiyorum renk konusunda sıkıntılıyım ama

Hepsi çok güzel şeylermiş :)
Güle güle giysin yavrucak.

aynı fikirdeyim canım soğduktan sonra sipariş edicem bende

ben en çok kıyafet konusunu kafama takıyorum 2 aylık kuzenimin çocuğu var aldığı hiçbişey olmuyo neyi ne kadar alıcam bilmiyorum 0-3 aylıklardan almış hepsi duruyo şimdi

evet bebekten bebeğe ve markanın kalıbına göre değişiyor
ben en çok kıyafet konusunu kafama takıyorum 2 aylık kuzenimin çocuğu var aldığı hiçbişey olmuyo neyi ne kadar alıcam bilmiyorum 0-3 aylıklardan almış hepsi duruyo şimdi

Ah istanbulda olacaktım ki neler alırdım neler :)
Burada hiç alternatif yok

Slm arkadaşlar Nasılsıniz bayramınız kutlu olsun.
Bugün Aytunç ismini duydum sizce nasıl. Kızımın adı gökçe . Uyumlu diye Göktuğ düşünmüştüm önce herkes erkekte ğ olmaz dedi yok efendim gök ile başlayan isimlerle dalga geçiyorlarmis ergenlik zamanında aklımı karistirdilar.
Aytunç Pekel sizce nasıl yorumlarınız benim için önemli :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…