Ilk zamanlar illaki birileri yardımcı olacak sezaryen bile olsan 2 gün sonra bütün islerini kendin yaparsın. Ben hiç yatmadim bunda nasıl olur bilmiyorum ama sabah sezaryen oldum ayağa kalktıktan sonra hiç yatamadim. Sürekli yürüdüm o akşama gazım çıktı. Ertesi gün büyük tuvaletimi yaptım. Yatınca bu işlerin olması gecikiyor.
normal artık demetcim... şurda ne kaldı doğuma hazırlık yapıyonormalmi bilmiyorum ama arada kasıklarımdan ağrılar girip çıkıyor
uzun sürmüyor Allahtan ve sık sık değil..
vucut hazırlık yapıyor...kızımda 4 gun uyuyamıstım.hatırlıyorum 4 gun ruya gormustum.zaten 1,5 saatte kalkıyosun.emek dolu gunler bızı bekler kızlarrrrBenimde 1 saat oldu uyanali ve 3 te fln uyudum en son saate baktigimda 3 tu 6 da uyandim
Sagol canim insallah gecer.geçmiş olsun cnm.. sancıların geçer inşş..
Sagol canimcok geçmiş olsun ya. inşallah daha iyi olursun. Nst i.in erken değil mi? Ben henüz hiç girmedim.
Önce gazını çıkarmanı bekliyorlar. Benim Odam büyüktü yürüdüm yürüdüm çıkardım. Yoksa malum gaz çok rahatsızlık veriyor.Sezeryanda birde gaz sorunu var demi
bendede adet sancısı gbi oluyo.normalmi bilmiyorum ama arada kasıklarımdan ağrılar girip çıkıyor
Bugün benimde belimde geçmek bilmeyen sancı var sirtima vuruyorbendede adet sancısı gbi oluyo.
benimde kaşlarım döküldü rengi açıldı..kızlar ya benim koltuk altımla kıl olan yerlerimde kıl dönmesi gibi sivilce gibi şeyler cıktı hayatta böyle şey görmedim. gebelikle ilgisi varmıki ya
al bendende o kadar canım birde kasıklarıma iğne batar gibi oluyor:-(Bugün benimde belimde geçmek bilmeyen sancı var sirtima vuruyor
benimde canım iğne batar gibi oluyor belimde ağrıyornormalmi bilmiyorum ama arada kasıklarımdan ağrılar girip çıkıyor
Benim eşimde çok meraklı fotolara.her yıl çektiriyoruz fotografçıda.kızıma hamileykende çektirmiştim.bu hamileligimdede çektirdikyemek yaptım. ütü yaptım.şimdi biraz film keyfi yapayım diyorum. bizim de yarın kontrolümüz var. bu sefer eşim de gelecek. yoğun çalıştığı için kontrollere genelde tek gidiyorum. bu sefer gel hadi dedim :) bu arada dün eşim dedi ki bebek doğmadan gidip stüdyoda fotoğraf çektirelim. tamam dedimbenim de istediğim bir şeydi. artık bir hafta sonu süslenip foto çektiricez inşallah. sonra da kızımıza gösteririz. bak sen de bizimleydin burada diye siz de düşünebilirsiniz ben hatırlatmış olayım
fikir harikaymış.. :)yemek yaptım. ütü yaptım.şimdi biraz film keyfi yapayım diyorum. bizim de yarın kontrolümüz var. bu sefer eşim de gelecek. yoğun çalıştığı için kontrollere genelde tek gidiyorum. bu sefer gel hadi dedim :) bu arada dün eşim dedi ki bebek doğmadan gidip stüdyoda fotoğraf çektirelim. tamam dedimbenim de istediğim bir şeydi. artık bir hafta sonu süslenip foto çektiricez inşallah. sonra da kızımıza gösteririz. bak sen de bizimleydin burada diye siz de düşünebilirsiniz ben hatırlatmış olayım
gözün aydın canım... bizlerde iyiyiz kendi adıma yani vakit geçirmeye çalışıyorumHerkese merhabalar bugün yine NST girdim çok şükür her şey yolunda artık 3 günde bir bakılcak tansiyona da hergün.Sizler nasılsınız keyifler nasıl ?
geçmiş olsun canım inş.geçer sancılarınSagolasin canim. Simdilik serum taktilar sancilari kesmek icin.
Nst te girince sancim cikti. Soktor riske atmamak icin yatis verdi. Serum baglanti suan yatistayim.
yüzümdede sigil gibi şeyler var doğumdan sonra eçer inşallah. doktorum cildiyeye gözük dedi ama ilaç veriri dedi. ilaç kullanmak istemediğimden gitmedimbenimde kaşlarım döküldü rengi açıldı..
yapandan yardım edenden Allah razı olsun.. bende dün aynı şeklde eşim boya yaptı ben oturdum ama sanki ben yapmşm gibi kollarm çok ağrıdı akşam..sorma o temizlik kokusuna bende bitiyorum resmen... allahtan çok fazla pislik çıkmadı kv evin temizmiş kızım dedi ama saolsun çok yoruldu walla... gerçi oğluna da kıyamadı o gelmese eşim yapacaktı çünkü hepsini
sende yaparken dikkat et ben hiçbirşey yapmadığım halde onlardan çok yoruldum dün Allah korusun dikkat etmek lazım bu saatten sonra
onu hiç bilmyrm canm bende ilk grdğmde riskli durum vardı.. özellerde de pek sokmuyorlar sanrm son zamnlarda giriyrsn sanrm..valla anlamadım. ben daha hiç girmedim. özele gidiyorum. acaba neye göre nst'ye girmeye başlanıyor
Bende çok kararsızım aslında benim 13 şubat cuma doluyor ama bir arkadaş dogum izninden dönüyor yerine gelen ücretli arkadaş ta problem olmasın diye p.tesi ayrılmak istiyordum .en fazla salı alırım raporu resmi olmasada p.tesi hepimiz okulda oluruzCumrtsi alcm bn pazartsi de teslm ederm. Nolck merak ediyrm acikcsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?