2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar gunaydin iyi haftalar hepinize
Doktorumuzdan donduk 36+4 2750 gram suyumuz iyi hala normal dogum pozisyonundayiz kilomuz az mi bana mi oyle geldi siz ne diyosunuz
esra ben de cumartesi gittiğimde 36+2 ydik canım.
kızım 2970 gramdı.azıcık fark olmasına takma.
yeter ki sağlıklı olsunlar

Kizlar ben bugun muayene oldum cati filan yapmadi korkarak gelmistim hic acmiyo o konuyu doktorum
Yapilmamasi gerekir ki zaten...cati muayenesi gebenin kemik yapisiyla bebegin basinin arasindaki uyumu gormek icindir. 37de muayene yapmis ama sen 40ta dogurmussun ne anlami var ki bebek 3 haftada cok buyuyebilir. En dogrusu dogum basladiginda muayenenin yapilmasidir. Ben normal istiyorum doktorum lafini bile etmedi

Bende tatil sonrası 3 hafta çalışıcam bişey çıkmazsa tabi ama zorlanırsa 2 hafta çalışıp izin almayı düşünüyorum

Herkese merhaba bugün kontrolümüz vardı her şey çok güzel gidiyormuş minik farem 2kg 19gr olmuş 32+2 haftadayım ve bugün çalışabilir raporumu aldım. Artık 15 günde bir gelmemi söyledi doktorum
Maşallah bende 32+2 de cuma günü gidicem benim paşam ne kadar olmuş bakalım.İnşallah yine kendime almamışımdır kiloları

http://www.e-bebek.com/baby-me-bebek-temizlik-pamugu_BAE-20017 bebeğin altını silmek için hazır
pamuk alan oldu mu kızlar
ben normal pamuk aldım büyüklerden,bir de minik bir leğen edinmem lazım :)
ilk önce yenidoğan pamuklu mendillerden kullanırım diyorum.
sonra da normal pamuğa geçerim ev için.

Kizlar ben bugun muayene oldum cati filan yapmadi korkarak gelmistim hic acmiyo o konuyu doktorum
boşver yapmasın :)
ben oldum gerçi,sıkılcak çekinecek bir muayene değil.

Sabah yine kahvaltıdan sonra çıkardım yediklerim boşa gitti:) hala arada yokluyor bu bulantı gecede tuvalete kalktım durdum uyuyamadım bir türlü

aklımda kırmızı vardı hep ileriye dönük ortak renk aynı zamanda ama nevresim takımı biraz zıt gibi oldu ama kırmızı çiçekleri var kurtarır heralde :)
bence çok güzel nevresim takımı.uyumu da boş ver :)
benim beşik kırmızı,uyku setimiz de kırmızılı
ama diğer nevresim takımımız toz pembe.olsun

De de.. söyleyince oluyor bak:)
Bir ara bir hastane çıkışı görmüştüm forumda bir arkadaşta çok beğendim aradım aradım bulamadım artık üretilmiyor değişti filan dediler model için sonra bir gün hiç beklemediğim bir yerde buldum kızımın şansı varmış çok istedim oldu :) onun gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…