Benimde ayni bana cok geliyor ama iyi diyorlar asil onemli olan bundan sonra cok kilo almamak
gmzün aydın canım, benim de sağ damarda küçük bir çentik var, hiç bir önemi yok 24/26. haftada geçer dedi de ben de tedirginim yine de... Nette yüksek tansiyondan dolayı erken doğum yapanları falan okuyorum yüksek tansiyonu tetikliyormuş bunun ileri versiyonu diye... 2 hafta sonra falan doktora giderim inşallah benimki d egeçmiş olur
Mina koyucam ben sanırım
Alya ve Ada hala aklımın bi köşesinde var yine de
4,5 kilo almışım şu ana kadar
fazla mı ya
merhaba arkadaşlar bende 2015 mart annesiyim ve aylardır sizi takip ediyorum artık aranıza katılamk istedim 33 yaşındayım ikiz çocuklarım var 12 yaşında erkek. bi kızım olsun istedim ve Allah'a şükür kızım benimle. inşallah sizlerle beraber bende martta onu kucağıma alıcam. rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Canım sana kontrol randvusu vermediler mi?Her doktorun birde kontrolü olur para vermezsinMucizemm4135 ve kızlar, 
detaylı ultrasonda rahime giden damardaki küçük bir çentik görülmüştü, 1 ay içinde geçer, kendi doktorun takip eder onu demişti perinatolog. Ama şimdi doktorumu aradım ben göremem yine aynı perinatoloğa git dedi.Mucizemm4135 sen cmt normal doktora mı gittin de gördü? 
Perinatoloğa gidiceksem de 280 tl vermiştim tekrar o kadar para vermesem daha ucuz bir perinatolog tavsiyeniz var mı?
kızı olacaklar bebek ismine karar verdiniz mi biz hala karar veremedik isimzisz kaldı bebiş.
Bizde karar veremedik hala.
Kozyatağı ndaydi yanlis hayirlamiyorsamGüneş Hanım cmt çalışmıyor sanırım ya da haftaiçi erken çıkıyor, o yüzden bana hep Aylin hanım denk geldi.
Ortalama bir doktor ne bayıldım ne de bi şikayetim var... O hastanede doğum yapmak istemedim ben de, Medipole gidiyodum da doktorumu değiştiricem. Ya medipol ya çamlıca erdeme gidicem
FSM Tıp nerde?
Yediğime içtiğime dikkat ediyorum aslında..
ama illaki alınıyor hamilelikte.
http://ozgusenyuz.blogspot.com.tr/2013/07/bebek-sekerlerim.html
Kızlar bu süsü çok beğendim.Sepeti de mavi beyaz renklerde çok güzel olmuş
b
USER=621577]Mucizemm4135 [/USER] ve kızlar, 
detaylı ultrasonda rahime giden damardaki küçük bir çentik görülmüştü, 1 ay içinde geçer, kendi doktorun takip eder onu demişti perinatolog. Ama şimdi doktorumu aradım ben göremem yine aynı perinatoloğa git dedi.Mucizemm4135 sen cmt normal doktora mı gittin de gördü? 
Perinatoloğa gidiceksem de 280 tl vermiştim tekrar o kadar para vermesem daha ucuz bir perinatolog tavsiyeniz var mı?
sana masal isminide öneririm...bugün kızımın kreşinde karşılaştım bu isimle,çok güzel geldi kulağıma...mina da güzel bence..
Masal ı ben de beğeniyorum da onu eşim istemiyor...
Canim baktim simdi netten kavaciktaymisGüneş Hanım cmt çalışmıyor sanırım ya da haftaiçi erken çıkıyor, o yüzden bana hep Aylin hanım denk geldi.
Ortalama bir doktor ne bayıldım ne de bi şikayetim var... O hastanede doğum yapmak istemedim ben de, Medipole gidiyodum da doktorumu değiştiricem. Ya medipol ya çamlıca erdeme gidicem
FSM Tıp nerde?
benim ilk gittiğimde sağ damarda vardı çentik.sonra 2 damarda birden oldu.ilaç kullandığım ve tuzu kestiğim halde.
siz önlem olarak ne yapıyorsunuz???
Hangi haftada çıktı ilk damardaki ve ikinci damardaki çentikler?
benim geçen hafta detaylı ultrasonda çıktı çok küçük ve geçe rmuhtemelen dedi, birşey vermedi.... 24-26. haftada kontrol ettir dedi sadece.... ama normal doktorlar damarı göremiyormuş? Perinatoloğa mı gittiniz siz 2 seferde de ?
Canım benim kendi doktorum baktı. Perinatoloğun raporuna istinaden aynen onun gibi yaptı. ayrıntılı da sağ damar değeri 2.83 gibi bi değer çıkmıştı kendi doktorum tekrar baktığında 2.04 çıktı sol damarda 2.03 gibi bişey. devlette ki doktor mu öyle dedi sana canım? Ben İzmirdeyim doktor söylerdim amaMucizemm4135 ve kızlar, 
Canım benim kendi doktorum baktı. Perinatoloğun raporuna istinaden aynen onun gibi yaptı. ayrıntılı da sağ damar değeri 2.83 gibi bi değer çıkmıştı kendi doktorum tekrar baktığında 2.04 çıktı sol damarda 2.03 gibi bişey. devlette ki doktor mu öyle dedi sana canım? Ben İzmirdeyim doktor söylerdim ama
Değerlerden emin değilim canım yanlış hatırlıyor olabilirim raporlarım evde. Nasıl göremiyor çok ilginç başka bir doktor mu araştırsan acaba 280 TL. vermektense. Eğer vereceksen bile bence sadece 26. hafta da git veya 27-28 bekle garanti olsun. Gelişimi nasıldı kilosu vs. bebişin?sağ damarda var benim Sağda 1,51. Solda da 1,05 yazıyor ama ona normal dediler sola. Normal değer nedir bilmiyorum.
Özel muayenehanedeki doktor beni yönlendiriyor o perinatoloğa.
Özel hastanedeki doktorumu da aradım o da ancak bebeğin gelişiminden anlarız damarı göremeyiz dedi.
25. hafta falan bidaha 280 verip gidicem mecbur, 26'da düzelcekse sonra bidaha mı gitmem gerekcek bu sefer de:)
iyi senin erken düzelmiş, tamamen düzeldi mi şimdi?
Değerlerden emin değilim canım yanlış hatırlıyor olabilirim raporlarım evde. Nasıl göremiyor çok ilginç başka bir doktor mu araştırsan acaba 280 TL. vermektense. Eğer vereceksen bile bence sadece 26. hafta da git veya 27-28 bekle garanti olsun. Gelişimi nasıldı kilosu vs. bebişin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?