2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

b

USER=621577] Mucizemm4135 [/USER] ve kızlar,

detaylı ultrasonda rahime giden damardaki küçük bir çentik görülmüştü, 1 ay içinde geçer, kendi doktorun takip eder onu demişti perinatolog. Ama şimdi doktorumu aradım ben göremem yine aynı perinatoloğa git dedi. Mucizemm4135 sen cmt normal doktora mı gittin de gördü?

Perinatoloğa gidiceksem de 280 tl vermiştim tekrar o kadar para vermesem daha ucuz bir perinatolog tavsiyeniz var mı?
[/QUOTE]

benim ilk gittiğimde sağ damarda vardı çentik.sonra 2 damarda birden oldu.ilaç kullandığım ve tuzu kestiğim halde.
siz önlem olarak ne yapıyorsunuz???

Mina koyucam ben sanırım
Alya ve Ada hala aklımın bi köşesinde var yine de

sana masal isminide öneririm...bugün kızımın kreşinde karşılaştım bu isimle,çok güzel geldi kulağıma...mina da güzel bence..

4,5 kilo almışım şu ana kadar
fazla mı ya

al bendende o kadar 5 kiloda benden canım...göbeğimi görenin hamile olduğumu anlamaması mümkün değil maalesef...fazla aldık bunuda belirteyim ben...zaten son aylar çok çok daha hızlı alınıyor bari şimdi biraz dikkat edebilirdik...artık doğum sonrasında diyet topiklerinde karşılaşırırız canım bir sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alsaydık kiloları veririz gene hep birlikte

Allah gönlüne göre vermiş hayırlısı olsun hoş gelsin. Sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.

Canım sana kontrol randvusu vermediler mi?Her doktorun birde kontrolü olur para vermezsin

Kiz annisleri su guzellige bi bakin bi sitede bulmustum ama hatrlamytm. Mevlut icin yapilabilir benzeri

Eklentiler

• IMG_37474476395266.webp
    54,7 KB · Görüntüleme: 108
Keceyle ilgilenenler icin bunlarda emzik zincirleri cok sirinler :) (alinti)

Eklentiler

• il-570xn-180324598.webp
    13 KB · Görüntüleme: 116
  • il-570xn-205310659.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 110
  • il-570xn-226039791.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 105
Kozyatağı ndaydi yanlis hayirlamiyorsam

benim ilk gittiğimde sağ damarda vardı çentik.sonra 2 damarda birden oldu.ilaç kullandığım ve tuzu kestiğim halde.
siz önlem olarak ne yapıyorsunuz???[/QUOTE]

Hangi haftada çıktı ilk damardaki ve ikinci damardaki çentikler?
benim geçen hafta detaylı ultrasonda çıktı çok küçük ve geçe rmuhtemelen dedi, birşey vermedi.... 24-26. haftada kontrol ettir dedi sadece.... ama normal doktorlar damarı göremiyormuş? Perinatoloğa mı gittiniz siz 2 seferde de ?

Canim baktim simdi netten kavaciktaymis

siz önlem olarak ne yapıyorsunuz???

Hangi haftada çıktı ilk damardaki ve ikinci damardaki çentikler?
benim geçen hafta detaylı ultrasonda çıktı çok küçük ve geçe rmuhtemelen dedi, birşey vermedi.... 24-26. haftada kontrol ettir dedi sadece.... ama normal doktorlar damarı göremiyormuş? Perinatoloğa mı gittiniz siz 2 seferde de ?[/QUOTE]

ilk gittiğimde 13 haftalıkken de vardı.ama sadece sağda.daha sonra 16 da gittiğimde her iki tarafta vardı sağ ve sol .tuzu kesmemi istedi doktor ve hamur işini. ( aslında çok zayıfım tansiyon için )bu sefer gittiğimdede devam ediyordu.İnşallah 28 de fln kesilir.ve normal tansiyonum 9-5. biraz bile çıkması etkilermiş.ama korkmayın yada stres yapmayın.çünkü o kadar dikkat ettiğim halde yediğime içtiğime yinede oluyor.doktor stres ten oluyor dedi.
stres engellememiz gerek.
ben özel muayehanesi olan bi doktora gidiyorum.ultrasonu özellikli olduğu için görebiliyor.

ilk gittiğimde 13 haftalıkken de vardı.ama sadece sağda.daha sonra 16 da gittiğimde her iki tarafta vardı sağ ve sol .tuzu kesmemi istedi doktor ve hamur işini. ( aslında çok zayıfım tansiyon için )bu sefer gittiğimdede devam ediyordu.İnşallah 28 de fln kesilir.ve normal tansiyonum 9-5. biraz bile çıkması etkilermiş.ama korkmayın yada stres yapmayın.çünkü o kadar dikkat ettiğim halde yediğime içtiğime yinede oluyor.doktor stres ten oluyor dedi.
stres engellememiz gerek.
ben özel muayehanesi olan bi doktora gidiyorum.ultrasonu özellikli olduğu için görebiliyor.[/QUOTE]

ne kadar muayene ücreti veriyorsunuz?

Bu arada benim tansiyonum 11/8'di dün... bu kadarlık bir yükseklik bile etkile rmi acaba?

İstanbul'daysa ve 280'den daha ucuzsa ben d eo doktordan randevu alıcam

Canım benim kendi doktorum baktı. Perinatoloğun raporuna istinaden aynen onun gibi yaptı. ayrıntılı da sağ damar değeri 2.83 gibi bi değer çıkmıştı kendi doktorum tekrar baktığında 2.04 çıktı sol damarda 2.03 gibi bişey. devlette ki doktor mu öyle dedi sana canım? Ben İzmirdeyim doktor söylerdim ama

sağ damarda var benim Sağda 1,51. Solda da 1,05 yazıyor ama ona normal dediler sola. Normal değer nedir bilmiyorum.
Özel muayenehanedeki doktor beni yönlendiriyor o perinatoloğa.
Özel hastanedeki doktorumu da aradım o da ancak bebeğin gelişiminden anlarız damarı göremeyiz dedi.
25. hafta falan bidaha 280 verip gidicem mecbur, 26'da düzelcekse sonra bidaha mı gitmem gerekcek bu sefer de:)
iyi senin erken düzelmiş, tamamen düzeldi mi şimdi?

Değerlerden emin değilim canım yanlış hatırlıyor olabilirim raporlarım evde. Nasıl göremiyor çok ilginç başka bir doktor mu araştırsan acaba 280 TL. vermektense. Eğer vereceksen bile bence sadece 26. hafta da git veya 27-28 bekle garanti olsun. Gelişimi nasıldı kilosu vs. bebişin?

çentiğe çok küçük minimal bişey, söylemezdim d erapora yazıyorum diye açıklıyorum dedi aslında.
bebeğin kilosu normaldi 2 gün ilerdeydi 21+1de 400 gramdı, standartlarda olduğunu gösterdi bi tabloda.
26'da gitmek amntıklı da merak ediyorum bi yandan....
ucuz bi doktor bulmak lazım ama onu da nasıl arycam, arayıp doktora bağlatıp tek tek sormak laızm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…