bana da erken geliyor. ya 15 günde bir bayan almaya başladım ben. e yeterli zaten. doğuma yakın da perdeler yıkanır. acil doğum olursa da artık sağlık olsun :)Banada erken gibi geldi temizlik için ama herkes yaptırıyor bende hafta sonu mu başlasam ki
Bn de cumrtsu gitcm. Rapor icn. Cati muayensi yapar mi hc bi fikrm yok. Cok merak ediyrm kuzumu. 3 hafta olck gormyli
bende ev işlerini bitireyim sonrada oğluşumun kıyafetlerini yıkayıp ütülücem inşallah...Demi ev temizliği için bende temizlikçi alacam ama bebeğin kıyafetlerini hafta sonu yıkadık ütüledik daha doğrusu eşim ütüledi hepsini :)) konuşa konuşa kıyafetlerle:) şimdi ben onunkileri ütülerim sonra o benimkileri ütüler diyerekten :)
demetciimmm nasılsın canım...bende çok özledim 4 haftadr da ben gitmiyorum..
demetciimmm nasılsın canım...
nedendir bilmiyorum ama Çekirge doğum yaptığından beri içime ondan sonra sen doğuracakmışsın gibi geliyo
canım elini kolunu ileri doğru yapman bile ister istemez uzanırsın dikkat et yinede canım:)nasıl uzanmak ? yukarılara doğru mu?
ben yerdeki boyaları çıkarıyorum şimdi o mu yoksa ?
illaki batıyor bende ara ara dip işleri yapıyordum dolap içleri baza çekmeceler vs. Allahtan iç kısımlarmda sorun yok her zamn dolap içleri düzenlidir bende ama ev de tam aksine hergün dağılırbizdede durum aynı , eşimle yavaş yavaş yapıyoruz , ağırlaşcam yapamam die şimdiden yapıyoruz , tekrar batıyo anlamadım napcaz , ben hamile kalmadan öncede yapmıştım tüm temizliğimi hamile kalınca yapamam die onun için çok kirli değil neyseki , yardım istemiyorum da bide akıl vermeseler , yok nie yapıomuşum temizmiş , ne gerek varmış vs.
bana da hep şubat sonu diyor bu sefer sorucam en son ne zaman olur diyeiyiyim tatlımm mide yanma sorunum dışında..
sen nasılsın?
nedendir bilmiyorum ama burcu ve çekirgeden sonra bana da öyle geliyor şubat sonu diyo doktorum ama
şubat ortası gibi yapıcakmışım gibi geliyoo.
bana da hep şubat sonu diyor bu sefer sorucam en son ne zaman olur diye
hayırlısı olsun hakkımızda bakalım çekirge kimin ayağını kaydıracak :)
herkes doğuruyor kuzum ya sen mi doğuramayacaksın ?ben sabırsızlanıyorum da artık en yakın arkadaşım da doğurdu geçen hafta
onunla ilgileniyor ne güzell ama doğumda ürkütüyor tabii.
herkes doğuruyor kuzum ya sen mi doğuramayacaksın ?
sabah bi arkadaşım normal doğum yaptı 1 ay kadar önce o geldi aklıma o doğurdu benmi doğuramayacağım diye
o yüzden stres yapma kuzunu kucağına alınca herşey bitecek
Inşallah kolay bir doğumun olur. Ben ilki sezaryen olan biri olarak söyleyeyim eğer sorun olmasa korkmadan seve seve normal doğum isterdim.ben sabırsızlanıyorum da artık en yakın arkadaşım da doğurdu geçen hafta
onunla ilgileniyor ne güzell ama doğumda ürkütüyor tabii.
Cumrtsi alcm bn pazartsi de teslm ederm. Nolck merak ediyrm acikcsi9 şubat Pazartesi alsak raporu acaba aktarmada sorun olurmuki
Ilk zamanlar illaki birileri yardımcı olacak sezaryen bile olsan 2 gün sonra bütün islerini kendin yaparsın. Ben hiç yatmadim bunda nasıl olur bilmiyorum ama sabah sezaryen oldum ayağa kalktıktan sonra hiç yatamadim. Sürekli yürüdüm o akşama gazım çıktı. Ertesi gün büyük tuvaletimi yaptım. Yatınca bu işlerin olması gecikiyor.normal istiyorumm çocuğumla kendim ilgilenmek istiyorum
kv görümcem başıma üşüşecek çünkü içim rahat etmez
rabbim yardımcımız olsun..
Çok güzel olmuş valla eline sağlık. Benimde kırmızı sade bir tacım var onun üstüne takmak istiyorum. Fakat meşakkatli duruyor. Kalıbı ne tür bir yerde buldun yada ne diye satılıyor acaba bende almak istiyorumBen minik hazır çiçeklerden almıştım bunlar hazır kalp şeklinde hazırlanmış satiliyordu görünce aldım hemen.
Inşallah kolay bir doğumun olur. Ben ilki sezaryen olan biri olarak söyleyeyim eğer sorun olmasa korkmadan seve seve normal doğum isterdim.
Ilk zamanlar illaki birileri yardımcı olacak sezaryen bile olsan 2 gün sonra bütün islerini kendin yaparsın. Ben hiç yatmadim bunda nasıl olur bilmiyorum ama sabah sezaryen oldum ayağa kalktıktan sonra hiç yatamadim. Sürekli yürüdüm o akşama gazım çıktı. Ertesi gün büyük tuvaletimi yaptım. Yatınca bu işlerin olması gecikiyor.
Ama bu çok ciddi bi hak kaybı olur şikayet etmeye kalksan sonuç çıkana kada çocuk yaşına basar bizim idare çok prb değil ama hiç risk almazlar mem den gelecek cevabı bekliyorum burdaki olumlu cevaplar içimi rahatlattı inşallah bizim okul aktaran taraftadirBna mudur aktaramycgmi soyledi. Bu konuda degsk uygulmlr var sanrm. Aktaran da var aktaramayn da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?