2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

beğendiğinizin linkini buraya kopyalayın tecrübeli anneler veya o markayı almış olan varsa belki yazar en azından fikir oluır

Bende sanki detaylıdan sonra çok hafifledi hareketler
Önce daha sert daha hissedilirdi :S

yanlıs hatırlamıyorsan nett eokumustum yada bebek kıtabında bazı haftalar bbekler sakınlesırlermıs yada bıkac gun sonra tekrar hareketlenırmıs =)

yanlıs hatırlamıyorsan nett eokumustum yada bebek kıtabında bazı haftalar bbekler sakınlesırlermıs yada bıkac gun sonra tekrar hareketlenırmıs =)

İnşallah benim kızımda sadece sakinleşmiştir
Arada elimi koyup bekliyorum

ben oğlumda niveanın çantalı setini almıştım çantayı eve getirince Nivea yazılarını söküp ütü basıp yıkamıştım dışarıdan alınmış çantalar gibi oldu kumaşı da sert ve dayanıklıydı.ürünlerini de kullanıp bitirdik 6 aydan sonra.indirimde görülürse diye tavsiye ederim

Bende sanki detaylıdan sonra çok hafifledi hareketler
Önce daha sert daha hissedilirdi :S

Benimde öyle karnım büyüdükçe hareketleri daha az hissedio gibiyim :) Geceleri hiç hissetmedim daha. Gündüzleride kasığımda pıt diye bişey oluyor başkada bişey yok..

Herkese Selaaaam, bende artık deliksiz uyumayanlardanım. Erkenden uykum geliyor , 9-10 gibi sızmış oluyorum ve sabah olmuyor , 6 dada kalkıyorum.

Oğlumun hareketleri artık göbeğimin heryerinde hissediyorum . Sağ -sol-alt-üst. Sadece alttan vurunca idrar torpasındanmı yoksa başka bişeyden mi canım az yanıyor. İki gün üst üste krap girdi bacağıma ve uyku arasında hoplattı. Onun dışında herşey yolunda bizde.

Merhaba
Bana da toplamda 3 kez kramp girdi
Sabah krampla uyandım her seferinde gerinirken oldu
Doktora ösyleidm ilaç yazdı da henüz başlamadım
Artarsa başlarım diye elimin altında bulunsun istedim, suya atıp içilenlerden

paranoyak oluyoruz ediyormu etmiyormy ay birşey mi oldu bu bebek hareketimi gazmı korkularla yaşıyorum
Aynen öyle edince çok oynadı bişi mi var,etmeyince yok yaşıyo mu yok kasıldım yok kramp gidi.sabah eşim diyo ne zormuş bu üretim diye ama en azından yalnız olmadığımızı görüyoruz forum sayesinde..

Hislerime tercuman olmussun ayni duygulari yasiyorum istiyorum ki surekli hareket etsin

evet şu an mesela sağ taraftan kasıgım agrıyor neden agrıyor.. hareket eden bagırsaklarım mı bebek mii boyle dusunuyorum karnım aksamları sıs sabahları daha ınık oluyor gece kotu ruya gordum bır sey mı oldu boyleyim kontrollere zaman daha varken ama gıdıp gorunce bı ohhh dıyorum.

evet internet üzerinde forumlarda Allah insanın başına vermesin başına neler gelmiş insanlar var şahsen ben etkileniyorum okumaktan da geri kalmıyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…