çok zor canım kolay gelsin keşke nazikçe durumu biliyosunuz çıksam olmaz mı filn deseydiniz keşkeKızlar şu saat oldu hala işteyim saat 6.30dan beri uyanığım tüm gün yoğundum halada burda duruyorum ne mesai veriyorlar ne birşeyyyy yazık banada yaaa
Merhabalar gerçekten durumunuzu öğrenince çok sinir oldum çalışma şartlarına ve anlayışı kıt amirlere. Siz yine sabırlıymissiniz.Kolay gelsin size ve çalışan bütün hamişlereamin inaşllah cümlemize kolaylık versin
Şeker yüklemesine bende bi anlam veremiyorum ve bi kaç haftaya Dr. Um benden de isteyecek.Canan Karatay da bas bas bağırıyor dOğmamis bebeğe ve kendinize şimdiden gereksiz şeker yüklemesi yaptırmayın diye.Bugüne kadar hatta hamile değilken bile yediğimız şekere tuzak dikkat ederken ölçüm adına vücudun gereğinden fazla şeker alımına hiç sıcak bakmıyorum ,mantikli da gelmiyor.Arastirmak lazım!!!Rus eltimle ne zaman hamilelikten konuşsak sağlık alanındaki geriligimiz beni kahrediyor. Önce şeker yuklemesinin neden yapıldığını anlamaya çalıştı sonra ülkesinden bir Dr bana haber göndermiş sakın öyle birşey yaptirmasin bebek için çok zararlı bizde yasak öyle bir uygulama bile mevcut değil diye..... Bugün de doğumdan sonra bir iki gün içinde hastaneden çıkardıklarını öğrenince şok oldu... efendim kendilerinde devlet hastanelerinde bile en az 2 hafta cikarilmiyormus. Sonra düşündüm ben bir günlük bebekle evde napicam diye... bi panik sardı.... bide bizdeki artan sezaryen oranı... kendisi 5 kilo normal doğmuş.... allahım o nasıl bi acı esigidir... yazı çok tutarsız oldu :) kimi niye elestiriyorum şaşırdım
Şeker yüklemesine bende bi anlam veremiyorum ve bi kaç haftaya Dr. Um benden de isteyecek.Canan Karatay da bas bas bağırıyor dOğmamis bebeğe ve kendinize şimdiden gereksiz şeker yüklemesi yaptırmayın diye.Bugüne kadar hatta hamile değilken bile yediğimız şekere tuzak dikkat ederken ölçüm adına vücudun gereğinden fazla şeker alımına hiç sıcak bakmıyorum ,mantikli da gelmiyor.Arastirmak lazım!!!Rus eltimle ne zaman hamilelikten konuşsak sağlık alanındaki geriligimiz beni kahrediyor. Önce şeker yuklemesinin neden yapıldığını anlamaya çalıştı sonra ülkesinden bir Dr bana haber göndermiş sakın öyle birşey yaptirmasin bebek için çok zararlı bizde yasak öyle bir uygulama bile mevcut değil diye..... Bugün de doğumdan sonra bir iki gün içinde hastaneden çıkardıklarını öğrenince şok oldu... efendim kendilerinde devlet hastanelerinde bile en az 2 hafta cikarilmiyormus. Sonra düşündüm ben bir günlük bebekle evde napicam diye... bi panik sardı.... bide bizdeki artan sezaryen oranı... kendisi 5 kilo normal doğmuş.... allahım o nasıl bi acı esigidir... yazı çok tutarsız oldu :) kimi niye elestiriyorum şaşırdım
Sanlisin canım :)Bana da nobet tutturmadilr bu yil cok sukur gercekten anlayisli bi idare :)
gebelik sekeri olup olmadigi sanirim baska turlu tespit edilemiyor gebelik sekeri hem anneye hem bebege zarar.ben bu nedenle yaptirmayi dusunuyirum cunku gebelik sekeri cikarsa hemen bir diyetisyene yonlendirip ona gore bir beslenme programı yapiliyor
Teşekkürler
Ilk 3 ay zararli diye biliyorum rahmin kasilmasina sebep oluyor die okumustum bi yerde rahim kasilinca sanirim bebegide atma girisiminde bulunuyor ama artik cok abartiya kacmadan yiyebilirizNar neden zararlıymış bilen var mı.Ben bu aralar biraz fazla yedim. Zarar vermişmiyimdir bebeğime
Gecmis olsun cnm bende bacaklarimin agrisindan cok cektim. Doktor magnezyum verdi oyle bi rahatladimki vardir onun bi tedavisi magnezyum kullaniyormusunGünaydinlar , zombi gibi geziyorum evin icinde uykusuzluktansirt agrim beni benden aldi uykusuzluktan basim agrio sabaha kadar dondum durdum :'( pes edip 4-5 gibi kalktim zaten (( 
Telefonla bilgi verdiklerini söylüyorlar ama tele cevap vermiyorlar hiç ben o yüzden gitmek zorunda kaldım numaramı aldılar normalde araliga kadar gruplar doluymus ben geçen ay başlayan gruptan ikinci dersten devam edicem sanırım başlayınca form gibi bişi doldurtcaklarCanim bende hamilelik kursu istiyorum kanuni buraz uzak ama gelmeyi isterim, kayitmi olmak gerekiyo bilgin varsa yardimci olur musun
İşte bizde öyle bi algı var hastane sonuçta en hijyenik en temiz olması gereken yer bizde mikrop kapansın diye yolluyorlarruslar ne anlar tıptan ya 2 hafta hastanedemi kalınır bütün hastalıkları kaparsın hem kendin hemde bebek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?