• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

biz de istesek istanbuldayim ben buralarda nerden yaptirabilirim acaba bi de boyutlarini zahmet olmazsa yazar misin eni ve boyu kac cm?

Kızlar çok çok utanarak soruyorum aranızda cani benim gibi sigara isteyen varmı?hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bıraktım zaten günde 8-9tane icerdim,ilk aylarda bulantilardan dolayı canım hic istemedi,ama şu son günlerde hic aklımdan çıkmıyor,ise giderken yanima para almıyorum sigara almamak için deli olacam resmen,biri bana yardim etsin lutfen

Merhaba guzel anneler ve melekleri :D insallah hepiniz cok iyisinizdir hasta olanlara acil sifa bulantilari olanlara bol bol sabir mutlu bi haftasonu gecirenlere bol bol nice mutluluk bebislerinizle insallah bu arada herkes yolu yariladi gozumuz aydin :D bebeklerde bol bol hareket ediyo insallah :) nerdeyse herkes cinseyetleri ogrendi ve alisverislere basladi hepimize kolay gelsin insallah ve bir Allahim bir an once meleklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin :D

Merhaba guzel anneler ve melekleri :D insallah hepiniz cok iyisinizdir hasta olanlara acil sifa bulantilari olanlara bol bol sabir mutlu bi haftasonu gecirenlere bol bol nice mutluluk bebislerinizle insallah bu arada herkes yolu yariladi gozumuz aydin :D bebeklerde bol bol hareket ediyo insallah :) nerdeyse herkes cinseye

biz de istesek istanbuldayim ben buralarda nerden yaptirabilirim acaba bi de boyutlarini zahmet olmazsa yazar misin eni ve boyu kac cm?
canım bizde değil kvdelerde gittiğimde bakıyım boyutlqrına

Kızlar çok çok utanarak soruyorum aranızda cani benim gibi sigara isteyen varmı?hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bıraktım zaten günde 8-9tane icerdim,ilk aylarda bulantilardan dolayı canım hic istemedi,ama şu son günlerde hic aklımdan çıkmıyor,ise giderken yanima para almıyorum sigara almamak için deli olacam resmen,biri bana yardim etsin lutfen

Bu beşik bebeği sallanmaya alıştırıp sizi çıldır ta bilir,çalışan bir anneyseniz sallanmak isteyen bebek sizi çok yormazmi?
canım bende bırakamadım bitürlü :( ilkzamnlr 6-7 içiyodum şimdi en fazla 3 içim istiyo okadar zorluyo ki beni ona zararlı olan sigara hariç herşeyi bırktım bu zıkkımı bırakamıyorum. Bu arada çalışıyorum zaten bu beşik kv delerde duracak oraya gittikçe kullanıcaz çok sallamayız bizde :)

Al benden de okadar.ben 3. Aya kadar arada eşinden bi nefes çektim ne yalan söyliyeyim hiç tiksinmedim.sonra tamamen bıraktım çok şükür.ama şu bikaç gündür ben de aş eriyorum resmen.kesinlikle bir nefes dahi içmem ama uyuz oluyorum neden canım istiyo diye kızıyorum sürekli kendime.hatta gece rüyamda yaktım içtim kahveyle bir mutluydum anlatamam:)alıp içmiceksin inanıyorum sana arkadaşım,yazık etmiceksin yavruna .bence utanmadan bu derdi de paylaşmalıyız.bu da bir bağımlılık destek olalım birbirimize..

