kolay gelsin sizede..bende start verdim temizliğe... cumartesi halıları verdim yıkamaya... dün eşim ve kayınvalidem oğlumun odasının duvarını sildiler.... bazanın altını temizledi kv... camı silindi perdesi yıkandı mis gibi oldu paşamın odası... kendisi de çok sevindi odam tertemiz oldu diye... yarında oturma odasına sokucam bizimkileri orayı temizleyecekler... yavaştan temizlensin ev
kolay gelsin sizede..
bizde de şimdilik yardım edecek kimse yok maalesef
eşimle yapıyoruz buna da şükür diyorum.. yavaş yavaş yapacağım bende..
o temizlik kokusu bi harikaa tülleri yıkadğımda daha bi net alırım o kokuyu
ayy sorma hem de ne şekillerHamilelikte zaten şekilden şekile giriyoruz : ))) Sen yinee dikkat et. En son kontrole ne zaman gitmiştin canım sen
ben devlete gdiyoum doktorum 2 gidişimde de nst ye soktu beni.. ama ilkinde hissetmyrm bebeği dedğm için sokmuştu 2. sinde neden soktu bilmyrm..cok geçmiş olsun ya. inşallah daha iyi olursun. Nst i.in erken değil mi? Ben henüz hiç girmedim.
çok uzanmak iyi olmazmış... bebek memeden kurtuluverir deniliyor.. amannnnn dikkattt canım...çok cif dökmüyorum cnm damla damla boyaları çıkarıyorum sadece.. dizlerimi yere koyuyorum açıyorumda bacaklarımı çok öyle durmuyrm ama dinlene dinlene..
kolay gelsin sizede..
sorma o temizlik kokusuna bende bitiyorum resmen... allahtan çok fazla pislik çıkmadı kv evin temizmiş kızım dedi ama saolsun çok yoruldu walla... gerçi oğluna da kıyamadı o gelmese eşim yapacaktı çünkü hepsinikolay gelsin sizede..
OOoooh mis mis :) Benim yardımcım yok. Boşaltmamız gereken kütüphanemiz var. Eşim akşamları kitaplıkları taşıyıp ağır işleri yapıyor. Ben ara tatilde kitapları yerleştirebilmeyi yetiştirebilmeyi umuyorumbende start verdim temizliğe... cumartesi halıları verdim yıkamaya... dün eşim ve kayınvalidem oğlumun odasının duvarını sildiler.... bazanın altını temizledi kv... camı silindi perdesi yıkandı mis gibi oldu paşamın odası... kendisi de çok sevindi odam tertemiz oldu diye... yarında oturma odasına sokucam bizimkileri orayı temizleyecekler... yavaştan temizlensin ev
nasıl uzanmak ? yukarılara doğru mu?çok uzanmak iyi olmazmış... bebek memeden kurtuluverir deniliyor.. amannnnn dikkattt canım...
valla anlamadım. ben daha hiç girmedim. özele gidiyorum. acaba neye göre nst'ye girmeye başlanıyorben devlete gdiyoum doktorum 2 gidişimde de nst ye soktu beni.. ama ilkinde hissetmyrm bebeği dedğm için sokmuştu 2. sinde neden soktu bilmyrm..
giderek ağırlaşıyoruz canım ya sonra daha kötü olur... gerçi ben duvar falan sildirdiğim için bu kadar erken başladım yoksa doğuma yakın yine dip köşe temizlik yaptırıcamBanada erken gibi geldi temizlik için ama herkes yaptırıyor bende hafta sonu mu başlasam ki
ayy sorma hem de ne şekiller
23 ocakta gitmştm.. şimdiki randevum 10 şubatta inş..
bi skntı yoktu sadece bebeğimn kilosu çoktu 2 hafta da önden gidiyordu.nstye de girdim sancı vs yktu.
bakalım bu gidişimde ne olacak merak edyrm..
sen ne zamn gittin ?
aslında bizim haftaya göre erken ama doktor bana 2 hafta öncesnde de olablr dedi..Banada erken gibi geldi temizlik için ama herkes yaptırıyor bende hafta sonu mu başlasam ki
Dikkat et tatlım lütfen. Cumartesi kontrolüm vardı benim. doktorum özellikle uyardı iş yap, sürekli yatma ama sık sık merdiven çıkmak ve çömelmek yok dedi. Kolay gelsin canım...evde boya işleri vardı dün bugünde yerleri cifliyorum.. biraz ara verip size katılayım dedim ama cidden pek bi sessiz forum.. birer birer dökülüyoruz..
32den sonra her hafta nstye giriliyor ben 30da başladım ağrım vardı. nst de bebeğin kalp atışları kasılmaların ağrın vs herşey gözüküyor .valla anlamadım. ben daha hiç girmedim. özele gidiyorum. acaba neye göre nst'ye girmeye başlanıyor
ellerine sağlık hepsinin. ben de mart başı gibi perdeleri yıkarız diyorum. temizlesen de yine kirleniyor. senin de daha doğuma var. yine iş düşebilir kv ve eşine :)sorma o temizlik kokusuna bende bitiyorum resmen... allahtan çok fazla pislik çıkmadı kv evin temizmiş kızım dedi ama saolsun çok yoruldu walla... gerçi oğluna da kıyamadı o gelmese eşim yapacaktı çünkü hepsini
sende yaparken dikkat et ben hiçbirşey yapmadığım halde onlardan çok yoruldum dün Allah korusun dikkat etmek lazım bu saatten sonra
Demi ev temizliği için bende temizlikçi alacam ama bebeğin kıyafetlerini hafta sonu yıkadık ütüledik daha doğrusu eşim ütüledi hepsini :)) konuşa konuşa kıyafetlerle:) şimdi ben onunkileri ütülerim sonra o benimkileri ütüler diyerekten :)Banada erken gibi geldi temizlik için ama herkes yaptırıyor bende hafta sonu mu başlasam ki
en fazla koltuk altları falan süpürülüp silinir canım ya birde camlar silinir perdeleri yıkatmam onlara da yazık...ellerine sağlık hepsinin. ben de mart başı gibi perdeleri yıkarız diyorum. temizlesen de yine kirleniyor. senin de daha doğuma var. yine iş düşebilir kv ve eşine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?