Bende kullanıyorum ne kadar riskli acaba. Onsuz hiç birşey temizlenmiyor sanki...
SAOL CANIM İÇİMİ RAHATLATTIN BENİM Bİ DAHAKİ RANDEVUM ONUNDA DR GITTIGIMDE SEKER YUKMEMESİ YAPMAK İÇİN DR KENDİMİ CAGIRIYOR YOKSA GIDERKEN AC MI GİTMEM GEREKİYORcanım seninkiler ,ik,iz ve bence kiloları çok normal 21. haftada 340 grdı benimki
ben suyla karıştırıyorum keskin kokusu gitsin diye ama yinede insan tereddüt ediyor.Nomatter paylaşmıştı sanırım
Önerilmiyor düşüğe bile sebep yazıyordu Allah korusun
Burnunu tıka kolzete dök çık istersen, başında çok vakit kaybetme
Ben onu bile yapmayacam artık, yaparsa eşim yapsın
Ben kaçırmışım o yazıyı. Bende yapmam bundan sonra. TırstımNomatter paylaşmıştı sanırım
Önerilmiyor düşüğe bile sebep yazıyordu Allah korusun
Burnunu tıka kolzete dök çık istersen, başında çok vakit kaybetme
Ben onu bile yapmayacam artık, yaparsa eşim yapsın
inşallah geçer o zamana kadar da hallederiz canım . ben de aynı durumdayım merak etme. aşı mutlaka yaptır canım tetanoz zaten canlı virüs bir aşı değil zararı olur diye korkma. hem de doğumda anneyi ve bebeği koruması açıısndan önemli. ayrıca doğum öncesi de önemli. aslında düzenli yapılması gereken bir aşı. biraz araştırırsan netten tetanozun allah korusun ne kadar tehlikeli olduğunu görürsün. tedavisi olan bi durum değil ne yazık ki. o yüzden riske atmaya değmez derim ben . yine de tercih senin tabi.şeker yüklemesi beni de çok düşündürüyor, sabah aç kalktığımda kusuyorum ben hala geçmedi, bişiyler yemezsem gözüm dönüyoraç duramıyorum ki... nasıl olacak o iş hiç bilemiyorum yani:) aşı konusunda da kararsızlardanım hala yaptırmadım... 
şeker yüklemesi beni de çok düşündürüyor, sabah aç kalktığımda kusuyorum ben hala geçmedi, bişiyler yemezsem gözüm dönüyoraç duramıyorum ki... nasıl olacak o iş hiç bilemiyorum yani:) aşı konusunda da kararsızlardanım hala yaptırmadım... 
Inşallah hep birlikte kurtulalim şu sorunlardan sağlıkla kavusalim yavrularımizaİnşallah canım benim birbirimize duaciyiz
Çok güzel olmuşlar.Günaydın herkese
Cumartesi işe gelmedim
Keçe ile uğraştım biraz
Eki Görüntüle 1290802 Eki Görüntüle 1290803
Pembe beyazından kızıma magnet yapacam inşallah :)
Çok güzel olmuşlar.
SAOL CANIM İÇİMİ RAHATLATTIN BENİM Bİ DAHAKİ RANDEVUM ONUNDA DR GITTIGIMDE SEKER YUKMEMESİ YAPMAK İÇİN DR KENDİMİ CAGIRIYOR YOKSA GIDERKEN AC MI GİTMEM GEREKİYOR
bolbol su iç derinin nemlenmesinde en iyi şey bol su içmek.Naılsınız arkadaşlar bebişler ve sizler iyi misiniz? Bebeşin kilo meselesine takılan arkadaşlar takılmasın lütfen yapı meselesi biraz küçük doğsada büyüyor büyük doğsada büyüyor :) Sağlıklı olsunlar yeter..
Yarın aşımı yaptırcam çarşamba doktor randevum var umarım bebeğim iyidir. Bir iştahım arttıki anlatamam size ne görsem yiyorum hatta hiç durmadan yiyorum kaç kilo olduğumu merak ediyorum. Birde göbeğim kocaman oldu artık :)) Bu zamana kadar hamilemisin diyen yoktu şimdi aaaa hamilemisin diyorlar..
Birde benim vucudum özelliklede karnım pul pul dökülüyor ne lierac ne bebe yağı fayda etmiyor nivea krem sürüyorum o da tam geçiştirmiyor. Ne yapsam bilemedim. İşte böyle hayırlı haftalar hepimizee..
Günaydın Bağnur
2 saat filan bekleniyo dmeişsin
Toplam kaç saat sürüyo ki
O gün izin mi almak laızm
Ben gidip geliyodum işe hemen, diğer kontrollerde
canım 75 gr lık şeker yüklemesinde once aç karnına kan alıyorlar sonra suyu içiyorsun 1 saat sonra kan veriyorsun.1 saat daha bekleyip 2. kanı veriyorsun toplam 2 saat bekliyorsun.eğer 100 grlık yaparlarsa 3 saat her saat başı 3 kere kan veriyorsun.benim bulantım çok oluyor diye 2 saat en fazla bekleyebiliriz dedik 75 gr lık yaptırdı dr'um .3 saat beklemek zor oluyor.
annişleeer aranızda medivia yada fsm tıp merkezine giden var mı?doktorumu değiştirmek istiyorumda
gunaydın kızlar:)))
c.tesi ayrıntılı ulstrasonumuz vardı çok şükür herşeyi normal çıktı 365 gr olmuş ve kesin erkek dedi:)bu arada şeker yüklemesini ben daha önce 2 kere yaptırdım.ilki 50 gr ikinci 75 gr.aralıkta 75 gr lık şeker yüklemesi tekrarlanıcak.tavsiyem yanınıza 1 lımon getirmeniz.ve o lımonu iki bardağada sıkıp o şekilde içmeniz.lımonata gibi oluyor içerken zorlanmıyorsunuz.benim bulantılarım çok oluyordu ona ragmen içimde 75 gr lık şeker testinde 2 saat tuttum çunku çıkartırsanız bozuluyor test başka zamana kalıyor.yanınıza kıtap felan getirin okumak için oyalanıcak şeyler yani.çunku beklerken uyumak yasak yürümek yasak oturup bekliyorsunuz.bulantısı olan arkadaşlar için zor oluyor ama bulantısı geçen arkadaşlar düşünücek bişey yok korkmayın:)
Bende kullanıyorum ne kadar riskli acaba. Onsuz hiç birşey temizlenmiyor sanki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?