Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen bi ara giremedim..Sanırım forumda sıkıntı var, kapalı diyor
aynen yarım gün çalışmada günü öldürüyor resmen keşke çalışılmasa kahvaltı yapıp eve gidiyoruz sadecesıkıcı bir gün öğlene kadar çalışıyorum bugün hava güneşli ama serin bide eve gidip temizlik yapıcam.
aynen yarım gün çalışmada günü öldürüyor resmen keşke çalışılmasa kahvaltı yapıp eve gidiyoruz sadece

bende 2 de çıkıcam bugün temizliğimi cuma akşamları yapıyorum yoksa c.tesi zor oluıyosıkıcı bir gün öğlene kadar çalışıyorum bugün hava güneşli ama serin bide eve gidip temizlik yapıcam.
bende 2 de çıkıcam bugün temizliğimi cuma akşamları yapıyorum yoksa c.tesi zor oluıyosıkıcı bir gün öğlene kadar çalışıyorum bugün hava güneşli ama serin bide eve gidip temizlik yapıcam.
bende 2 de çıkıcam bugün temizliğimi cuma akşamları yapıyorum yoksa c.tesi zor oluıyo
banada akşam kayınvalidem ve görümcelerim gelecek alışveriş ve yemek hazırlamam lazım yarını da kendime ayırıcam.önceden hafta sonuna bırakmazdım simdi cumartesılerı yapıyorum eger dısarıda bır ısım yoksa
banada akşam kayınvalidem ve görümcelerim gelecek alışveriş ve yemek hazırlamam lazım yarını da kendime ayırıcam.
sağol canım .kolay gelsin canım..
Offf yaa bende temizlik yapıcam ama hiç istemiyor canım bu evlerde sürekli kirleniyor bunun bir çözümü yok mu yaa:)önceden hafta sonuna bırakmazdım simdi cumartesılerı yapıyorum eger dısarıda bır ısım yoksa