- 17 Kasım 2013
- 232
- 298
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Forumu takip etmek hayli zor...
aklımda kalan konulara tepki vereyim
1. Hamilelikte Narin zararlı olduğunu ilk kez bu forumda okudum. İnternette çok iyimser yazılar vardı. Günde bir tane yedim bi ara epey hiç bi sorun olduğunu düşünmüyorum. Tabiki bilimsel bi dayanağım yok :)
2. Ben nöbet meselesini konuşarak en fazla zemin ve bahçe olmamasına ikna edebildim. Ne anlayışlı idarecileriniz varmış. Ben henüz raporda almak istemiyorum ama bel ağrılarım artıyor nöbet günleri
3. Ah şu bel ağrıları bazen yuruyemiyorum durdugum yerde acidan bagiriyorum kalcalarim çok acıyor
4. Kanuni hastanesine yakın oturanlar için... bi ara o hastaneyle ilgili çok olumsuz şeyler yazmıştım hala da geçerli.... ama saatleri bana uygun bi gebe okulu varmış ayda bir çarşamba günleri 1-4 arası ben haftaya basliyicam umarım beni sasirtirlar...
5. Araç kullanan arkadaşlar kaçıncı aya kadar kullanabiliriz araç öyle bir kıstas varmı? Kısa mesafede olsa malum istanbul trafiği.. bebeğim panik atak olucak :)
Cnm sen nreye gidiysn ayrntli icin ?biz yarın ayrıntılıya gidiyoruz kısmetse bakalım görücez oğlumu:)
Tesekkur ederiz :)Gülerek kullanın canımm
iyidir sizler nasılsınız sayfa okadar dolmuş ki yetişemiyorum hızınıza maşallah kızlarr
Ben bugün Dr umla konuştum seker yüklenmesiyle ilgili yaptırmak istemiyorum dedim önce açlık tokluk şekerine bakariz gerek olacağını düşünmüyorum dedi,ben ilk gebeligimde seker yükleme testinde fenalık gecirmistim,tekrar göze alamam...arkadaşlar bende ebeyim,tecribelerime dayanarak söylüyorum zayıf bebek daha zor doğuyor,normal doğumdan korkmayın dayanılmaz acisi yok,bebegin başı çıktığı an sizde çok rahatliyorsunuz....Rus eltimle ne zaman hamilelikten konuşsak sağlık alanındaki geriligimiz beni kahrediyor. Önce şeker yuklemesinin neden yapıldığını anlamaya çalıştı sonra ülkesinden bir Dr bana haber göndermiş sakın öyle birşey yaptirmasin bebek için çok zararlı bizde yasak öyle bir uygulama bile mevcut değil diye..... Bugün de doğumdan sonra bir iki gün içinde hastaneden çıkardıklarını öğrenince şok oldu... efendim kendilerinde devlet hastanelerinde bile en az 2 hafta cikarilmiyormus. Sonra düşündüm ben bir günlük bebekle evde napicam diye... bi panik sardı.... bide bizdeki artan sezaryen oranı... kendisi 5 kilo normal doğmuş.... allahım o nasıl bi acı esigidir... yazı çok tutarsız oldu :) kimi niye elestiriyorum şaşırdım
banada kasımın sonuna gün verdi yaptırmk istersen yaparız dedi muhtemeln yaptırıcm ben ne kadar kilosu var boyu nasıl daha 24 kasımda öğrenicem çok zamn varKizlar bugun seker yuklemesi yapildi. Acaba erken mi yapildi diye merak ettim ama sizlerden yaptiran oldu mu bu haftada? Bebegim de 570 grammis sizin bebisler ne durumda

Masallah bebegine canim cinsiyet neydi? seker yüklemesi nasildi bu arada? Bende yarin gideceğim doktora bakalim bizim prenses kac gram oldu senle ayni gun gözüküyor doğumlar:)Kizlar bugun seker yuklemesi yapildi. Acaba erken mi yapildi diye merak ettim ama sizlerden yaptiran oldu mu bu haftada? Bebegim de 570 grammis sizin bebisler ne durumda
Allh yardmcin olsun yaa cok zor valla ne isiyms bu saatte sana bari yaptrmasalaryaKızlar şu saat oldu hala işteyim saat 6.30dan beri uyanığım tüm gün yoğundum halada burda duruyorum ne mesai veriyorlar ne birşeyyyy yazık banada yaaa
Kızlar şu saat oldu hala işteyim saat 6.30dan beri uyanığım tüm gün yoğundum halada burda duruyorum ne mesai veriyorlar ne birşeyyyy yazık banada yaaa
NASI YA SAAT KAÇ OLMUŞ NERDE ÇALIŞIYORSUNKİKızlar şu saat oldu hala işteyim saat 6.30dan beri uyanığım tüm gün yoğundum halada burda duruyorum ne mesai veriyorlar ne birşeyyyy yazık banada yaaa
ruslar ne anlar tıptan ya 2 hafta hastanedemi kalınır bütün hastalıkları kaparsın hem kendin hemde bebek.Rus eltimle ne zaman hamilelikten konuşsak sağlık alanındaki geriligimiz beni kahrediyor. Önce şeker yuklemesinin neden yapıldığını anlamaya çalıştı sonra ülkesinden bir Dr bana haber göndermiş sakın öyle birşey yaptirmasin bebek için çok zararlı bizde yasak öyle bir uygulama bile mevcut değil diye..... Bugün de doğumdan sonra bir iki gün içinde hastaneden çıkardıklarını öğrenince şok oldu... efendim kendilerinde devlet hastanelerinde bile en az 2 hafta cikarilmiyormus. Sonra düşündüm ben bir günlük bebekle evde napicam diye... bi panik sardı.... bide bizdeki artan sezaryen oranı... kendisi 5 kilo normal doğmuş.... allahım o nasıl bi acı esigidir... yazı çok tutarsız oldu :) kimi niye elestiriyorum şaşırdım
bir firmada işin cıkmasını bekliyorum müdürüm hamile olduğumu biliyor saat 22den beri benim işim bitti ama bana sen cık demiyor bende ne yapucam doğumdan sonra hemen iş değiştiricem.NASI YA SAAT KAÇ OLMUŞ NERDE ÇALIŞIYORSUNKİ
ben kimya mühendisiyim kızlar kalite güvence departmanında çalışıyorum bir müşteri şiakayeti aldık bu saate kadar oldu mu olcak mı diye bekliyoruz müdürümle kaldık ama gözümden uyku akıyor ayaklarım ağrıdı oturdum işin bitmesini bekliyorum 12ye doğru cıkarız herhalde. Eşimde evde söyleniyor bu saate kadar ordamısın diye sanki keyfimden duruyorum bereket her zaman olan bir durum değil