2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hiziniza yetisemiyorum kızlar masallahiniz var, sayfalari 50ser 50ser atliyorum bu gidişle bu topik doğumdan sonra kac sayfa olur acaba :rolleyes::confused::nazar:

Selam kızlar sabaha 7.5 ta başladım oğlumu kursa gönderdim Evimin islerini hallettim şimdi de tv karşısında keyif yapıyorum birazdan oğlumu almaya gidicem hava buz gibi yaa

Canım ben bu şeker yüklemesini yaptırmayı hiç istemiyordum doktorumla da konuştum bunu fakat beslenme şeklimizden dolayı gerekli olduğunu söyledi malum herşeyin yanına ekmek yiyen ve tatlıdan kopmayan bir milletiz rusların beslenme alışkanlıları bizimkinden çok farklı benimde arkadaşlarım var maşallah hepsi manken o yüzden kıyas yapmak doğru değil bence sıkma canını.[/QUOTE]
bak bu konuda haklısın işte birebir kıyas doğru deil benim zaten glukoz değerim normalin altında yaptirmiycam sulalede yok Şeker ben sansliyim zeki kız kardeşim yaptırmış oda hamile 31 haftalik

Selam kızlar.. Ben geçen hafta şeker yükleme testi yaptırdım, doktor yaptırmamanın çok ciddi sonuçları olabileceğini söyleyerek beni zorla ikna etti. Eğer yaptırmazsak ve hamilelik şekerimiz varsa bebeğin öncelikli olarak solunum sistemi olmak üzere bütün iç organlarının gelişimi normalden az oluyor ve erken doğum, düşük vs. gibi problemler olabiliyormuş. Bu sebeple yaptırın bence. Hem içirdikleri de 2 bardak bol şekerli su, benim içtiğimin tadı limonata gibi limon aromalıydı. Sonucum yüksek çıktı, 15 gün sonra yeniden şekerim ölçülecek hala yüksekse ona göre ilaç, diyet vs. uygulanacak. Hakkımızda hayırlısı olsun artık, bebeğim sağlıklı olsun da gerisi önemli değil :anneadayı:

önceden hafta sonuna bırakmazdım simdi cumartesılerı yapıyorum eger dısarıda bır ısım yoksa
Offf yaa bende temizlik yapıcam ama hiç istemiyor canım bu evlerde sürekli kirleniyor bunun bir çözümü yok mu yaa:)
Haftaya temizlikci almaya başlıca artık iki haftada bir işimi bayagi kolaylaştıracak yoksa gücüm yetmiyor kapılar camlar yüksek yerler eşim yapınca içime sinmiyor arkasından o evden çıkınca bi daha yapıyorum ne yalan söyleyeyim :)kadın olmak hele de çalışan kadın olmak çok zor iş. ;)

Günaydın kizlar iyi haftasonları güne saat 8 de baş ağrısı ole başladım parola da aldım ama fayda etmedi

arkadaslar normal doğumdan sonra hersey aynisi gibi oluyor mu?
internette okudum deformasyonlar oluyormus vagina da falan normal dogum yapan arkadaslar lutfen biraz bilgilendirme yapsin doktora daraltma icin bisi solememize gerek var mi yengeme yapmis doktoru

Back
X