2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bulantılarınız geçti mi kızlar

malesef hayır canım. tam bitti oh düzeldim diyorum hoop geri geliyor kamyon çarpmışa dönüyorum. bir iki gün kötü olup sonra gene biraz toparlıyorum. berbat bir his... artık neredeyse psikolojim bozuldu diyebilirim. hiç tadını çıkaramadım hamileliğimin. :'(

Bugün pek adapte olamaıdm herkes iyidir inşallah

Sırt çantası daha rahat bence
Evde bir tane kocaman siyah var, ekstra küçüğünü alırım belki o kadar..

Bende sırt düsünüyorum ama yandan asmalı güzel e bebek de gormustum güzeller ama en kotulerı bıle 100.00 liradan baslıyor

O site pahalı ya..
Daha normal bi şey alırım ben. Ama rengi nasıl olmalı emin değilim.Bebek çantası oldugu belli olsun mu yoksa şık bi şey mi olsun ne dersin ?

O site pahalı ya..
Daha normal bi şey alırım ben. Ama rengi nasıl olmalı emin değilim.Bebek çantası oldugu belli olsun mu yoksa şık bi şey mi olsun ne dersin ?

ben aslında siyah veya kırmızı düsünüyorum ama su renkde hosuma gıttı gercı bır yere gıderken ıkıncı bır canta almayacıgım kendım ıcın o yuzden sanırım gene sıyah kahve veya koyu kırmızı gıbı alırım.. yani daha şık birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…