2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Memnun musun
Ben daha önce maltofer fol kullandım memnun değildim bunu verdiler

cnm bana ilk başta kabızlık yapıyor bulantı yapıyor felan dediler tedirgin oldum hatta ama tam tersine geceleri yatmadan hemen once içiyorum ve bulantım felan olmuyor ve tam tersine kabızlığım geçti benim.ben memnunum cnm.

Selam kızlar...Yine sohbet koyu,oku oku bitmiyor maşallah size :) Çalışmaktan fırsat buldukça giriyorum foruma...Bu arada salı günü salağın birine öyle sinirlendimki 2 gün boyunca ağlamaktan canım çıktı...Sonra düşünüyorum bebek stress oluyor ama kendime hakim olamadım ağla ağla bittim...Sonra işten çıkarken tanımadığım bir amcayla sohbet ettik 45 dakika falan :) Amcanın da kulağı duymuyor yaşlılıktan bağıra bağıra konuşuyoruz :) :) Ama öyle iyi geldi ki birisiyle konuşmak yabancı da olsa :) Hamilelik hem bünyemi hem psikolojimi bozdu galiba :)

allahın izniyle bişey çıkmaz canım sıkma canını

kızlar kılolar nasıl , ben pazartesı ası vurulmaya gıttıgımde tartılar saglık ocagındada toplam da 3 kilo almısım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…