- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
geçmedii geçmediiiiiisenin ki hala gecmedimi ?
KESİNLİKLE ZAMAN DA GEÇMİYOR ÇALIŞIYORMUSUN ?uf sıkıcı birgun
Memnun musun
Ben daha önce maltofer fol kullandım memnun değildim bunu verdiler
senin ki hala gecmedimi ?
Hayırlı olsun canımmm :)Bende aldım bişeyler inşallah guzellerdir
kızlar Allah yardımcınız olsun..benimde geçmedi hala bulanıyor hala kusuyorum ama azaldı ..
Uyuduktan sonra bn de hic hissetmyrm :)Ben hiç gece hissetmiyorum ya
allahın izniyle bişey çıkmaz canım sıkma canınıGünaydın kızlar,
Pzt akşamı detaylı ultrasona gittim. Önemli bir sorun yok çok şükür ama bebeği besleyen sağda ve solda iki damar var ya rahimden plasentaya giden; sağ taraftakinde minimal bir çentik var dedi, önemli değil ama rapora yazdğım için size de söylüyorum bilginiz olsun diye dedi.
(Bu çentikler iki damarda da olursa bebeğin beslenmesini zorlaştırıyor ve gelişim geriliği yapıyor bebek zayıf doğuyor, preeklampsi riski de yükseliyor.)
Seninki tek tarafta ve çok küçük, 24-26. hafta arasında kaybolucak muhtemelen dedi ama yine de kafama biraz takılmadı değil.
Bu arada ultrasonda bebeğe bakarken hoop diye ayağını aldı ağzına soktu, doktor "yuh! parmağını sokanı gördüm ayağını sokanı ilk defa görüyorum matrak bi bebek olucak bu "dedi.. fotosunu da verdi bize:)
bulantılarınız geçti mi kızlar
Bazen çok ta yemek yedikçe karnımda yer kalmamış çatlamak üzereyim gibi hissediyorum :)
Ondan mı acaba
Hislerime tercuman olmussun ayni duygulari yasiyorum istiyorum ki surekli hareket etsin
Uyuduktan sonra bn de hic hissetmyrm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?