37.haftaya kadar calisabiliyoruz diye biliyorum. Toplam 40 hafta. Onceki 5 hafta da sonraya aktarılıyor.Benim tahmni dogum tarihi de 2 mart yani 2. Donem okul acildktan 3 hafta sonra. Zaten son 3 hafta mecbur izne ayriliyorzya bn calisablr raporu alip 35. Haftya kadr calssam ilk 5 haftyi sonuna ekletsem olurmki ? Boyle olursa hazirana kadr kurtaryo beni insllh olur yaa :)
orda güneş hanım var ben ona gitmek istiyorum aslında üsküdarda oturuyorum zor olur mu gitmek nasıl yapsam bilemedim bide fsm tıpta nurdan şahin yücel var onuda çok beğeniyorlar ama şu aralar giden birinden bilgi alsam sağlıklı olacak gibianadolu yakası mediviaya gidiyorum arada...
kendi doktorumdan randevu alamadığımda yani...
randevuyla çalışmıyor gidip 1 saat falan sıra bekliyorsun genelde
muayene ücreti 50 tl
aylin akıncı'ya gidiyorum iyi bir doktor
ama hastane çok donanımlı olmayabilir....
bende bilmiyorum sormak için 40 tl mi vericem burada 15 tl ye yapan bir yer buldum amaÖnce bi sorayım o zaman kaç gramlık yapacaklar onu da bilmiyorum ki
merhaba arkadaşlar bende 2015 mart annesiyim ve aylardır sizi takip ediyorum artık aranıza katılamk istedim 33 yaşındayım ikiz çocuklarım var 12 yaşında erkek. bi kızım olsun istedim ve Allah'a şükür kızım benimle. inşallah sizlerle beraber bende martta onu kucağıma alıcam. rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
bende bilmiyorum sormak için 40 tl mi vericem burada 15 tl ye yapan bir yer buldum ama
h.b canım amin anşallahhhoşgeldin canım aramıza... Rabbim sağlıkla hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
ne kadar aç kalmamız gerekiyor öncesinde?
merhaba arkadaşlar bende 2015 mart annesiyim ve aylardır sizi takip ediyorum artık aranıza katılamk istedim 33 yaşındayım ikiz çocuklarım var 12 yaşında erkek. bi kızım olsun istedim ve Allah'a şükür kızım benimle. inşallah sizlerle beraber bende martta onu kucağıma alıcam. rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
SAOL CANIM O ZAMAN BENİM 24 HAFTADA AC GİTMEME GEREK YOK GİTMEM GEREKEN ZAMANI DR SOYLEYECEKSE MALUM ACLIGIMA PEK DAYANAMIYORUM :)sana şeker yüklemesi yapıcam dedımı 26-28 haftalar arası yapıyorlar canım bana dedıler mesela o haftalarda gel seker yuklemesı yapılcak dıe bır de ac gıtmen gerekıyor bana aksam saat 10 dan sonra bır sey yeme dedıler kan ve ıdrar da alıcaklar
.b canım aaa ne güzel senle birer gün arayla doğum yapıcaz Allahın izniyle bebeklerimiz aynıhoşgeldin:)
h
.b canım aaa ne güzel senle birer gün arayla doğum yapıcaz Allahın izniyle bebeklerimiz aynı
mumkunse sabah erken gıt canımSAOL CANIM O ZAMAN BENİM 24 HAFTADA AC GİTMEME GEREK YOK GİTMEM GEREKEN ZAMANI DR SOYLEYECEKSE MALUM ACLIGIMA PEK DAYANAMIYORUM :)
amin anşallah.Evet çok uzun geliyo ama tadını çıkaralım hamileliğin oda çok güzel bir süreç.inşallah sağlıkla kucağımıza alırız.bazen çok uzun geliyor önümüzdeki zaman çok var dahaaa:)
sadece 50 likmi yaptılar başka içmedinmiselamlar arkadaslar.
seker yuklemelerı baslamıs sanırım. benımkısı de soyle oldu:
15 ekımde doktoruma gıtmıstım . ayrıntılı usg ıcın gun alıp onun sonuclarıyla bırlıkte saglık ocagında seker yuklemesını yaptırıp onu da getırmemı soylemıstı. ve aynı zamanda tetanozuda oldum. hıc agrım olmadı.
ac gıttım. once ac kanım alındı. sonra hemen eczaneden aldıgım 50 lık sekerı ıctım. ve bende cok korkuyordum nasıl ıcıcem dıye. bana oyle okudugum gıbı o kadar da ıgrenc gelmedı. serbet gıbı bısey bıraz lımonlu gazoz gıbı ama gazı cıkmıs gazoz gıbı:) neyse onuda ıctım bır guzel bır saat bekleyıp tekrar kan verdım. ve sonucum 136 cıktı. sınır 140. cts. doktorumla gorusebılecegım. muhtemelen dıyete baslamam dıkkat etmem gerekecek. herkesın hakkında hayırlısı olsun.
bu arada ben bunları 21. haftada yaptırmıs oldum.
hayır. cunku henuz daha doktorumla gorusemedım. bırdaha mı yaparlar?sadece 50 likmi yaptılar başka içmedinmi
ben asmadım ama yatagın basına asanları cok gordum. hos duruyor bence:)kızlar konumuzla çok alakasız bi soru olcak ama fikrinizi almak istiyorum. biz yeni evliyiz düğün fotolarını yeni aldık. bi foto çok büyük 1.50 m falan ben onu yatak odasına yatağın başına astım. ama annem salona as öyle saçma olmuş diye tutturdu durdu. salonum çok küçük salonda abes oldu . yatak odası daha mantıklı geldi bana siz nereye astınız büyük fotonuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?