2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sezeryanda birde gaz sorunu var demi

Sezeryanda birde gaz sorunu var demi
Önce gazını çıkarmanı bekliyorlar. Benim Odam büyüktü yürüdüm yürüdüm çıkardım. Yoksa malum gaz çok rahatsızlık veriyor.
Bunda bir dr gideyim sezaryen gününden önce bebek gelmeye kalkarsa sancılarım 5 dk düşünceye kadar evde bekleyeceğim.

kızlar ya benim koltuk altımla kıl olan yerlerimde kıl dönmesi gibi sivilce gibi şeyler cıktı hayatta böyle şey görmedim. gebelikle ilgisi varmıki ya

Benim eşimde çok meraklı fotolara.her yıl çektiriyoruz fotografçıda.kızıma hamileykende çektirmiştim.bu hamileligimdede çektirdik

fikir harikaymış.. :)

yapandan yardım edenden Allah razı olsun.. bende dün aynı şeklde eşim boya yaptı ben oturdum ama sanki ben yapmşm gibi kollarm çok ağrıdı akşam..

yarım saat önce falanda komşum geldi naptn dedi yavaş yavaş yapyrm dedim salona bi girdi boyaları çıkardı yerleri sirdi odayı yerleştrdi ne kadar makbule geçti Allah razı olsun ondan..

valla anlamadım. ben daha hiç girmedim. özele gidiyorum. acaba neye göre nst'ye girmeye başlanıyor
onu hiç bilmyrm canm bende ilk grdğmde riskli durum vardı.. özellerde de pek sokmuyorlar sanrm son zamnlarda giriyrsn sanrm..

Cumrtsi alcm bn pazartsi de teslm ederm. Nolck merak ediyrm acikcsi
Bende çok kararsızım aslında benim 13 şubat cuma doluyor ama bir arkadaş dogum izninden dönüyor yerine gelen ücretli arkadaş ta problem olmasın diye p.tesi ayrılmak istiyordum .en fazla salı alırım raporu resmi olmasada p.tesi hepimiz okulda oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…