2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

http://www.gebelik.org/dosyalar/diabet.html

C
Cok iyiynis dogum tarihin tam denk geliyo uc hafta kala ayrilmak zorundasin 5 haftayi ekletebiliyosun ben de belki bir hafta calisirm somestirdan sonra ya da calismayip haziran seminerinde mudurden izin isterim bu eylulde kucuk bebegi olanlara kafadan izin verdi gelmediler bana da verir herhalde

Masallah bebegine canim cinsiyet neydi? seker yüklemesi nasildi bu arada? Bende yarin gideceğim doktora bakalim bizim prenses kac gram oldu senle ayni gun gözüküyor doğumlar:)
canım cinsiyeti erkek. Şeker yüklemesi de mide bulandırıcı bişeydi iki bardak şekerli su gibi bişi içtim aç karna sonra 1 saat sonra kan aldılar. Öğleden sonra çıktı sonuçlarım normalmiş. Senin durumlar nasıl :)

Kızlar dün 0-1 ay için tulum aldık polar gibi bir şey.
2-3 ay mı alsak dedik de bebek ilk doğduğunda soğuk oalcak asıl, doğunca ne giyecek bu seer herşeyi büyük alırsak?
0-1 alınca da yazık oluyomuş gibi geliyo insana, kararsız kaldım...

kaç kilo doğaağını bilmiyoruzki ben yenidoğan setinnden 2 tane alcam gerisini hep 3 ay almayı düşünüyorum

ben genelde 0-3 ay alıyorum, çok beğendiğim şeylerden de dayanamıyorum 3-6 ay alıyorum :) öylede alsak böylede alsak zaten hemen büyüyecek inşallah kuzucuklartecrübeli anneler daha iyi bilir, onlar ne yaptılar ki acep?

0-3 ay alıyorum da C&A'dan aldım bunu 0-1 ay diyo... iyice küçük..

acaba 2-3 ayla mı değiştirsem oldum

zaten önümüz yaz olacak. gerisinide yazlık alırız artık :) kışlık cok almıcam ben büyücek çünkü sneye kış kadar

Hadi gözün aydin inşallah bizimde iyi cikar cok şükür bizde cumartesi gittik kist vardi beyninde kaybolmuş darisi sıkıntısi olan annelerin başına inşallah

Insllh dedign gbi olur cnm ya bu konu onmli bizm icin

kaç mg'lık şeker verdiler 50 mi 75 mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…