kg olarak 6 kg a kadar tartıyor ilk yeşil olan 12 kg a kadar o yüzden size sorayım dedimben fisher price nin ürünlerini beğendim titreşimli olanlar zaten diğer markalarda ondan daha pahalı
cekirgee sence hangisi bir akıl ver:)Ben araba ile takım puset düşünüyorum
Ev tipi almayacağım bu yüzden
Evde de ona koyarım ne olacak
Ben araba ile takım puset düşünüyorum
Ev tipi almayacağım bu yüzden
Evde de ona koyarım ne olacak
kg olarak 6 kg a kadar tartıyor ilk yeşil olan 12 kg a kadar o yüzden size sorayım dedim
ewet bende hissediyorum bebğimi vuruyo paşam resmennevet hissediyorum bana göre ama hala süphe ediyorum mesela eskısıne gore cok daha net
bende ondan kullanıyorum ama ac karna içemediğimden öğleden sonra acıkınca içiyorum .doktor içemezsen meyve suyuna kat iç dedi
http://www.e-bebek.com/fisher-price-yagmur-ormani-anakucagi_FPR-83339 11,3 kg ya kadar tasıyormus
cekirgee sence hangisi bir akıl ver:)
benimde canım sakız çiğniyorumMide yanmalarım çok fenaaa
ben onu kullanmama ragmen kan tathlılımde ferrıtın (demırım ) dusuk cıktı sımdı pekmeze basladım ac karnına 2 cay kasıgı ondan ıcıyorum evden cıkmadan ısede geldıgımde kan ılacımı ıcıyorum , 20-30 dk sonada kahvaltımı yapıyorum =) ve sıyah uzum yemeye basladım.
bende hap ıcemem hıc
öyle düşünüyorum ama araştırayım birazinternetten mi alacaksın ?
Bende de kansızlık var
Maltofer fol vermişlerdi memnun kalmaıdm
Gyno ferro... diye bi ilaç verdiler, kapsül şeklinde ve demir haricinde folik ve B12 de varmış içinde
öyle düşünüyorum ama araştırayım biraz
benimde canım sakız çiğniyorum
benım ıctıgımde demır ve folık asıt eksıklıklerınde yazıyor ustunde
evet masamı taşıycam wc ye az kaldı :)kızlar lavaboya çok sık çıkıyomusunuz
evdeyken sık ama işteyken cok gitmiyorum yaakızlar lavaboya çok sık çıkıyomusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?