2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy yaa:) kalpten istiyormuşuz demek ki .. merak ettim hastane çıkışını:) burdan bir arkadaşda sanırım çiçekli bir hastane çıkışı almıştı bende onu çok beğenmiştim ama onu görene kadar iki tane almıştık :)

9 şubat Pazartesi alsak raporu acaba aktarmada sorun olurmuki

Bende almıştım ama yine aldım dayanamadım :)

Hadi yaa bosver takma. Fotgrf at bz de gorelm
resim çekiyorum ama hiç belli olmuyor.. duvar rengim deniz kabuğu renk çok açık gelmişti şimdi sanrm gözüm alıştı..
tertemiz duruyor duvarlar bi de halılarmda temizlendimi süper olacak.. halılar sözde krem rengi ama görsen bej rengine dönmüş çok pasaklı hissedyrm kendimi seneye de bebeğin odasını boyarz diyorum oda yaptğmz zaman onda da şeker pembe beğendm fikir değiştrmezsem

geçen akşam kuzenlere gitmştk.. kuzende yeni doğum yaptı ayakları çok şişmişti özel bi tuz kullanmıştı benm için saklıyormuş sordular ayakların şiştimi diye yok dedim şişmedi demez olaydım eve geldim ayaklarm davul gibi şimdi biraz indi ama yinede şişti çok moralim bozuldu şom ağzımı açtım demez olaydım dedim

benimde şişiyo ayak bileklerim işyerinde ayaklarımı her ne kadar yukarı kaldırsam da oluyor... evde ne kadar ayakta kalırsam kalayım bişi olmuyo ama işyerinde olduğum günler şişiyor çok sinir bozucu bir durum....

bende start verdim temizliğe... cumartesi halıları verdim yıkamaya... dün eşim ve kayınvalidem oğlumun odasının duvarını sildiler.... bazanın altını temizledi kv... camı silindi perdesi yıkandı mis gibi oldu paşamın odası... kendisi de çok sevindi odam tertemiz oldu diye... yarında oturma odasına sokucam bizimkileri orayı temizleyecekler... yavaştan temizlensin ev

ayaktayken sanrm çok şişmyrda oturunca çok şişiyor onu farkettim bi de ben otururken bi ayağımı altıma alıyorum o ayak daha da beter şişiyor.. şişmesi mühim değil dicemde korkuyorumda ya ayaklarımın numarası büyür diye öyle olanlar oluyormuş..

Sagolasin canim. Simdilik serum taktilar sancilari kesmek icin.

Nst te girince sancim cikti. Soktor riske atmamak icin yatis verdi. Serum baglanti suan yatistayim.
cok geçmiş olsun ya. inşallah daha iyi olursun. Nst i.in erken değil mi? Ben henüz hiç girmedim.

çok cif dökmüyorum cnm damla damla boyaları çıkarıyorum sadece.. dizlerimi yere koyuyorum açıyorumda bacaklarımı çok öyle durmuyrm ama dinlene dinlene..

Hamilelikte zaten şekilden şekile giriyoruz : ))) Sen yinee dikkat et. En son kontrole ne zaman gitmiştin canım sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…