2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kolay gelsin sizede..
bizde de şimdilik yardım edecek kimse yok maalesef
eşimle yapıyoruz buna da şükür diyorum.. yavaş yavaş yapacağım bende..
o temizlik kokusu bi harikaa tülleri yıkadğımda daha bi net alırım o kokuyu

selam bayanlar ,
yeni hafta herkes bir telaşta sanırım , evdekiler son hazırlık temizlik , alışveriş vs. işteki bizler çalışmaktan bıkmış kendini koy vermiş durumda bugün sanırım , sabaha kadar karnım ağrıdığı için uyuyamadım elim kolum kalkıp bişeyler yazamadım ,

Banada erken gibi geldi temizlik için ama herkes yaptırıyor bende hafta sonu mu başlasam ki

Hamilelikte zaten şekilden şekile giriyoruz : ))) Sen yinee dikkat et. En son kontrole ne zaman gitmiştin canım sen
ayy sorma hem de ne şekiller
23 ocakta gitmştm.. şimdiki randevum 10 şubatta inş..
bi skntı yoktu sadece bebeğimn kilosu çoktu 2 hafta da önden gidiyordu.nstye de girdim sancı vs yktu.
bakalım bu gidişimde ne olacak merak edyrm..
sen ne zamn gittin ?

bizdede durum aynı , eşimle yavaş yavaş yapıyoruz , ağırlaşcam yapamam die şimdiden yapıyoruz , tekrar batıyo anlamadım napcaz , ben hamile kalmadan öncede yapmıştım tüm temizliğimi hamile kalınca yapamam die onun için çok kirli değil neyseki , yardım istemiyorum da bide akıl vermeseler , yok nie yapıomuşum temizmiş , ne gerek varmış vs.

yemek yaptım. ütü yaptım.şimdi biraz film keyfi yapayım diyorum. bizim de yarın kontrolümüz var. bu sefer eşim de gelecek. yoğun çalıştığı için kontrollere genelde tek gidiyorum. bu sefer gel hadi dedim :) bu arada dün eşim dedi ki bebek doğmadan gidip stüdyoda fotoğraf çektirelim. tamam dedim benim de istediğim bir şeydi. artık bir hafta sonu süslenip foto çektiricez inşallah. sonra da kızımıza gösteririz. bak sen de bizimleydin burada diye siz de düşünebilirsiniz ben hatırlatmış olayım

sorma o temizlik kokusuna bende bitiyorum resmen... allahtan çok fazla pislik çıkmadı kv evin temizmiş kızım dedi ama saolsun çok yoruldu walla... gerçi oğluna da kıyamadı o gelmese eşim yapacaktı çünkü hepsini
sende yaparken dikkat et ben hiçbirşey yapmadığım halde onlardan çok yoruldum dün Allah korusun dikkat etmek lazım bu saatten sonra

OOoooh mis mis :) Benim yardımcım yok. Boşaltmamız gereken kütüphanemiz var. Eşim akşamları kitaplıkları taşıyıp ağır işleri yapıyor. Ben ara tatilde kitapları yerleştirebilmeyi yetiştirebilmeyi umuyorum

Bende yarın gitcem banada iki hafta önde gidiyr demişlerdi ama bu haftalarda bebek haftasını yakalıyormuş bende kilo almadım gibi sanki o yuzden çok kilo aldığını düşünmüyorum nedense hatta rüyamda gördüm dün gece sadece 30 gr almış çok üzülüyordum rüyamda. İnşallah kilosu iyi çıkar. Nstyede grmiştim bişey çıkmamıştı ama hala karnım taş gibi

Banada erken gibi geldi temizlik için ama herkes yaptırıyor bende hafta sonu mu başlasam ki
aslında bizim haftaya göre erken ama doktor bana 2 hafta öncesnde de olablr dedi..
bi korku var haliyle ben kendm halletmek istyrm bi de evi yoksa son zamnda temzliğe illaki birileri gelirde o zamnki üstün körü olsun diyorum.. dipleri ben halledeym içim rahat etsin..

evde boya işleri vardı dün bugünde yerleri cifliyorum.. biraz ara verip size katılayım dedim ama cidden pek bi sessiz forum.. birer birer dökülüyoruz..
Dikkat et tatlım lütfen. Cumartesi kontrolüm vardı benim. doktorum özellikle uyardı iş yap, sürekli yatma ama sık sık merdiven çıkmak ve çömelmek yok dedi. Kolay gelsin canım...

ellerine sağlık hepsinin. ben de mart başı gibi perdeleri yıkarız diyorum. temizlesen de yine kirleniyor. senin de daha doğuma var. yine iş düşebilir kv ve eşine :)

Demi ev temizliği için bende temizlikçi alacam ama bebeğin kıyafetlerini hafta sonu yıkadık ütüledik daha doğrusu eşim ütüledi hepsini :)) konuşa konuşa kıyafetlerle:) şimdi ben onunkileri ütülerim sonra o benimkileri ütüler diyerekten :)

ellerine sağlık hepsinin. ben de mart başı gibi perdeleri yıkarız diyorum. temizlesen de yine kirleniyor. senin de daha doğuma var. yine iş düşebilir kv ve eşine :)
en fazla koltuk altları falan süpürülüp silinir canım ya birde camlar silinir perdeleri yıkatmam onlara da yazık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…