2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

beyninde kist böbreklerinde genişleme bendeki rahime giden kanallarda daralma varmış 26. haftada yeniden çektiricez inşallah düzelir..

genelde belli bir haftadan sonra düzeliyor böyle şeyler ama insan kafaya takıyor ister istemez.

Benim bebeği besleyen damarların birinde küçük bir çentik varmış ben de ona kafayı takıyorum biraz 24-26. haftada geçebilir dedikleri halde. Öğle arası bi arkadaş da bana kardeşindeki durumu anlattı bunun üzerine; beyninin iki tarafında da büyük kistler varmıl ve 28. haftada hiçbirşeyi kalmamış çok şükür...

Senin doktor ne dedi?

beyninde kist böbreklerinde genişleme bendeki rahime giden kanallarda daralma varmış 26. haftada yeniden çektiricez inşallah düzelir..
:-((allahım korusun canım inş.allahın izniyle düzelir dua et canım bol bol..neden olduğunu sölemedimi peki doktor

Merhaba iyi düşün iyi olsun lütfen , hangi dr a nereye gidiyorsun ?

Benimde aynı sorunlar vardı biliyorsunuz ve ben en son profesöre gittim . Hatta bunun hakkında konu bile açmıştım.
İsteyenlere yardımcı olabilirim.

Aynı durum bende de var akşamları karnım iki katına çıkıyor sabahları foss diye iniyor gazdan dolayı öyle oluyordur ama ben her sabah acaba diyerek uyanıyorum hareketlerini hala net olarak hissedemediğim için galiba böyle korkularım var inşallah tez zamanda hissetmeye başlarım hafif hafif arada pıt pıt ediyor bir şeyler ama o mu değil mi anlamıyorum

valla canım ben 23. haftadayım hala hareket hissedince bile tedirgin oluyorum gazmı bebek mi die öyle süpheciyim korkuyorum çok ne yapayım

Merhaba iyi düşün iyi olsun lütfen , hangi dr a nereye gidiyorsun ?
Bölge Hastanesi Yeliz Akçelik ama çok pişmanım deli olucam doktor bulamıyorum koskoca anadolu yakasında gebzede dogru dürüst neden bilgi vermezler anlamıyorum paramızla rezil oluyoruz ya

Bölge Hastanesi Yeliz Akçelik ama çok pişmanım deli olucam doktor bulamıyorum koskoca anadolu yakasında gebzede dogru dürüst neden bilgi vermezler anlamıyorum paramızla rezil oluyoruz ya
canım doktorun hiçbir yorum yapmadımı bu konuda kıyama lütfen iyi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…