http://www.gebelik.org/dosyalar/diabet.htmlGünaydın kızlar.benim kafama bişi takıldı.bende insülin direnci var ve bu nedenle yükleme testim normalde de sorunlu çıkıyo.bu nedenle ilaç kullandım diyet yaptım ve o arada hamile kaldım.doktor ilacı bıraktırdı ama ben hep dikkat ediyorum yediğime.şindi 3 hafta sonra yükleme yapılcak ve büyük ihtimalle sorunlu çıkıcak eee nolcak benim durumum:)
Cok iyiynis dogum tarihin tam denk geliyo uc hafta kala ayrilmak zorundasin 5 haftayi ekletebiliyosun ben de belki bir hafta calisirm somestirdan sonra ya da calismayip haziran seminerinde mudurden izin isterim bu eylulde kucuk bebegi olanlara kafadan izin verdi gelmediler bana da verir herhaldeBenim tahmni dogum tarihi de 2 mart yani 2. Donem okul acildktan 3 hafta sonra. Zaten son 3 hafta mecbur izne ayriliyorzya bn calisablr raporu alip 35. Haftya kadr calssam ilk 5 haftyi sonuna ekletsem olurmki ? Boyle olursa hazirana kadr kurtaryo beni insllh olur yaa :)
canım cinsiyeti erkek. Şeker yüklemesi de mide bulandırıcı bişeydi iki bardak şekerli su gibi bişi içtim aç karna sonra 1 saat sonra kan aldılar. Öğleden sonra çıktı sonuçlarım normalmiş. Senin durumlar nasıl :)Masallah bebegine canim cinsiyet neydi? seker yüklemesi nasildi bu arada? Bende yarin gideceğim doktora bakalim bizim prenses kac gram oldu senle ayni gun gözüküyor doğumlar:)
kaç kilo doğaağını bilmiyoruzki ben yenidoğan setinnden 2 tane alcam gerisini hep 3 ay almayı düşünüyorumKızlar dün 0-1 ay için tulum aldık polar gibi bir şey.
2-3 ay mı alsak dedik de bebek ilk doğduğunda soğuk oalcak asıl, doğunca ne giyecek bu seer herşeyi büyük alırsak?
0-1 alınca da yazık oluyomuş gibi geliyo insana, kararsız kaldım...
Kızlar dün 0-1 ay için tulum aldık polar gibi bir şey.
2-3 ay mı alsak dedik de bebek ilk doğduğunda soğuk oalcak asıl, doğunca ne giyecek bu seer herşeyi büyük alırsak?
0-1 alınca da yazık oluyomuş gibi geliyo insana, kararsız kaldım...
KIZLAR ŞEKER YÜKLEMESİNİ KAÇA YAPTIRDINIZ ?
ben genelde 0-3 ay alıyorum, çok beğendiğim şeylerden de dayanamıyorum 3-6 ay alıyorum :) öylede alsak böylede alsak zaten hemen büyüyecek inşallah kuzucuklartecrübeli anneler daha iyi bilir, onlar ne yaptılar ki acep?
zaten önümüz yaz olacak. gerisinide yazlık alırız artık :) kışlık cok almıcam ben büyücek çünkü sneye kış kadarben genelde 0-3 ay alıyorum, çok beğendiğim şeylerden de dayanamıyorum 3-6 ay alıyorum :) öylede alsak böylede alsak zaten hemen büyüyecek inşallah kuzucuklartecrübeli anneler daha iyi bilir, onlar ne yaptılar ki acep?
kaç kilo doğaağını bilmiyoruzki ben yenidoğan setinnden 2 tane alcam gerisini hep 3 ay almayı düşünüyorum
zaten önümüz yaz olacak. gerisinide yazlık alırız artık :) kışlık cok almıcam ben büyücek çünkü sneye kış kadar
Hadi gözün aydin inşallah bizimde iyi cikar cok şükür bizde cumartesi gittik kist vardi beyninde kaybolmuş darisi sıkıntısi olan annelerin başına inşallahcanım cinsiyeti erkek. Şeker yüklemesi de mide bulandırıcı bişeydi iki bardak şekerli su gibi bişi içtim aç karna sonra 1 saat sonra kan aldılar. Öğleden sonra çıktı sonuçlarım normalmiş. Senin durumlar nasıl :)
Insllh dedign gbi olur cnm ya bu konu onmli bizm icinC
Cok iyiynis dogum tarihin tam denk geliyo uc hafta kala ayrilmak zorundasin 5 haftayi ekletebiliyosun ben de belki bir hafta calisirm somestirdan sonra ya da calismayip haziran seminerinde mudurden izin isterim bu eylulde kucuk bebegi olanlara kafadan izin verdi gelmediler bana da verir herhalde
canım cinsiyeti erkek. Şeker yüklemesi de mide bulandırıcı bişeydi iki bardak şekerli su gibi bişi içtim aç karna sonra 1 saat sonra kan aldılar. Öğleden sonra çıktı sonuçlarım normalmiş. Senin durumlar nasıl :)
ben bi poliklinikte sordum
50mg 20tl
75mg 25tl
100mg 30 tl dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?