2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğe alışveriş yaparken bi de eşlerimize laf anlatma derdi olmasa..
Bu gerekli mi..
Bu fazla değil mi..
Sıkılıyorum bazen..
Al benden de o kadar canım neredeyse tek zibinla gidicez doğuma. Bu konularda hiç bi deneyimi olmamasına rağmen abartmamdan korkuyor bi de olumsuzluklara karşı doğsun ne gerekiyorsa öyle alalım diyorda o işlerin öyle olmadığını anlatmaya çalıştım şimdilik başardım gibi ama alışverişe çıkınca anliycaz

Merhaba beyaz olursa üzerine sen eklemeler yapabilirsin istediğin gibi süslersin pembis tüller felan eklersin.Arkadan gelecek olanda erek bebis olursa aynın mavisi ile suslersin

Netten güvenilir markalardan almak istiyorum ama kredi kartı bilgilerini çalıyorlar.
Daha önce başımıza geldi şimdi cesaret edemiyoruz
Merhabalar uykum kacinca buralara göz gezdiriyorum.Kredi kart sorunu için sanal kart kullanabilirsiniz içine gerekli bakiyeyi yükleyerek netten güvenilir alisveriş yapabilirsiniz.

İkizler genelde daha küçük oluyolar.o zaman her gördüğümü alayım ben hem içinde kalmaz
Gunaydın canlar,
Cesurcum bence yanlış dusunuyorsun hıc oyle dusunme tosun gıbı dogurursun, benımkılerın bırı uc bucuk bırı 2600 dogdu, 2600 dogan ilk ay 1200 kılo aldı hemen buyuyolar, bende kucuk kıyafet almıştım bazılarını hıc gıydıremedım

Ben de gunde 2 buyuk bardak iciyorum ama pasrorize icme bi faydasi yok dediler gunluk sut iciyorum ama tadi normal sute gore biraz kotu kokuyor dayaniyorum

Ya arkadaşlar bu park yatak ların kumaslarini ve boyalarini hiç araştırıyor musunuz.sadece ucuzluk a takılmış gibi gördüm. Nerde uretildiklerine ve boyalarinin kanserojen olup olmadıklarına bakın lutfen

Günaydın al benden de o kadar uyanmak cok zor geldi bugun
Sorma canım bende birde tansiyon düşüyor 2 gün ishal ve kusma vardı baygın baygın geziyorum şimdi de ise gidiyor um.doktotumu aradım acilde serum takarak gel dedi.bende şu içtim bol bol serum almak yerine bişeyde yiyemiyorum

Herkese günaydın,şimdi haberleri izliyorum içim karardı Allah sonumuzu hayır etsin

Günaydın hanımlar.. gece ağrılarla uyandım sürekli.
Korkulacak ağrılar değil ama uyutmadı beni..

kızlar günaydın benimde ağrılarım var kasıklarımda neden anlamadım halsizlikte var

Günaydın arkadaslar
size bisi sorucam ama utaniorm
kukusu şişen varmi ? 2 gundur acayip bi siskinlik var

kızlar günaydın benimde ağrılarım var kasıklarımda neden anlamadım halsizlikte var
günaydın canım bu aylarda karın bebiş büyüdükç rahime ve kasıklara baskı yapar yazıyo internetlerde canım ama yinede bir sor istersen doktoraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…