2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bugun seker yuklemesi yapildi. Acaba erken mi yapildi diye merak ettim ama sizlerden yaptiran oldu mu bu haftada? Bebegim de 570 grammis sizin bebisler ne durumda :KK49:
Ben 17 gün sonra yaptırıcam inşallah hem detaylı usg hem de seker yüklemesini.Ama sanırım benden başka herkes detaylıya girdi bir ben kaldım 25. haftamda gircem inşallah.

Kizlar bugun seker yuklemesi yapildi. Acaba erken mi yapildi diye merak ettim ama sizlerden yaptiran oldu mu bu haftada? Bebegim de 570 grammis sizin bebisler ne durumda :KK49:
Ben 17 gün sonra yaptırıcam inşallah hem detaylı usg hem de seker yüklemesini.Ama sanırım benden başka herkes detaylıya girdi bir ben kaldım 25. haftamda gircem inşallah.
Rus eltimle ne zaman hamilelikten konuşsak sağlık alanındaki geriligimiz beni kahrediyor. Önce şeker yuklemesinin neden yapıldığını anlamaya çalıştı sonra ülkesinden bir Dr bana haber göndermiş sakın öyle birşey yaptirmasin bebek için çok zararlı bizde yasak öyle bir uygulama bile mevcut değil diye..... Bugün de doğumdan sonra bir iki gün içinde hastaneden çıkardıklarını öğrenince şok oldu... efendim kendilerinde devlet hastanelerinde bile en az 2 hafta cikarilmiyormus. Sonra düşündüm ben bir günlük bebekle evde napicam diye... bi panik sardı.... bide bizdeki artan sezaryen oranı... kendisi 5 kilo normal doğmuş.... allahım o nasıl bi acı esigidir... yazı çok tutarsız oldu :) kimi niye elestiriyorum şaşırdım
Canım ben bu şeker yüklemesini yaptırmayı hiç istemiyordum doktorumla da konuştum bunu fakat beslenme şeklimizden dolayı gerekli olduğunu söyledi malum herşeyin yanına ekmek yiyen ve tatlıdan kopmayan bir milletiz rusların beslenme alışkanlıları bizimkinden çok farklı benimde arkadaşlarım var maşallah hepsi manken o yüzden kıyas yapmak doğru değil bence sıkma canını.

Herkese günaydın,nöbeti olanlara Allah kolaylık versin çok zor bir durum insan evde bile rahat edemiyor bazen heleki iş yerinde :( Bu arada bende gece çok dönüyorum ama yerimden kalmıyorum direniyorum sabahta baş ağrısı :(

günaydınnn canlarımmm:-))

yokk canım bende daha girmeim allah nasip ederse pazartesi gircemmm

günaydın kızlar mutlu haftasonları ..BENDE ERKENDEN KALKTIM HEM COK ACIKTIM HEMDE sadece sağa yatmaktan sağ tarafım tutuldu. sol kolum cok ağrıyor tetenozdan dolayı :( bu ara bebiş çok az oynuyor sizdede öylemi

Back
X