Al benden de o kadar canım neredeyse tek zibinla gidicez doğuma. Bu konularda hiç bi deneyimi olmamasına rağmen abartmamdan korkuyor bi de olumsuzluklara karşı doğsun ne gerekiyorsa öyle alalım diyorda o işlerin öyle olmadığını anlatmaya çalıştım şimdilik başardım gibi ama alışverişe çıkınca anliycazBebeğe alışveriş yaparken bi de eşlerimize laf anlatma derdi olmasa..
Bu gerekli mi..
Bu fazla değil mi..
Sıkılıyorum bazen..
Bence de canım :)Ha ha olabilir valla inceden bişeyler söylemeye çalışmış sankimmm
Merhaba beyaz olursa üzerine sen eklemeler yapabilirsin istediğin gibi süslersin pembis tüller felan eklersin.Arkadan gelecek olanda erek bebis olursa aynın mavisi ile suslersinPark yatak almayı düşünen hanımlar siz ne renk almayı düşünüyorsunuz ?
Ben pembe almak istiyorum ama eşim bi dahaki çocuğu da düşünelim ya erkek olursa diyor.
Ya zaten pahalı bi şey değil ki bu park yatak neden bi dahaki çocugu düşüneyim?
Beyaz alsam o da hoşuma gitmiyor. Ne yapıcam ya pembe alayım demi :)
Merhabalar uykum kacinca buralara göz gezdiriyorum.Kredi kart sorunu için sanal kart kullanabilirsiniz içine gerekli bakiyeyi yükleyerek netten güvenilir alisveriş yapabilirsiniz.Netten güvenilir markalardan almak istiyorum ama kredi kartı bilgilerini çalıyorlar.
Daha önce başımıza geldi şimdi cesaret edemiyoruz
Gunaydın canlar,İkizler genelde daha küçük oluyolar.o zaman her gördüğümü alayım ben hem içinde kalmaz
Ben de gunde 2 buyuk bardak iciyorum ama pasrorize icme bi faydasi yok dediler gunluk sut iciyorum ama tadi normal sute gore biraz kotu kokuyor dayaniyorumSüt içemiyosan bol bol yoğurt ve ayran tüket canım.bu aylardan sonra daha da önemli.ben küçük kutu sütlerden alıyorum gübde 3/4 tane içiyorum.başta light iç kaldiyumu çok yağı az dediler.bu ara tiksindim ondan normal süt içiyorum..
Sorma canım bende birde tansiyon düşüyor 2 gün ishal ve kusma vardı baygın baygın geziyorum şimdi de ise gidiyor um.doktotumu aradım acilde serum takarak gel dedi.bende şu içtim bol bol serum almak yerine bişeyde yiyemiyorumGünaydın al benden de o kadar uyanmak cok zor geldi bugun
Çok güzel görünüyor mağazada baktınız mı ,nasıl?
aynen canım eldivenle bende çok rahat ediyorum ama dediğin gibi karın büyüdükç zorluyo canımmmEldivenin ucuna biraz pudralı ağda alıp öyle yapıyorum acımıyorda ağda gibi oluyor canım. Karnım büyüdükçe zor oluyor tabi.
günaydın canım bu aylarda karın bebiş büyüdükç rahime ve kasıklara baskı yapar yazıyo internetlerde canım ama yinede bir sor istersen doktoraakızlar günaydın benimde ağrılarım var kasıklarımda neden anlamadım halsizlikte var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?