canım bizde değil kvdelerde gittiğimde bakıyım boyutlqrına

canım bende bırakamadım bitürlü :KK43: ilkzamnlr 6-7 içiyodum şimdi en fazla 3 içim istiyo okadar zorluyo ki beni ona zararlı olan sigara hariç herşeyi bırktım bu zıkkımı bırakamıyorum. Bu arada çalışıyorum zaten bu beşik kv delerde duracak oraya gittikçe kullanıcaz çok sallamayız bizde :)
Bırak arkadaşım ne olur bırak.bak bana bi arkadaşım ve nişanlısı gelmişti.öyle yakıp içmiyodum ama kocamdan nefes çektiğim oluyodu arada.çünkü çevremde 1 paket içip çocuğu sağlıklı(sözde)doğanlar vardı.neyse o arkadaşımın yengesi dopuma 1 hafta kala kaybetmiş bebeğini ve doktor sigaradan demiş.alakası var yok bilemem ama ben çok korktum.ne nefes çektim bir daha nede yanımda içirdim.eşimde sözverdi hiç içtiğini göstermedi bana.20 yıllık günde 1,5 paket içen ve gerçekten bu işten keyif alan bşriyim.içmiyorum düşün yapabildim.tek düşündüğüm içtiğim için bebeğime birşey olursa neyaparım oldu.ilk gün zor geçti zamanla hafifledi hatta saçlarımın o mis kokusu çok da hoşuma gitti.arada istiyorum tabiki bahaneler üretiyorum.ama yinede içmiyorum ve içmicem de.nolur bugün son olsun seninde.doktorun karşına geçip bebeğinde şu var sigara içmişsin dediğini düşün.zaten o zaman bırakırsın.Allah yardım etsin

Eki Görüntüle 1289959 Eki Görüntüle 1289960 Eki Görüntüle 1289963
Kizcemin odası olacak insallah Oğluma yapmıştım. Karyoladan ve sifonyerden çok memnunum bütün eşyalarını topluyor
Çok güzelmiş canım güle güle kullansın.Bende büyüyen beşik düşünüyorum ama kararsızım :110:
iyi aksamlar guzel anneler ve bebisleri iyisinizdir insallah biz cok iyiyiz allaha sukur haftaya persembe gunu hem bebigimi gormeye gidiyorum hemde cinsiyetini ogrenmeye cok heycanli ve mutluyum :D suan icin bi problemimiz yok sok sukur gobis cikiyor yavas yavas :D tek korkum su ki ben surekli evdeyim disari flan cikmiyorum daha dogrusu esim istemiyo yurtdisinda oldugum icin ve bizim oturdugumuz yer cok felaket bir yer hirlisi hirsizi cok var o yuzden yalniz cikamiyorum ama dogumun daha kolay olmasi icin YURUS en basta gelen spor ve ben evde oturdukca dogumun zor olacak diye korkuyorum :KK43: evde hamilelikte yapilan sporlara baslicam en azindan onlar kolaylastirir... siz ne dersiniz hanimlar dusunceleriniz nedir ?
Canım bende hep evdeyim hiç çıkamıyorum maalesef :(

A101 de huggies islak mendil ikili paket haftasonu indiriminde 3.95 tl kizlar.uc koli aldik stokladik oglumda memnun kalmistim zaten buyugune de el silme vs hala kullaniyoruz ilgilenenlere duyurulur

Canım ben de uzun yıllardır kullaniyordum hamile oldugumu ogrenir ogrenmez biraktim esimde destek oldu bana o da bıraktı ilk aylar görüntüsünden bile kusuyordum sonralari canim istemeye başladı benimde ama hiç icmedim içilen ortamda da bulunmamaya çalışıyorum.lutfen sende iradene sahip ol vicdanınla düşün o minicik savunmasız bebeğe zarar vermeye ne hakkimiz var sakin içme. İçen arkadaş varsa da biraksin lütfen bebeklerimiz 12-13 yaşına geldiginde sigara ictiklerini ogrenirsek ne yaparız düşünün simdi onlari savunmasiz bize muhtaclarken zehirlemeye ne hakkımız var:KK43::KK43::KK43:

Gözün aydın canim Allah in izniyle benim bebeğimde de kaybolur bende iyi haberleri paylaşırım sizinle
İnşallah canim sen ne zmn gidiyorsun doktora içini ferah tut benim doktorum o çok basit bir şey bazen doguma kadar oluyor dogumdan sonra kayboluyor dedi üzülme iyidir bebişin Allahin izniyle:nazar:

diger hamileligimde sigara kulune asermistim resmen icmek degil ama kokusu kulu beni cekiyordu aylardir icmemisin tek nefes bile alsan devami gelir ve kesinlikle dogumdan sonra bile baslama lutfen seytana uyma

Back
X