RUVEYDA12 mrb canim bi cocugun daha var oda kucuk heralde benim gibi benim oglus benden ayri kalmaya aliskin degil bende degilim onda sezeryan olmustum 3 gun yattim hastanede simdi doktorla goruscem 1gunden fazla kalmamam lazim spinal sezeryanda boyleymis bide odasini nasil ayirdin ben daha ayiramadim birlikte yatiyoruz hala
Tatlım ben ilk bebeğimde sonraki beeğin cinsiyeti belli olmaz kullanırım diye erkek kız kullanılabilick renk aldım bi de bi dünya para verip kraft aldım şimdi 2. Bebiş geliyo ama yatak artık fena halde gıcırdıyoPark yatak almayı düşünen hanımlar siz ne renk almayı düşünüyorsunuz ?
Ben pembe almak istiyorum ama eşim bi dahaki çocuğu da düşünelim ya erkek olursa diyor.
Ya zaten pahalı bi şey değil ki bu park yatak neden bi dahaki çocugu düşüneyim?
Beyaz alsam o da hoşuma gitmiyor. Ne yapıcam ya pembe alayım demi :)
Tatlım ben ilk bebeğimde sonraki beeğin cinsiyeti belli olmaz kullanırım diye erkek kız kullanılabilick renk aldım bi de bi dünya para verip kraft aldım şimdi 2. Bebiş geliyo ama yatak artık fena halde gıcırdıyoyine yenisini alcam bence çok para vermeden istediğini al
350 civarıydı canım 4 yıl önceNe kadar vermiştin ?
En fazla 250 veririm herhalde o da en fazla :)
350 civarıydı canım 4 yıl önce
Daha sonra köyde kalırken rahat olsun diye 100 tlye aldım internetten inan genişliğinden başka farkı yok
ben hiç içemiyorumKızlar süt içiyorsunuz demi?
canım bende keçeyle bişiyler yapıcam cicekmalzeme.com dan aldım örnek bikaç renk memnun kaldım şimdide aynı siteden lavanta ve tül almk istiyorum ama yoksa şeker mi koysam keselere karar veremedim kiCekirgee sen keceyi nerden almistin internetten ? Bende almayi dusunuyorumda birde ince kece mj kalin kecemi daha kullanisli?
Çok güzel görünüyor mağazada baktınız mı ,nasıl?http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/beneto-bt-2030-falco-travel-sistem-bebek-arabasi-127545813
bebek arabam bu olucak kızlar
Hayırlı olsun güle güle kullansın inşallah :)Günaydın kızlar :)
bugün bu gardırobun siparişini verdik.çekmecesi yok onun yerine sepet kullanıcam çorap ve atletlerini koymak için.
http://www.hepsiburada.com/liste/al...=mbalplcdgnc3grdpby&categoryId=18021422#ileri
Krem ve sarı tonlarını düşünebilirsin bence hoş görünüyor.Park yatak almayı düşünen hanımlar siz ne renk almayı düşünüyorsunuz ?
Ben pembe almak istiyorum ama eşim bi dahaki çocuğu da düşünelim ya erkek olursa diyor.
Ya zaten pahalı bi şey değil ki bu park yatak neden bi dahaki çocugu düşüneyim?
Beyaz alsam o da hoşuma gitmiyor. Ne yapıcam ya pembe alayım demi :)
Sagol cnm bende bakiyim orayaben hiç içemiyorumsüte dair tek şey çok ii peynir tüketiyorum yoğurtta yiyemiyorum
canım bende keçeyle bişiyler yapıcam cicekmalzeme.com dan aldım örnek bikaç renk memnun kaldım şimdide aynı siteden lavanta ve tül almk istiyorum ama yoksa şeker mi koysam keselere karar veremedim ki
Krem ve sarı tonlarını düşünebilirsin bence hoş görünüyor.
Canım benim hiç olmadı bilmiyorum ama süt gelmesi için erken gibime geldi enfeksiyon olabilirmi o leke ağrı gibi bişiy varmıkızlar göğüsleriniz catladımı? benm göğüs uçlarım açıldı süt gibi bişe gelmiş atletim lekelenmiş kremde sürüyorum ama ne yapmam gerek
canım hiç duymadım ben başka doktora mı sorsan acabaKizlar yardiminiza ihtiyacim var benim 2 dir tsh im normal ft4 um dusuk cikiyo doktorum endokrinoloji doktoruna yonlendirdi o doktor da sacmasapan seyler soyledi yok ft4 e hkamileyken bakilmazmis hamileyken hormonal degisiklik olur diye gecistirdi cok istiyosam total t4 e baktirmam gerekiyomus nette baktim heryerde ft4 yaziyodu ama kendi durumuma uyan bi ornek yok hep tsh yuksekliginden bahsedilmis tsh normal benim ama ft4 0.50 cikiyo bu konuda bilgoniz varmi
ben hiç içemiyorumsüte dair tek şey çok ii peynir tüketiyorum yoğurtta yiyemiyorum
canım bende keçeyle bişiyler yapıcam cicekmalzeme.com dan aldım örnek bikaç renk memnun kaldım şimdide aynı siteden lavanta ve tül almk istiyorum ama yoksa şeker mi koysam keselere karar veremedim ki
Sevmiyorum zorlasamda midem bulanıyo hamilelik boyunca eşimin zoruyla arada içtim ama artık bence o da bıktı ısrar etmiyoNeden miden mi bulanıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?