- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
esra ben de cumartesi gittiğimde 36+2 ydik canım.Kizlar gunaydin iyi haftalar hepinize
Doktorumuzdan donduk 36+4 2750 gram suyumuz iyi hala normal dogum pozisyonundayiz kilomuz az mi bana mi oyle geldi siz ne diyosunuz
burdayizzzzzzzzForumda kimse yok(( kızlar nerdesinizzz
Bende aynen 6 lı paketi almıştım:)biz de aldık e-bebekten. kampanya vardı. 6'lı paketi aldık.
Yapilmamasi gerekir ki zaten...cati muayenesi gebenin kemik yapisiyla bebegin basinin arasindaki uyumu gormek icindir. 37de muayene yapmis ama sen 40ta dogurmussun ne anlami var ki bebek 3 haftada cok buyuyebilir. En dogrusu dogum basladiginda muayenenin yapilmasidir. Ben normal istiyorum doktorum lafini bile etmediKizlar ben bugun muayene oldum cati filan yapmadi korkarak gelmistim hic acmiyo o konuyu doktorum
Bende tatil sonrası 3 hafta çalışıcam bişey çıkmazsa tabi ama zorlanırsa 2 hafta çalışıp izin almayı düşünüyorumBenimde 32 . Haftam 19 ocakta doldu çalışabilir raporunu verdim o gün. 2. Dönemden 2 hafta daha çalışmam gerekecek. Sonuçta tatilin olması bizim isteğimiz doğrultusunda değil Allah izin verirse 5 hafta mı doğum sonrasına aktaracagim böylelikle 10 hazirana kadar evdeyim rapor bile almama gerek kalmayacak
Sağol canım:) çok yerde hep görüyordum hatta geçmiş günlerde buraya da yazmıştım:9 KEŞKE BENİM OLSA DİYEREK :)) sipariş geldiğinde oluverecek inşallah:9Çok tatlı güle güle kullansın bebiş
inşallah sıkıntı oluşmaz düzelirsin..Nst ye girdim. Sancilarim cikti. Durumumda sıkıntılı okdugu icin riske girmeyip yatis verdi dr. Ciger ignesi ve sancilari krsici biseyler yapacakkar sanirim
aklımda kırmızı vardı hep ileriye dönük ortak renk aynı zamanda ama nevresim takımı biraz zıt gibi oldu ama kırmızı çiçekleri var kurtarır heralde :)Bn de icine rengarenk nevresm takmlri sererm diye park yatagi siyah aldm
Ben göğüs pedi almıştım aynı marka buda hediye geldi.Ben hastane harici ıslak mendille silmeyi düşünmüyorum.Ilık su ve pamukhttp://www.e-bebek.com/baby-me-bebek-temizlik-pamugu_BAE-20017 bebeğin altını silmek için hazır
pamuk alan oldu mu kızlar
Sagolasin canim. Simdilik serum taktilar sancilari kesmek icin.GEÇMİŞ OLSUN canım haberdar et bizi
geçmiş olsun. ben kaçırdım sanırım. şikayetin neydi? neden yatırdı?
Güldür güldür :) keşke benim olsa :) ben demeyeyim o zamanSağol canım:) çok yerde hep görüyordum hatta geçmiş günlerde buraya da yazmıştım:9 KEŞKE BENİM OLSA DİYEREK :)) sipariş geldiğinde oluverecek inşallah:9
Maşallah bende 32+2 de cuma günü gidicem benim paşam ne kadar olmuş bakalım.İnşallah yine kendime almamışımdır kilolarıHerkese merhaba bugün kontrolümüz vardı her şey çok güzel gidiyormuş minik farem 2kg 19gr olmuş 32+2 haftadayım ve bugün çalışabilir raporumu aldım. Artık 15 günde bir gelmemi söyledi doktorum
De de.. söyleyince oluyor bak:)Güldür güldür :) keşke benim olsa :) ben demeyeyim o zaman
ben normal pamuk aldım büyüklerden,bir de minik bir leğen edinmem lazım :)http://www.e-bebek.com/baby-me-bebek-temizlik-pamugu_BAE-20017 bebeğin altını silmek için hazır
pamuk alan oldu mu kızlar
boşver yapmasın :)Kizlar ben bugun muayene oldum cati filan yapmadi korkarak gelmistim hic acmiyo o konuyu doktorum
Ay nasıl hayal ettim şimdi micik popo suda yıkıyoruz.Martta yıkamam herhalde ya yaz olsun hele sileriz onceBen aldim top top olanlardan iki paket. Cisli olunca evde kaynatilmis suyla kullanmaya dusunuyorum. Kakadan sonra yikamayi dusunuyorum.
bence çok güzel nevresim takımı.uyumu da boş ver :)aklımda kırmızı vardı hep ileriye dönük ortak renk aynı zamanda ama nevresim takımı biraz zıt gibi oldu ama kırmızı çiçekleri var kurtarır heralde :)
Bir ara bir hastane çıkışı görmüştüm forumda bir arkadaşta çok beğendim aradım aradım bulamadım artık üretilmiyor değişti filan dediler model için sonra bir gün hiç beklemediğim bir yerde buldum kızımın şansı varmış çok istedim oldu :) onun gibiDe de.. söyleyince oluyor bak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?