2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende kullanıyorum ne kadar riskli acaba. Onsuz hiç birşey temizlenmiyor sanki...

Nomatter paylaşmıştı sanırım
Önerilmiyor düşüğe bile sebep yazıyordu Allah korusun
Burnunu tıka kolzete dök çık istersen, başında çok vakit kaybetme
Ben onu bile yapmayacam artık, yaparsa eşim yapsın

ben suyla karıştırıyorum keskin kokusu gitsin diye ama yinede insan tereddüt ediyor.

Ben kaçırmışım o yazıyı. Bende yapmam bundan sonra. Tırstım

inşallah geçer o zamana kadar da hallederiz canım . ben de aynı durumdayım merak etme. aşı mutlaka yaptır canım tetanoz zaten canlı virüs bir aşı değil zararı olur diye korkma. hem de doğumda anneyi ve bebeği koruması açıısndan önemli. ayrıca doğum öncesi de önemli. aslında düzenli yapılması gereken bir aşı. biraz araştırırsan netten tetanozun allah korusun ne kadar tehlikeli olduğunu görürsün. tedavisi olan bi durum değil ne yazık ki. o yüzden riske atmaya değmez derim ben . yine de tercih senin tabi.

Ben yaptırdım
Doktorum da kendi hamileliğinde yaptırmış
2.dozu da 27 Kasım da vurulacağım kısmetse

kızlar tetanoz asinizi mutlaka yaptırın,tetanoz yüzünden doğumda ölen jinekolog tanıyorum ben,sakin özel de doğum yapacam bişey olmaz demeyin...ne olacağı hangi koşullarla karşı karsiya kalacağımız belli olmaz

annişleeer aranızda medivia yada fsm tıp merkezine giden var mı?doktorumu değiştirmek istiyorumda

SAOL CANIM İÇİMİ RAHATLATTIN BENİM Bİ DAHAKİ RANDEVUM ONUNDA DR GITTIGIMDE SEKER YUKMEMESİ YAPMAK İÇİN DR KENDİMİ CAGIRIYOR YOKSA GIDERKEN AC MI GİTMEM GEREKİYOR

sana şeker yüklemesi yapıcam dedımı 26-28 haftalar arası yapıyorlar canım bana dedıler mesela o haftalarda gel seker yuklemesı yapılcak dıe bır de ac gıtmen gerekıyor bana aksam saat 10 dan sonra bır sey yeme dedıler kan ve ıdrar da alıcaklar

Naılsınız arkadaşlar bebişler ve sizler iyi misiniz? Bebeşin kilo meselesine takılan arkadaşlar takılmasın lütfen yapı meselesi biraz küçük doğsada büyüyor büyük doğsada büyüyor :) Sağlıklı olsunlar yeter..
Yarın aşımı yaptırcam çarşamba doktor randevum var umarım bebeğim iyidir. Bir iştahım arttıki anlatamam size ne görsem yiyorum hatta hiç durmadan yiyorum kaç kilo olduğumu merak ediyorum. Birde göbeğim kocaman oldu artık :)) Bu zamana kadar hamilemisin diyen yoktu şimdi aaaa hamilemisin diyorlar..
Birde benim vucudum özelliklede karnım pul pul dökülüyor ne lierac ne bebe yağı fayda etmiyor nivea krem sürüyorum o da tam geçiştirmiyor. Ne yapsam bilemedim. İşte böyle hayırlı haftalar hepimizee..

bolbol su iç derinin nemlenmesinde en iyi şey bol su içmek.

Günaydın Bağnur
2 saat filan bekleniyo dmeişsin
Toplam kaç saat sürüyo ki
O gün izin mi almak laızm
Ben gidip geliyodum işe hemen, diğer kontrollerde

canım 75 gr lık şeker yüklemesinde once aç karnına kan alıyorlar sonra suyu içiyorsun 1 saat sonra kan veriyorsun.1 saat daha bekleyip 2. kanı veriyorsun toplam 2 saat bekliyorsun.eğer 100 grlık yaparlarsa 3 saat her saat başı 3 kere kan veriyorsun.benim bulantım çok oluyor diye 2 saat en fazla bekleyebiliriz dedik 75 gr lık yaptırdı dr'um .3 saat beklemek zor oluyor.

Önce bi sorayım o zaman kaç gramlık yapacaklar onu da bilmiyorum ki

annişleeer aranızda medivia yada fsm tıp merkezine giden var mı?doktorumu değiştirmek istiyorumda

anadolu yakası mediviaya gidiyorum arada...
kendi doktorumdan randevu alamadığımda yani...
randevuyla çalışmıyor gidip 1 saat falan sıra bekliyorsun genelde
muayene ücreti 50 tl
aylin akıncı'ya gidiyorum iyi bir doktor
ama hastane çok donanımlı olmayabilir....

ne kadar aç kalmamız gerekiyor öncesinde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…