2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar bende 2015 mart annesiyim ve aylardır sizi takip ediyorum artık aranıza katılamk istedim 33 yaşındayım ikiz çocuklarım var 12 yaşında erkek. bi kızım olsun istedim ve Allah'a şükür kızım benimle. inşallah sizlerle beraber bende martta onu kucağıma alıcam. rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

37.haftaya kadar calisabiliyoruz diye biliyorum. Toplam 40 hafta. Onceki 5 hafta da sonraya aktarılıyor.

orda güneş hanım var ben ona gitmek istiyorum aslında üsküdarda oturuyorum zor olur mu gitmek nasıl yapsam bilemedim bide fsm tıpta nurdan şahin yücel var onuda çok beğeniyorlar ama şu aralar giden birinden bilgi alsam sağlıklı olacak gibi

hoşgeldin canım aramıza... Rabbim sağlıkla hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

hoşgeldin:)

SAOL CANIM O ZAMAN BENİM 24 HAFTADA AC GİTMEME GEREK YOK GİTMEM GEREKEN ZAMANI DR SOYLEYECEKSE MALUM ACLIGIMA PEK DAYANAMIYORUM :)

selamlar arkadaslar.
seker yuklemelerı baslamıs sanırım. benımkısı de soyle oldu:
15 ekımde doktoruma gıtmıstım . ayrıntılı usg ıcın gun alıp onun sonuclarıyla bırlıkte saglık ocagında seker yuklemesını yaptırıp onu da getırmemı soylemıstı. ve aynı zamanda tetanozuda oldum. hıc agrım olmadı.
ac gıttım. once ac kanım alındı. sonra hemen eczaneden aldıgım 50 lık sekerı ıctım. ve bende cok korkuyordum nasıl ıcıcem dıye. bana oyle okudugum gıbı o kadar da ıgrenc gelmedı. serbet gıbı bısey bıraz lımonlu gazoz gıbı ama gazı cıkmıs gazoz gıbı:) neyse onuda ıctım bır guzel bır saat bekleyıp tekrar kan verdım. ve sonucum 136 cıktı. sınır 140. cts. doktorumla gorusebılecegım. muhtemelen dıyete baslamam dıkkat etmem gerekecek. herkesın hakkında hayırlısı olsun.
bu arada ben bunları 21. haftada yaptırmıs oldum.

sadece 50 likmi yaptılar başka içmedinmi

kızlar konumuzla çok alakasız bi soru olcak ama fikrinizi almak istiyorum. biz yeni evliyiz düğün fotolarını yeni aldık. bi foto çok büyük 1.50 m falan ben onu yatak odasına yatağın başına astım. ama annem salona as öyle saçma olmuş diye tutturdu durdu. salonum çok küçük salonda abes oldu . yatak odası daha mantıklı geldi bana siz nereye astınız büyük fotonuzu

ben asmadım ama yatagın basına asanları cok gordum. hos duruyor bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…