Sağol canım... Demi çok uyumlu olmasına gerek yok boğar demi :))) onay alınmak güzel oluyormuş ya :)bence çok güzel nevresim takımı.uyumu da boş ver :)
benim beşik kırmızı,uyku setimiz de kırmızılı
ama diğer nevresim takımımız toz pembe.olsun
Ayyy yaa:) kalpten istiyormuşuz demek ki .. merak ettim hastane çıkışını:) burdan bir arkadaşda sanırım çiçekli bir hastane çıkışı almıştı bende onu çok beğenmiştim ama onu görene kadar iki tane almıştık :)Bir ara bir hastane çıkışı görmüştüm forumda bir arkadaşta çok beğendim aradım aradım bulamadım artık üretilmiyor değişti filan dediler model için sonra bir gün hiç beklemediğim bir yerde buldum kızımın şansı varmış çok istedim oldu :) onun gibi
Al benden de o kadar... bir an önce cuma gelse diye bakıyorum annemler gelecek başka şehirde onlar:)yemeğimizi yedik geldik bakalım,,, akşam olsa da eve gidip ayaklarımı uzatsam
9 şubat Pazartesi alsak raporu acaba aktarmada sorun olurmukiöğretmenler ikinci dönem çalışmaya başlarsa sömestrda geçen 2 haftayıda çalışmış görünüyorlar aktarabiliyorlar ama ikinci dönem birgun bile çalışmazlarsa hiç işe gelmedikleri için en son çalıştıkları tarıh birinci dönem sonu gorunuyor ve sömestrı dogum sonrasına aktaramıyor
Bende almıştım ama yine aldım dayanamadım :)Ayyy yaa:) kalpten istiyormuşuz demek ki .. merak ettim hastane çıkışını:) burdan bir arkadaşda sanırım çiçekli bir hastane çıkışı almıştı bende onu çok beğenmiştim ama onu görene kadar iki tane almıştık :)
resim çekiyorum ama hiç belli olmuyor.. duvar rengim deniz kabuğu renk çok açık gelmişti şimdi sanrm gözüm alıştı..Hadi yaa bosver takma. Fotgrf at bz de gorelm
9 şubatta alırsan Ogün çalışmamış sayiliyorsun. Boş ver bir gün git ertesi gün al garanti olsun9 şubat Pazartesi alsak raporu acaba aktarmada sorun olurmuki
benimde şişiyo ayak bileklerim işyerinde ayaklarımı her ne kadar yukarı kaldırsam da oluyor... evde ne kadar ayakta kalırsam kalayım bişi olmuyo ama işyerinde olduğum günler şişiyor çok sinir bozucu bir durum....geçen akşam kuzenlere gitmştk.. kuzende yeni doğum yaptı ayakları çok şişmişti özel bi tuz kullanmıştı benm için saklıyormuş sordular ayakların şiştimi diye yok dedim şişmedi demez olaydım eve geldim ayaklarm davul gibi şimdi biraz indi ama yinede şişti çok moralim bozuldu şom ağzımı açtım demez olaydım dedim
Sagolasin canim. Simdilik serum taktilar sancilari kesmek icin.
Nst te girince sancim cikti. Soktor riske atmamak icin yatis verdi. Serum baglanti suan yatistayim.
geçmiş olsun cnm.. sancıların geçer inşş..Sagolasin canim. Simdilik serum taktilar sancilari kesmek icin.
Nst te girince sancim cikti. Soktor riske atmamak icin yatis verdi. Serum baglanti suan yatistayim.
evde boya işleri vardı dün bugünde yerleri cifliyorum.. biraz ara verip size katılayım dedim ama cidden pek bi sessiz forum.. birer birer dökülüyoruz..Forumda kimse yok(( kızlar nerdesinizzz
evde boya işleri vardı dün bugünde yerleri cifliyorum.. biraz ara verip size katılayım dedim ama cidden pek bi sessiz forum.. birer birer dökülüyoruz..
ayaktayken sanrm çok şişmyrda oturunca çok şişiyor onu farkettim bi de ben otururken bi ayağımı altıma alıyorum o ayak daha da beter şişiyor.. şişmesi mühim değil dicemde korkuyorumda ya ayaklarımın numarası büyür diye öyle olanlar oluyormuş..benimde şişiyo ayak bileklerim işyerinde ayaklarımı her ne kadar yukarı kaldırsam da oluyor... evde ne kadar ayakta kalırsam kalayım bişi olmuyo ama işyerinde olduğum günler şişiyor çok sinir bozucu bir durum....
cok geçmiş olsun ya. inşallah daha iyi olursun. Nst i.in erken değil mi? Ben henüz hiç girmedim.Sagolasin canim. Simdilik serum taktilar sancilari kesmek icin.
çok cif dökmüyorum cnm damla damla boyaları çıkarıyorum sadece.. dizlerimi yere koyuyorum açıyorumda bacaklarımı çok öyle durmuyrm ama dinlene dinlene..Yerlere falan nasıl eğiliyorsun canım birde cif kokusu dikkat et
çok cif dökmüyorum cnm damla damla boyaları çıkarıyorum sadece.. dizlerimi yere koyuyorum açıyorumda bacaklarımı çok öyle durmuyrm ama dinlene dinlene..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?