KAÇ MG ALICAZ ACABA
Himm az yemek lazim o zaman :)ben giderken tatlı şeyler yedim fazla yedim heralde beebk hep uyuyodu. sonra ben söylenmeye başlayınca uyandı :)
şekeri bende düşünüyorum açlık sarscak gibi ama yaptırıcaz napalım artıkgünaydın hanımlar iyi haftalar olsun hepimize ... şeker yüklemesi olayı düşündükçe geriyor beni zaten sabah aç kalkarsam midem çok bulanıyor hemen bişiler yemessem daha beter oluyorum. bir de aç karna o suyu içersem üzerine de bir saat nasıl beklerim hiç bi fikrim yok. neyse şimdiden onu düşünüp de sinirimi bozmayayımbu hafta da aşı olucam ama iki sene önce bir doz olduğum için tek doz yapılıcak bana çok acımaz umarım. 2 sene önce yaptırdığımda baya acımıştı.
bende bi uyanıyom uyuyana kadr 2 saat geçiiyoBurada hep uykusuzluktan bahsediyordunuz çok şükür bende yok diyordum cumartesi gecesi 3'te bir uyandım bidaha uyuyamadım, kafayı yedim.
bi sıkıntım d ayoktu niye öyle oldu anlamadım.
Pazar günü kvalideme kahvaltıya gidecektik stres mi yaptım naaptım
Aşı ve şeker yüklemesi iki kabus aynı duyguları paylaşıyorum seninlegünaydın hanımlar iyi haftalar olsun hepimize ... şeker yüklemesi olayı düşündükçe geriyor beni zaten sabah aç kalkarsam midem çok bulanıyor hemen bişiler yemessem daha beter oluyorum. bir de aç karna o suyu içersem üzerine de bir saat nasıl beklerim hiç bi fikrim yok. neyse şimdiden onu düşünüp de sinirimi bozmayayımbu hafta da aşı olucam ama iki sene önce bir doz olduğum için tek doz yapılıcak bana çok acımaz umarım. 2 sene önce yaptırdığımda baya acımıştı.
Bende çok bişi almamayı düşünüyorum senin gibi. Yoksa hepsi kalacakzaten önümüz yaz olacak. gerisinide yazlık alırız artık :) kışlık cok almıcam ben büyücek çünkü sneye kış kadar
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık.Günaydın herkese
Cumartesi işe gelmedim
Keçe ile uğraştım biraz
Eki Görüntüle 1290802 Eki Görüntüle 1290803
Pembe beyazından kızıma magnet yapacam inşallah :)
sormaAşı ve şeker yüklemesi iki kabus aynı duyguları paylaşıyorum seninle
sormaAşı ve şeker yüklemesi iki kabus aynı duyguları paylaşıyorum seninle
kızlar yaaa ben çamaşır suyu cok kullanıyorum özellikle wc de falan bazande mutfakta. kullanan varmı aranızda ne olurki ya
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık.
kızlar yaaa ben çamaşır suyu cok kullanıyorum özellikle wc de falan bazande mutfakta. kullanan varmı aranızda ne olurki ya
günaydın hanımlar iyi haftalar olsun hepimize ... şeker yüklemesi olayı düşündükçe geriyor beni zaten sabah aç kalkarsam midem çok bulanıyor hemen bişiler yemessem daha beter oluyorum. bir de aç karna o suyu içersem üzerine de bir saat nasıl beklerim hiç bi fikrim yok. neyse şimdiden onu düşünüp de sinirimi bozmayayımbu hafta da aşı olucam ama iki sene önce bir doz olduğum için tek doz yapılıcak bana çok acımaz umarım. 2 sene önce yaptırdığımda baya acımıştı.
gunaydın kızlar:)))
c.tesi ayrıntılı ulstrasonumuz vardı çok şükür herşeyi normal çıktı 365 gr olmuş ve kesin erkek dedi:)bu arada şeker yüklemesini ben daha önce 2 kere yaptırdım.ilki 50 gr ikinci 75 gr.aralıkta 75 gr lık şeker yüklemesi tekrarlanıcak.tavsiyem yanınıza 1 lımon getirmeniz.ve o lımonu iki bardağada sıkıp o şekilde içmeniz.lımonata gibi oluyor içerken zorlanmıyorsunuz.benim bulantılarım çok oluyordu ona ragmen içimde 75 gr lık şeker testinde 2 saat tuttum çunku çıkartırsanız bozuluyor test başka zamana kalıyor.yanınıza kıtap felan getirin okumak için oyalanıcak şeyler yani.çunku beklerken uyumak yasak yürümek yasak oturup bekliyorsunuz.bulantısı olan arkadaşlar için zor oluyor ama bulantısı geçen arkadaşlar düşünücek bişey yok korkmayın:)
Bende kullanıyorum ne kadar riskli acaba. Onsuz hiç birşey temizlenmiyor sanki...Çok teşekkür edeirm
Daha güzelleri sizleirn olsun
Bende kullanıyordum ara ara
Ama hamilelikte riskliymiş
Bi daha kullanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?